24.

868 19 0
                                    

Palmer Baldwin

Zavřela jsem skříňku v chodbě školy a otočila Tak, že jsem se zády opřela o dvířka. Zara s taškou přes rameno a mobilem v ruce se postavila vedle mě. Vzhlédla od svého mobilu: ,,Teď mi přišla textovka od Alberta, že je dnes večírek v tom starodávném klubu."  Zvědavě jsem na ní pohlédla: ,,Proč zrovna ve starém klubu?" Zachechtala se: ,,Nějakej Albertův kamarád, tam slaví dvacet, můžu si s sebou někoho přivézt." zazubila se.  Věděla jsem, kam s tím směřuje, ale nevěděla jsem, zda bych mohla jít a nebo zda se mi vůbec chce. 

,,Pojď semnou," a bylo to tu: ,,prosím."  

Pokroutila jsem hlavou a sehnula se pro batoh, který jsem si přehodila přes záda. ,,Dobře." Kývla jsem na to, Mia k nám dorazila, byla také pozvaná.   Šly jsme vstříc chodbou do třídy, společně s Miou jsme měli hodinu matematiky a Zara měla angličtinu.

***

,,Mami, mohla bych dnes večer spát u kamarádky Zary?" Zapřela jsem se o futro dveří. Nedůvěřivě na mě pohlédla: ,,Kamarádka?" Nadzvedla obočí a pokračovala v prostírání stolu, přikývla jsem. ,,ano."  Chvíli jen zírala a zeptala se kde bydlí, řekla jsem jí adresu a ona, že zavolá Ryanovi, aby mě tam odvezl, prý nechce, abych řídila sama. 

O hodinu později dorazil můj bratr, nezmínil ten jeho večírek, vzala jsem tašku se společenskýma šatama a malovátkama. Nasedla jsem na místo spolujezdce  a Ryan vyjel. 

,,Hele Brácho, myslíš, že by jsi pro mě mohl něco udělat?" Skrze řasy jsem se na něho podívala: ,,Jistě." Usmál se. ,,Dnes večer jdeme s holkama na večírek, mohl by jsi nás odvézt?" Vychrlila jsem ze sebe nervózně. ,,To v žádném případě, něco se ti stane." Protestoval, ale měla jsem v rukávu trumf: ,,Také jsem pro tebe jela." Ušklíbl se, ale nakonec souhlasil. Zastavil před domem Zary: ,,V kolik?" Nadzvedl obočí. Sáhla jsem po klice: ,,V osm tu buď." Mrkla jsem a poslala mu vzdušnou pusu než jsem vystoupila. 

***

Zara si umývala vlasy a já přemýšlela co si provedu  s těmi svými. ,,Co takhle navlnit?" Mrkla na mě Mia, která si nanášela řasenku. ,,Asi jo." Zasmála jsem se a zapojila kulmu do zásuvky, voda přestala šumět.

O chvilku později vylezla Zara s turbanem na hlavě a přitroublým úsměvem: ,,Já se tak těším." Zasmály jsme se.

,,Zary, nesu nějaké pití." Ozval se klepot na dveře, Zara protočila očima a běžela otevřít dveře své matce, její mamka vstoupila do místnosti a v rukou držela proutěný košík jako podnos ve, kterém byli tři skleničky.  ,,Děkujeme mami." Sladce se usmála a převzala si tác, její mamka ihned odešla.

Zara před nás položila skleničky: ,,Tak dámy, na dnešní večer." Zazubila se Mia a my si přicinkli s džusem.

Začala jsem si vlnit vlasy, Zara fénovat a Mia dodělávala svůj make-up.

Později jsem na sebe oblékla červené šaty, které dosahovaly do půlky mých stehnech, měli dlouhý rukáv bez ramínek. Vklouzla jsem do stejného červeného odstínu vysokých bot na podpatku.

,,Vypadáme solidně dobře." Vypískla Mia, vyšly jsme před barák, kde už čekalo naše auto s mým bratrem.

Nasedly jsme si a Ryan vyjel, na jeho výraze jsem poznala, že se mu to nelíbí.

***

,,Alberte, Tohle jsou mé kamarádky Mia a Palmer." Usmála se Zara, která si od vysokého chlapa s černými kudrnatými vlasy převzala nemotorně tři skleničky a láhev s vodkou, nesla to natisknuté na hrudi což mě přimělo k pobavenému smíchu.

,,Albert." Představil se nám zdvořile než se zasmál: ,,Mia,"  ,,Palmer." Objali jsme se a on zašátral v kapse džínsů.

Šli jsme společně k boxu ve, kterém sedělo pár lidí, pres tu zdejší tmu jsem je moc nerozeznala na tu vzdálenost, Albert do mě šťouchl, lekla jsem se a zběsile se na něho ohlédla.  Zasmál se a nemohl přestat, zamračila jsem se a chtěla pokračovat za Miou. ,,Na, chceš?" Vytáhl jointa, kterého natáhl mým směrem, svraštila jsem obočí a zakroutila hlavou: ,,je to skvělý na trápení." Vtiskl mi to do ruky a já si to schovala do psaníčka.

***

Společně s Miou jsme se bočním vchodem dostaly ven, ulička byla tichá na vzdory zkreslené hudby a našemu chichotu. Ovál mě chlad, zachvěla jsem se a vytáhla z psaníčka ubalený joint.

Zara šla tančit s Albertem a my dvě se na chvíli vypařily, Mia vždy říkala, že bych si měla užívat pořádně života.

Podala mi zapalovač a já si vložila jointa mezi rty, zaváhala jsem než jsem jej zapálila na opačném konci a vdechla do plic, zakašlala jsem a znovu si potáhla než jsem onu věc předala Mie, která se šklebila a stejně jako já se dávila kašlem.

Joint ubýval a my se smáli a smáli. Pak mě zatáhla zpět do víru společnosti, stále jsem se smála než jsme narazili na nějaké dva kluky, nevěnovala jsem jejich vzhledu pozornost a sotva se držela na nohou, protože vysoké podpatky byli v tomto stavu zlo. 

,,Dáme drink?" Sklonil se jeden k nám, abychom jej slyšely. Přikývly jsme. Zvedl ruku a ukázal na barmana, který s úšklebkem přikývl.

Později se před nás dostali čtyři panáky, vyklopila jsem je do sebe až se mi zatočila hlava, připravovala jsem se na náraz, ale kluk mě zachytil v čas. Přikryla jsem ústa dlaní a vyděšeně vyhledala Miu, která se stále smála a šklebila.

Kluk mě vyvedl ven, posadila jsem se na patník a kluk se sklonil nademnou: ,,to bude dobrý." Pohladil mě hřejivou dlaní po rozparku na zádech čímž se jeho prsty dotkly mé páteře, škubla jsem sebou a on zvedl ruku: ,,promiň. Přinesu ti trochu vodu jo?" Přikývla jsem A on někam odešel.

Přispěchala Zara. ,,Zlato moje." Přitiskla jsem se k ní, v očích mi štípaly slzy.

,,Je mi zle, chci Jasona." Zaskuhrala jsem bolestně, do očí se mi vtiskly slzy. Zara hladila mé vlasy a natáhla se po mém psaníčku, kde vylovila můj mobil.

Jason McCann

Můj mobil zběsile vyzváněl na nočním stolku, zaklel jsem a natáhl se po něm. Hned po tréninku jsem se dobelhal do sprchy a padl do postele jako zabitej.

Vykuleně jsem zíral na obrazovku, kde blikalo jméno Palmer B. Přejel jsem pro přijetí hovoru: ,,Ano?" Zachraptěl jsem a spadl zpět do měkkých peřin.

,,O můj bože, to je Jason McCann?" Vypískl dívčí hlas: ,,Myslel jsem, že je to Palmer." Chystal  jsem se ukončit hovor: ,,Ne, počkejte. Jsme v jednom klubu a Palm si pravděpodobně něco vzala a napila se, brečí, není jí dobře a chce Vás. " její hlas zněl provinile. ,,Cože?" Vylekal jsem se a odrhnul peřinu ze sebe. V rychlosti jsem doběhl do šatny a sahal po džínech: ,,Pošlu Vám adresu kde jsme." Ukončila hovor. Byl jsem strachy bez sebe, když jsem na sebe nandaval oblečení.

Poté jsem seběhl schodiště a zamířil rovnou do garáže, kde jsem nasedl do svého sporťáku a vyjel k tomu klubu.

Když jsem zajížděl blíže ke vchodu všiml jsem si klečící dívky, mojí dívky.

Vyběhl jsem z auta: ,,Jason." Natáhl jsem ruku k té zrzavé dívce: ,,Zara."  Podíval jsem se na Palm, která měla nahozený polo úsměv.

Vzal jsem jí do náruče a vedl k mému autu. Nabídl jsem odvoz i Zaře, ale odmítla.

***
Dorazili jsme ke mně domů a já opět v náručí vynesl Palm do mého pokoje.

,,Chci tě Jasone. " zašeptala do tmy. V uších mi začala hučet krev: ,,cože?" Potřeboval jsem to slyšet.  ,,Chci s tebou sex." Zasýpala toužebně.

,,opravdu?" Poklekl jsem na postel.

,,Ano." Vykřikla, když jsem se dotkl její nohy.

Box Is My Life; J.M.✔️Where stories live. Discover now