40.

741 21 0
                                    

Jason McCann

Po tréninku jsem si dal dlouhou sprchu a poté si zalezl do postele k nějakýmu filmu, který běžel v televizi. Dnešek byl hodně odpočinkový, protože jsme strávili hodinu v posilovně a poté kondiční běh. Takže jsem vlastně nevěděl co se zbytkem volnýho večera. Dokud se neozval klepot na dveře. S povzdechem jsem se zvedl z postele a šel klidnou chůzi otevřít.

Za dveřmi stál vysmátý Fredo, zvedl dvě láhve piva a já kývl a vpustil ho dovnitř mého apartmá. Klesl na židli vedle konferenčního stolku a otevřel obě láhve, natáhl jsem se po jedný a zíral na obal. ,,Neměli bychom pít, musíme být ostrý." Fredo povytáhl obočí než se začal brutálně smát: ,,Zítra máme zase nějaký běh, můžeme se jít v klidu bavit." Přikývl jsem a přihl si hrdlo z láhve.

Bavili jsme se, Fredo házel vtip za vtipem dokud jsme nedopili celé pivo.

Znovu se ozval klepot na dveře, zvedl jsem obočí, Fredo pokrčil rameny. Odložil jsem prázdnou láhev a zamířil ke dveřím, které jsem otevřel. Tentokrát za nimi stál Chris, neubránil jsem se smíchu a trochu odstoupil, abych mu umožnil výhled na Freda.

,,Teda kluci vy se tu dnes slejzáte jak supy. " Zamnou se ozval Fredův smích, Chris měl vytvarovaný úsměv.

Měl na sobě rifle, triko a koženou bundu a opravdu silný parfém. Odstrčil mě a vstoupil do místnosti, zavřel jsem dveře.

,,Notak kluci, jdeme se bavit, když máme takový pěkný volníčko. " plácl rukama o sebe. Fredo horlivě přikývl: ,,Našel jsem bezva kluby." Uchechtl se Chris a vytáhl ze zadní kapsy svůj mobil. Začal na displey klepat palci a poté s úšklebkem obrátil obrazovku na Freda a poté i na mě. Na obrazovce byla otevírací doba jednoho klubu u, kterého jsem nestihl postřehnout jméno a trasa. Byl blok od sud. ,,Je to pro VIP lidi." Zazubil se znovu a mobil uschoval zpět do zadní kapsy. ,,Já ti nevím, Hunter bude vyvádět." řekl Fredo zvláštním hlasem. ,,Alfredo, od kdy se ty nechceš bavit." Zasmál jsem se a vyměnil si spiklenecký úsměv s Chrisem, než jsme si plácli. Fredo zakroutil hlavou: ,,Tak fajn vy bačkory, jdeme se bavit. Jen se upravím." Vymrštil se do stoje a při procházení drkl rameny do mě a do Chrise: ,,Bacha, aby jsi nespadl lamači dívčích srdcí." Protáhl směrem k Chrisovi, zákeřně se zasmál a vylezl z mého apartmá. 

Chris byl vysoký, blond vlasy a vypadal jako takový klasický frajer. Ušklíbl se, řekl mi, abych se také připravil a zmizel konečně z mého apartmánu. Popadl jsem mobil a naťukal pro mou Palmer zprávu na dobrou noc, ačkoliv já se rozhodně spát nechystám, nemusela vědět všechno, ne?

Oblékl jsem si černé džíny s dírami na kolenou, černé vans boty, bílé triko a černou košili. Další lamač dívčích srdcí, ale Jason McCann už je zavázanej jiné slečně dámy. Uchechtl jsem se a před zrcadlem si prohrábl vlasy, poté jsem vyšel ven a na platinovou kartu uzamkl apartmá. Brzy budu otec a budu s dítětem trávit mnoho volného času, takže bych si měl užívat dokud to jde. 

Ani jsem nepomyslel na to, že by to Palmer taky chtěla dělat. 

Šli jsme pěšky, Chris zíral do mobilu a snažil se určovat kurz naší cesty. Když jsme dorazili, tak jsem vyvalil oči. Klub nebyl zatuchlý a rozhodně ne zchátralý jako většina v Kanadě. Na vstupní fasádě visel obrovský, mohutný nápis se jménem klubu a byl osvětlen led-diodou. Před vchodem stála namakaná gorila, a asi dvanáct lidí, žádná fronta. Muž nás poznal, když jsme přistoupili blíž na což jsem se ušklíbl, pustil nás dál a to jsme ani nebyli na seznamu nějakých hostů či o co tady vlastně šlo. 

Fredo popadl dva panáky od hostesky, která držela stříbrný podnos a na sobě měla jen růžové, krajkované prádlo. Chrisovi oči přelétali od dívky k dívce a pravděpodobně vybírali, kterou pak si dnes dovede na hotel. Vzal jsem si zřejmě tequillu a chtěl se napít, ale nějaká žena,která na sobě měla červené mini šaty se vmísila do naší konverzace a překročila naše osobní prostory. Chtěl jsem jí odstrčit, ale rozevřela rudě namalované rty: ,,Tohle se pije jedině se solí a citrónem." Svůdně se usmála a přejela očima po mě a po Fredovi zatím co Chrise si ani nevšimla čímž byl určitě dotčen. ,,Mám támhle u baru, pokud by jste chtěli." Zavlnila tělem, což jsem nepochopil. Kluci přikývli a už mě táhli oba dva s sebou. Smál jsem se. 

Žena podala každému plátek citrónu a nasypala na palec trochu soli, následně to udělala i u sebe. 

,,Nejdříve citron, potom sůl a pak to zapít." Zasmála se a udělala tak, poté se na náš ušklíbl. S klukama jsme to zopakovali.

Box Is My Life; J.M.✔️Where stories live. Discover now