4

1.5K 58 2
                                    

Je tu další díl! :)) Prosím, komentujte! 

Comment + Vote(?) :)

Dia Xx

_____________________________________________

Usnula jsem poměrně rychle, i když to kafe mi dalo zabrat. Ihned jsem věděla, že toho moc nenaspím. A nemýlila jsem se. Budík mě probudil v 7 hodin. Rychle jsem si dala sprchu, snídani a zlehka se namalovala. Vlasy jsem si nechala rozpuštěné.

Na sebe jsem si oblíkla černé, přiléhavé, tříčtvrteční kalhoty, které jsou nabírané u kolen a bílou blůzičku, která mi padla přímo na tělo. Boty na menším podpatku, tašku přes rameno do školy a kabelku na odpoledne. Vyšla jsem z domu s menším zpožděním. Naštěstí jsem dneska nikoho nevezla, ale jela jsem sama.

Na univerzitě jsem si poctivě odseděla 4 hodiny. Popravdě jsem ale byla myšlenkami někde úplně jinde. U mámy, ale hlavně u Louise. To naše jiskření by klidně mohlo způsobit něco víc než jen mráz po celém těle.

Po škole jsme šli se spolužáky na oběd. Naše partička, kterou tvoří 4 holky včetně mě a 6 kluků se schází pravidelně. Jsme kamarády už dlouhou dobu. Je divné, že i když jsme se rozcházeli na různé školy, zase nás to svedlo na tu jednu, společnou. Za což jsme nesmírně rádi. Poobědvali jsme v Nando's blízko univerzity tak jako každý den.

Po hodině jsme se rozloučili a šli každý svou cestou. Já jsem si to namířila do nemocnice. Ještě jsem koupila Raffaelo pro mamku a taky růže. Měl by je správně nosit táta miminka, ale ten náš je někde ve Francii a neskutečně mě to štve. Rozhodl se tak a jednou toho bude možná litovat. Vešla jsem do nemocnice a odchytl mě lékař, že máma právě usnula, ať přijdu až zítra.

"A je to lepší?" zeptala jsem se.

"Je. Jen jí ještě den necháme v klidu spát, odpočívat a zítra se vrátí zpět k Jay na pokoj." odpověděl.

"Pokud chcete vidět Iana, můžete." řekl mi a protože jsem souhlasila, vedl mě za ním. Byl neskutečně krásný. Ale je pravda, že všechny miminka jsou taková. 

Stála jsem za sklem a koukala na něj. Ležel v postýlce a vedle něj Daisy a Phoebe. Němě jsem zírala asi 20 minut a pak se od nich odtrhla.' Doufám, že můžu navštívit alespoň Jay, protože co jinak s tou kyticí?' Nikoho jsem se neptala a šla jsem.

Viděla mě sestřička a nic neřekla, takže nejspíš má návštěvy povoleny. Zaklepala jsem a vešla.

"Ahoj Jay." řekla jsem.

"Chris, ráda tě vidím." odpověděla a zářila štěstím. Sedla jsem si vedl její postele na židli. Podala jsem jí růže a něco na zub.

"Ty jsou pro mě? Jsou krásné." natahovala se, že mě obejme. Zvedla jsem se a sklonila se k ní.

"Počkej, dojdu je dát do vody." odešla jsem pro vázu a postavila jí je na stolek.

"Včera, byl tu Lou?" zeptala se mě.

"Jo, byl. Určitě přijde, je ještě brzy." usmála jsem se a ona taky.

"A co Mia?" zvážněla.

"Je jí dobře, zítra jí tu máš zpátky." zasmála jsem se. Zrovna se otevřely dveře a přijela sestřička s dvojčátky.

"Nechám vás tu holky." mrkla jsem na ní.

"Přijdeš ještě?" zeptala se. Bylo vidět, že si chce povídat a nemá s kým. Slíbila jsem, že přijdu. Přece jen byly teprve 3 a navíc pátek odpoledne, tak jsem neměla co na 

práci. Odešla jsem si sednout na chodbu a čekala, až bude Jay opět sama. Četla jsem si nejrůznější časopisy, které tam byly. Neuběhla ani hodinka a já mohla jít opět k ní na pokoj. Povídaly jsme si hlavně o mně. Pověděla jsem jí, že jsem včera viděla tátu.

"Chápeš, on se bude ženit. Nestojí o nás. Kdyby se alespoň zajímal o Iana, na mně už nezáleží." měla jsem slzy v očích. Jay mě držela za ruce a uklidňovala, že to bude dobré.

Z chodby se ozývaly hlasy a během pár sekund se otevřely dveře. Pět kluků se sesypalo na Jay a předháněli se, kdo jí dřív pogratuluje. Já už v tu chvíli stála u okna a utírala si slzy.

Musela jsem se ale brzy otočit, aby jim to nebylo divné. Louis nesl obrovský pugét snad s milionem růží. Zjistil však, že váza už je obsazená.

"Mami, ty se nezdáš, už tu byl nějaký ctitel?" zatvářil se rádoby zamračeně.

"Ty jsou od Chris." mrkla na mě a já se usmála. Bylo načase odejít a nechat jí s klukama. Sice znám jen Louise a Harryho, ale ti tři jsou taky dost pěkní a vypadají sympaticky.

"Jay, už půjdu domů." řekla jsem.

"Prosím, neříkej mámě o našem rozhovoru, byla by smutná a to nechci." poprosila jsem ji a ona slíbila, že nic nepoví.

"Počkat, kde je tvoje mamka?" zbystřil Louis, který si až teď všiml, že je tu Jay sama.

"Leží jinde, potřebuje klid." řekla jsem a koukala na něj.

"Tak tedy zítra." řekla jsem ještě jednou a lehce objala Jay.

"Mějte se." kývla jsem na kluky a odešla z pokoje.

"Chris, počkej." otočila jsem se a uviděla Louise.

"Co děláš dneska večer? Nechtěla bys jít na večeři?"

Lucky you found me.Where stories live. Discover now