20.

872 23 0
                                    

Palmer Baldwin

Seděla jsem jako posledně na bílé pohovce, ale pravděpodobně vyčištěné od vína. Jason promluvil na mou otázku, kterou jsem ani nevypustila z úst. 

,,Šest hodin to má nová hospodyně čistila." Pokrčil nezaujatě rameny a přetáhl přes hlavu mikinu, protože celý jeho dům byl obklopen teplem. Jeho rysy stále zůstaly ztvrdlé, musel být doopravdy naštvaný. 

,,Jdu si hodit rychlou sprchu jo?" Odkašlal si a bez mé odpovědi zmizel. 

Zavrtěla jsem nechápavě hlavou, protože mě sem natáhl a přitom měl evidentně co dělat. Vytáhla jsem ze svých kalhot telefon a podívala jsem se na zmeškané hovory. 

11. zmeškaných hovorů od mamky, 5. zmeškaných hovorů od Ryana, 1. zmeškaný od Jazmyn.

Copak i jí něco řekli? Vytočila jsem nejprve číslo na Jazmyn.

,,Ahoj Palm, nerada tě obtěžuji, ale pohádala jsem se s tvým bratrem, byl neskutečně zlý a já nevím proč. Má někoho jiného?" Vzlykla.  Brečela? Koukám, že dnešní den stojí za nic: ,,Nemyslím si, že by někoho měl." Pronesla jsem s povzdechem, slova mě občas zradila, nebyla jsem vhodný kandidát na utěšování lidí. ,,Dej mu čas," chvíli jsme si povídaly, než jsem uslyšela vypnutí vody.

V rychlosti jsem vytočila i mámu  psychicky se připravovala na histerickou scénu.

,,Zlatíčko promiň, kde jsi přijedu pro tebe." Řekla sladce, nechápala jsem jí. Mlčela jsem, když se na schodech objevil Jason s ručníkem kolem pasu, vlasy mokré a jeho potetovaná hruď byla posetá krupějemi vody.  ,,Palmer?" Ozvala se znovu máma, polkla jsem a odvrátila zrak: ,,Nejezdi. Přijdu sama." Šum: ,,že ty jsi u něho?" Zavrčela, protočila jsem očima: ,,ano mami, jsem. Protože si potřebujeme promluvit a vyjasnit některé věci, které jsem si měla vyjasnit i s Ryanem." Položila jsem hovor. Toto mělo pro teď stačit.

Mobil jsem oddělila od ucha a v tom mi pípla esemeska.

Mom: neudělej žádnou hloupost prosím.

Dokonce i její zpráva mě dokázala vytočit. Mrskla jsem mobilem o pohovku a zamířila k Jasonovi, který se opíral o zeď na posledním schodě.  Na jeho tváři byla vyzívavá vlna.

Přešla jsem místnost a objevila odvahu v sobě, ruce mi vystřelili k jeho krku, stáhla jsem si ho níže a políbila.  Snažila jsem se objevit lásku k muži, kterého jsem neznala a on po mě chtěl ten největší dárek, který jsem možná i chtěla.

Vracel polibky s veškerou vášní, oba jsme byli naštvaní a zřejmě to dodalo všemu tuhle zkroucenou touhu.

Jeho ruce po boku sklouzli po mém těle k zadku, který pohladil a vyzdvihl mě na jeho holou hruď. ,,Ložnice?" Odtrhla jsem se s vyzívavím obočím. Nedůvěřivě prohledal mou tvář: ,,chceš?"  Zasýpal, přikývla jsem a on s námi vyšel schodiště.

****

Po sexu jsem ležela v královské posteli zahrabaná v bílé přikrývce s Jasonem po boku, hladil můj bok a byl klidnější než předtím. Nelitovala jsem toho, i když později určitě budu, protože jsem ze zuřivosti dala Jasonovi.

Venku se ozval hluk, vylekaně jsem přitiskla přikrývku k hrudi a posadila se. Jason se také posadil a políbil mé rameno, než se postavil a nahý šel k oknu, zamračil se. ,,Všichni budou kazit tuhle krásnou chvilku." Oblékl kraťasy a zamířil znovu ke mně: ,,počkej tady na mě." Přitiskl rty k těm mým a nechal mě zde zmatenou.

Podle křiku a zkreslených hlasů jsem konečně pochopila o koho jde, o mého bratra.

Vystřelila jsem urychleně z postele a začala na sebe nadavat kusy oblečení, poupravila jsem se a běžela chodbou a schodištěm dolů. Nerada bych, aby někdo přišel k zranění kvůli mně.

,,Ryane dost!" Vykřikla jsem, když se napřahoval, aby udeřil mého milence.  ,,Palmer!" Také zakřičel a sotva si všiml Jasona, běžel ke mně a silně mě objal, táhl z něho alkohol a jemný dotek kouře.  Svraštila jsem nos: ,,ty jsi pil?" Vyprostila jsem se z jeho sevření, Jason se objevil u nás. V tom se Ryan na mě zazubil: ,,ne." Řekl než omdlel. Snažila jsem se ho zachytit a díky Jasonovi se mi to i povedlo.

,,V tomhle stavu nemůže nikam jít." Zavrčel, přikývla jsem.

Společně jsme ho dotáhli do pokoje pro hosty.  Přikryla jsem mého bratra dekou a vyšla ven: ,,děkuji, že ho tu necháš i po tom všem co způsobil." Věnovala jsem mu svůj vděčný úsměv.

Záludně se ušklíbl a přiblížil se: ,,něco za to budu asi chtít." Oblízl mučivě suché rty. Povytáhla jsem obočí: ,,však jsi před hodinou dostal, tohle je za to." Mrkla jsem a chtěla ho obejít a jít domů, jenomže jeho ruka našla mé zápěstí. Vrátil mě zpět a přitlačil ke zdi, ne bolestivě. Vzrušovalo mě to čím dál tím víc.

,,No Tak." Zašeptal a políbil můj krk. Zatáhl za můj pas a znovu jsme skončili v ložnici.

Nenávidím se.

Box Is My Life; J.M.✔️Where stories live. Discover now