42.

722 25 2
                                    

Palmer Baldwin:

O sedm měsíců:

,,Maminko, naposledy zatlačte. " řekla do mlhy přívětivě doktorka, byla jsem vyčerpaná, unavená z několika hodinové bolesti a porodu, myslela jsem si, že už nedokážu ze sebe dostat mé dítě. Silně jsem se nadechla a zatlačila, na začátku porodu u mě byla mamka, protože Jason byl na tréninku, hned jak se to dozvěděl sem musel jet jako šílenec, když dorazil jeho spocené vlasy se lepili k jeho čelu.

Ozvalo se kvílení a mnou projela vlna uvolnění, bolesti a extrémní vyčerpanosti. S menším úsměvem jsem se opřela na lehátku a natočila hlavu do boku. Byl začátek července a já porodila chlapce, kterého jsme pojmenovali: Nicholas.

Doktorka mi podala mého syna na hruď, aby cítil mé teplo. Mé vidění se zamlžilo slzami, věděla jsem, že bych se ho nikdy nemohla vzdát byl mým životem. Prstem jsem hladila Nicholase po baculaté tváři. Podívala jsem se na Jasona přes slzy. Měl stejně blažený úsměv jako já.  ,,Je nádherný lásko." Vtiskl mi polibek na vrch hlavy, přikývla jsem s úsměvem a nemohla oči odvrátit od malé dokonalosti v mém náručí.

****

Probudila jsem se na jakýsi zvuk z chůvičky, moje bdělost byla na dením pořádku, rozcuchané vlasy také, téměř hodinový spánek když se zadařilo.

Jason byl právě v Las Vegas, kde měl jeden z jeho týdenních bojů a místo něj mi byla nápomocná mamka. Ale nechtěla jsem jí příliš často otravovat, byla jsem ráda když přes den přišla a hlídala malého zápasníka a já se mohla alespoň trochu prospat a dát si sprchu.

Vyběhla jsem z ložnice, kterou jsme mimochodem s Jasonem sdíleli několik měsíců a zamířila do vedlejšího pokoje, kde spinkal Nicholas.

,,Ale Notak Nicho, copak se děje." Tiše jsem promluvila na svého syna a přitiskla si ho k hrudi. Přichytil se mě jako klíště, asi toužil po blízkosti a měl hlad.

Vzala jsem si ho do ložnice, kde jsem rozepla knoflík u košile, která byla přímo určená k lepšímu přístupu kojení.

Po dvaceti pěti minutách se zdálo, že usnul v mém náručí, musela jsem se na něho usmát. Byl tak sladký. Ještě se nedalo určit čí oči bude nosit, ale pravděpodobně Jasona, měl je do hněda, ale vlasy trochu tmavší blond po mě.

Odnesla jsem svého syna zpět do postýlky a nastavila monitor, po špičkách jsem se dostala z pokoje, přes chodbu a obličejem napřed padla do postele a ihned usnula.

***

Držela jsem Nicha v rukou a šla se snažit otevřít dveře. Díky bohu, že klidně odpočíval a zíral na mě, až se stane mobilním a bude tu lítat nevím jak to budu zvládat.

Otevřela jsem dveře a za nimi stála Zara společně s Pablem a mou matkou.

Máma se naklonila a políbila mě na čelo, pousmála jsem se. Zara mě objala jednou rukou v druhé totiž něco nesla.  Mamka si převzala Nicholase a okamžitě si ho k sobě přitulila.

Jason McCann

Když jsem se vrátil z Las Vegas domů, tak byla noc, krátce  před půlnocí. Povzdechl jsem si. Schodil jsem tašku na obvyklém místě a zamířil do kuchyně, abych ulovil něco k snědku.

Vzal jsem nějaké zbytky salátu, který byl ve skleněné míse v lednici. Palmer nevěděla, že se vrátím o den dřív.

Popadl jsem jednu plechovku piva a usadil se na pohovce a zapl televizi. Rád bych se přivítal se svou malou rodinkou, ale nechtěl jsem je zbytečně budit.

Po jídle jsem vyšplhal schodiště a zamířil nejprve do dětského pokoje, Nicholas klidně spinkal a v puse měl světle modrý dudlík. Usmál jsem se na svého syna, byl jsem tak šťastný, že mám konečně to co mi naplnilo hruď štěstím: skvělou přítelkyni a úžasného syna.  Prstem jsem pohladil jeho tvář a vlasy, jemně abych ho nevzbudil.  Poté jsem mu poupravil peřinku a zamířil k Palm.

Spala na boku odkrytá v noční košilce vlasy jí spadaly přes obličej, takže bylo nemožné vidět její tvář.

Musela být vyčerpána s týdnu beze mě.

Zalezl jsem do koupelny a dal si krátkou sprchu než jsem vlezl pod přikrývku a přikryl i Palmer, ani se nepohnula a spala tvrdě jako špalek.

Box Is My Life; J.M.✔️जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें