19| ALİZARİN KIRMIZISI

1.6K 148 199
                                    



Keyifli okumalar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Keyifli okumalar...

Bölüm şarkıları:

Diary of Dreams - A Day in December.
Type O Negative - Wolf Moon.

***

***

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

***

Tüm beyazlığına, saflığına ve güzelliğine rağmen üzerindeki en ufak rengi, kiri ve kıpırtıyı en çok gösteren şeydi kar kütleleri. Beyaz başlı başına bir katildi bana göre, çoğu insan siyahın tüm her şeyi yuttuğunu, yok ettiğini ve kötü olduğunu sanardı. Oysa ben bu düşünceye asla katılmazdım çünkü beyaz bir illüzyondan ibaretti, sizi ilk ele veren olurdu. Mükemmeliyetçi ve kibirli bu renk, üzerinde başka bir rengin gölgesine bile tahammül edemez, eğer böyle bir durumla karşılaşırsa tüm çıplaklığıyla üzerindekini bir leke gibi gözler önüne sererdi.

Taraji Rovlet sayesinde ormanda, karların üzerinde soğuktan donmak üzereyken varlığımı belli eden şey beyaza tezat koyu kahve saçlarım olmuştu muhtemelen. Kar kütlelerinin içerisinde koca bir leke gibi kaskatı kalmış bir bedenden ibarettim. Negra'nın gitmesinin ardından vücudumdaki tüm gücü tüketerek ormanda ilerlemeye çalışmıştım ancak geldiğim yoldaki izler hızla yağan kar yüzünden kapanmıştı, yolumu kaybetmiştim ve zaten tükenen enerjim, korkmuşluğum, vücudumdaki giderek tükenen sıcaklığımla olduğum yere çökmüş, dizlerime sarılarak üzerime yağan kara boyun eğmiştim.

Koca koca kar tanelerinin üzerimi sıcak bir battaniye gibi örtmek istercesine yağışı, hiç şüphesiz ki bu hayatın ne kadar acı verici bir trajedi olduğunu hatırlatıyordu bana.

Taraji'nin beni gördüğünde gözlerindeki ifade öyle korkutucuydu ki gözlerinden kendi halimin ne kadar vahim olduğunu anlayabilmiştim. Dişlerimi birbirine bastırarak soğuktan donmadığıma, bu titrememin sebebinin tamamen ellerimden çıkan o aptal alevler yüzünden olduğuna onu inandırmalıydım. Çünkü Dolunlar şu an benim bulunduğum soğuktan çok fazla etkilenmezlerdi. Üşüdükleri kesindi ama bir insan ancak böylesine dişlerini tıkırdatarak üşürdü, onlar değil.

SİYAHIN BİR HİSSİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin