14

1.2K 55 5
                                    

V noci jsem vstávala jen jednou, když Louis běžel na záchod. Pak přišel a v pohodě se uložil. Zaspala jsem dost tvrdě. Vzbudil mě až Niall. Klekl si vedle mě a šeptal.

"Chris, budeš už vstávat? Udělal jsem snídani." Pootočila jsem se na něj a on se usmíval jako slunce.

"Konečně, dneska je vzhůru už i Zayn."

"Co? Kolik je hodin?" ptala jsem se, když mě podal ruce, abych vstala.

"Jedenáct." zasmál se Liam z kuchyně. Protáhla jsem se, ale připadala jsem si jak stará babička. Takhle rozlámaná jsem ještě nebyla.

"Kde je Ian?" zeptala jsem se Liama, který připravoval oběd.

"Na zahradě s Harrym a Louisem. Není ti zima? Ve skříni máme ještě kabáty." zavtipkoval Niall. Uznávám, že na teploměru bylo 26 stupňů a já na sobě měla svetr na hory, ale večer mně byla neskutečná zima.

"Proč si vlastně spala na zemi? To kvůli Louisovi?" zajímal se Liam.

"Vy jste tu s ním večer nebyli?" divila jsem se.

"No, on odešel chvilku po tobě a kdy se vrátil, to nevíme, protože jsme byli s Harrym u tebe v pokoji." řekl mi Niall. Snídat jsem nechtěla, ale šla jsem se podívat za Ianem na zahradu.

"Dobré dopoledne." pozdravil mě se smíchem Harry.

"Ahoj Harry, zvládli jste to? Děkuju." dala jsem mu pusu na tvář a vzala jsem si od něj Iana.

"Není možný, že roste jako z vody." dodala jsem a dala jsem mu taky pusu.

"Christine." ozval se za mnou Louis. Koukla jsem na něj a vypadal poměrně dobře. Oproti němu jsem já úděsně. Svetr a kraťasy na spaní a v teplých ponožkách jsem běhala po trávě.

"Chris, můžeme si promluvit?" zeptal se mě. Kývla jsem, že ano a i s Ianem jsem šla za ním do garáže. Zavřel dveře a vybídl mě, abych si sedla na jednu ze zahradních židlí. Sám zůstal stát a netrpělivě přešlapoval.

"Chci se ti omluvit za všechno, co jsem včera udělal a co jsem ti řekl, i když musím přiznat, že mám docela výpadky a ani nevím, jestli jsem neřekl něco, co tě urazilo. Proto se omlouvám úplně za všechno." řekl mi.

"Přijímám tvou omluvu." zvedla jsem se, protože to nevypadalo, že hodlá pokračovat.

"Chris, prosím, chci vědět, jestli jsem tě neurazil. Vybavuji si jen to, jak si na mě pouštěla studenou vodu a pak jsem ti roztrhl šaty." vzpomínal a přitom se opíral o auto.

"A ještě si vybavuju, nevím, jestli jsem si to jen nevysnil nebo jsem blázen, ale my…ty jsi mě políbila?'" zeptal se opatrně.

"Louisi, já ti nechci říkat, co jsi mi všechno pověděl, protože vím, že bys to normálně neřekl a i tak jsem na to do rána zapomněla." trochu jsem zalhala a vůbec mi to nevadilo.

"Ale to s tím líbáním, no, jak to říct. Prostě jsem tě potřebovala udržet pod sprchou a tlačil si nás oba ven a tohle mě jako jediné napadlo. Vím, že to nebylo vhodné, ale účel to splnilo." řekla jsem lehce rudá. Ještěže tam byla poměrně tma.

"Musím jít. Ian potřebuje přebalit a já se musím převlíknout." zareagovala jsem trochu nervózně a rychle jsem odešla z garáže přes zahradu až do svého pokoje. Tam na mě čekalo překvapení. A to doslova!! Na posteli ležela obrovská krabice s červenou mašlí. Položila jsem Iana na druhou část postele a otevřela jsem víko. V ní byly nádherné, krémové šaty, stejně dlouhé jako ty, které jsem včera nechala v koupelně s tím, že je dneska budu muset vyhodit. Tyhle byly jen bez ramínek. U nich ležel lístek, na kterém stálo:

"Omlouvám se. Doufám, že se ti budou tyhle líbit. Pomohli mi je vybrat kluci. U postele ze strany jsou ještě k nim lodičky a pod polštářem máš něco malého jako díky za to, že jsi mě nenechala se opít ještě víc a za to, že jsi tu s námi. Děkuju. Louis xx." 

U postele opravdu byly nádherné lodičky, které mi dokonale padly. Byla jsem strašně zvědavá, co je pod polštářem. Nadzvedla jsem ho a tam ležela větší krabička, do které se obvykle dávají šperky. Opatrně jsem jí otevřela. Ležel tam řetízek, který mě potěšil. Byl stříbrný a na něm byly jako přívěsky navěšeny počáteční písmena jmen kluků.

Ovšem náušnice Swarovski úsměv na mé tváři ještě rozšířily. Kluci jsou fakt úžasní a mám je hrozně ráda a to všechny. Musela jsem si říct pro sebe. Uložila jsem šaty nazpět do krabice a boty i náušnice jsem uschovala do skříně. Řetízek jsem si hned nandala a pak jsem se už věnovala svému bráškovi a sobě. Vyrušil mě až Zayn, který pro mě přišel, abych šla na oběd.

"Aa vidím, že jsi našla dárek." zasmál se Niall, když mě uviděl.

"Děkuju vám moc. Všem. Máte hodně dobrý vkus." řekla jsem jim a koukala se do jejich rozzářených tváří. Niall to nevydržel a skočil mi okolo krku.

"My máme štěstí, že jsi tu s námi." řekl mi. Posadila jsem se ke stolu a společně jsme se naobědvali. Liamovi se langoše hodně povedly.

"Chris, šla bys s námi večer na jeden večírek?" zeptal se Harry, když jsme myli nádobí. Dívala jsem se na něj, jako kdyby mu spadly myšlenky.

"Bude tam hodně lidí. My a pak třeba Jessie J, Olly Murs, Coldplay a spoustu dalších." zasmál se.

"Chris Martin? Bože, já ho miluju od mala. Idol mojí mamky i můj! Harry, takovou radost si mně udělal!! Vy byste mě vážně vzali s sebou?" sedla jsem si radši na židli, abych se nesložila.

"Jdeme všichni a nenecháme tě tu samotnou." pousmál se.

"A navíc, musíš se nám ukázat v nových šatech." dodal.

"Ale kdo se postará o Iana? Jsem děsná sestra, pořád ho někomu dávám." řekla jsem, což byla naprostá pravda.

"Děláš si srandu? Já tě mít za sestru, tak..radši nic. A Iana pohlídá Jay. Sama se nabídla."

"Tak dobře, ale ještě musím do nemocnice." Pomalu už jsem pokládala Iana do kočárku.

"Chris? Bude tam ten pohledný doktor, se kterým jsi byla včera na večeři?" zeptal se Niall, který když slyšel moje nadšení, přiběhl ihned za námi.

"Ne, dneska odjel na dovolenou." řekla jsem mu.

"To je dobře, protože ty jsi naše." pomohl mi z domu a ještě si vyžádal pusu. Zasmála jsem se a zamávala jsem jemu i Harrymu.

"Chris, počkej na mě. Půjdu kousek s tebou." zakřičel ze schodů Louis. Jen jsem se pousmála a čekala, až k nám dojde..

-----------------------------------

Tak úplně další díl:D Tenhle se mi vůbec nelíbí, je nudný a divný:D Doufám, že se vám bude líbit:') Zítra asi další nebude, ještě nevím:/.. Večer bch měla stïhnout Bad Life.. tak uvidím:)!

40reads, 7+vote, 8+comment?:3

Děkuju za vaše komentáře!:)

Dia Xx

Lucky you found me.Where stories live. Discover now