18

1.1K 54 6
                                    

Cristiin pohled:

Uslyšela jsem, jak někdo vchází do mého pokoje. Byla jsem smutná z Louisovy reakce a navíc mě hrozně bolel kotník. Nechtěla jsem nikoho vidět. Potřebovala jsem být sama. Když jsem se otočila, někdo stál u mé postele.

"Kdo je tady?" zeptala jsem se.

"Jak je ti?" ozval se Harry.

"Co tady děláš Harry?" posunula jsem se na posteli a v tom jsem zjistila, že vedle mě ještě někdo leží. Rozsvítila jsem lampičku a vedle sebe jsem našla blonďatou hlavu zabořenou pod peřinou.

"Nialle?" probudila jsem ho.

"Jéé, Chris, ty už nespíš?" zeptal se dost blbě.

"Můžete mi říct, co tady všichni děláte?" rozletěly se náhle dveře a v nich se objevil lehce překvapený Louis.

"Musel jsem si splést pokoj." usmál se Niall.

"Dobrou noc Chris, a ať to moc nebolí." dal mi pusu na tvář Niall a odešel. Vždycky je tak roztomilý a i kdybych chtěla něco říct, tak bude mít stejně parádní výmluvu, která mě rozesměje.

"Harry, a jaký důvod máš ty? Taky sis spletl pokoj? Hm?" ptal se ho Louis. Takhle jsem ho ještě s Harrym mluvit neviděla.

"Přišel jsem se na Chris podívat, jestli něco nepotřebuje. Vadí ti to snad?" koukl se na něj s úšklebkem na tváři Harry.

"Děkuju. Jediný co potřebuju je, abyste mě nechali spát a nehádali se." řekla jsem jim.

"Promiň. Dobrou noc." naklonil se ke mně Harry a dal mi pusu. Potom obešel Louise a zmizel na chodbě. Neodpustil si dát mi pusu, i když ví, že se mi Louis líbí. Já toho kluka jednou přetrhnu.

"Chris, omlouvám se." řekl mi Louis.

"Promluvíme si o tom zítra. Jdi prosím pryč." poprosila jsem ho.

"Harryho a Nialla bys tu klidně měla a mě hned vyháníš? Dobře, jak chceš! " zakřičel a pak hlasitě zapráskl dveře a zmizel z mého pokoje. Neřešila jsem ho a raději jsem usnula, protože ta noha pekelně bolela. Probudila jsem se pozdě dopoledne. Jen jsem se stačila protáhnout, když se znovu otevíraly dveře.

"Můžu k tobě?" zaklepal Liam a nakoukl do pokoje. Poklepala jsem na místo na posteli, aby si mohl sednout.

"Nevím, co to tady bylo včera v noci za rány a ani mě to nezajímá. Jen chci vědět, že je všechno v pořádku." podíval se ustaraně na mě a pak na mou nohu.

"Nechci o tom moc mluvit." šeptla jsem. Cením si na Liamovi, že se stará, ale zároveň mě do ničeho nenutí, pokud to nechci. Raději změní téma, aby mi zvedl náladu, než aby mě trápil.

"Doufám, že máš hlad." pousmál se na mě. Pokývala jsem hlavou jako že jo.

"Tak pojď, odnesu tě do kuchyně." usmál se na mě a odhrnul peřinu. Měla jsem na sobě ještě ty šaty z párty.

"Podáš mi prosím ze skříně tepláky a tričko?" zeptala jsem se ho a on okamžitě reagoval.

"Třeba tyhle?" vzal do ruky hned vrchní díly oblečení. Pokývala jsem na souhlas a pak jsem se převlékla. Liam mezitím koukal z okna.

"Můžeme." zasmála jsem se a on mě vyzvedl do náruče. Byl to hezký pocit. Liam je opravdu gentleman se vším všudy.

"Jéé, Chris, ty se máš." zasmál se Zayn, když nás viděl.

"Máš hlad?" zeptal se Niall a vstal od stolu. Vzal svůj talíř a dal mi od něj jeho palačinku do pusy. To jsem nemohla odmítnout, protože to byl historický okamžik. Liam mě pak posadil na židli a přinesl porci pro mě. Pustila jsem se s chutí do nich. Zanedlouho přišel udýchaný Harry.

"Vodu, podejte mi prosím vodu." křikl směrem k nám.

"Co jsi vyváděl?" zeptala jsem se ho.

"Ale, jen mě zase uháněly fanynky." řekl, když konečně popadl dech.

"A skoro tě uhnaly, viď." rozcuchal mu vlasy Zayn, který se právě chystal jít do pokoje.

"Kde je Louis?" zeptala jsem se po chvilce ticha.

"Brzy ráno někam zmizel." odpověděl mi Liam. 'Asi ho to včera muselo naštvat. Ale on couvl, to ne já.' řekla jsem si pro sebe.

Dojedla jsem a nechtěla jsem být sama v pokoji a tak jsem se rozhodla zůstat v obýváku. Liam s Harrym pustili jejich koncert, prý když jsem to DVD ještě neviděla tak se na ně musím kouknout. Niall mi obložil kotník ledem a Zayn stál za sedačkou a česal mě.

"Promiň Chris, ale potřebuju si něco zkusit." řekl a dělal mi na hlavě pokusy.

"Docela vám to v televizi sluší." usmála jsem se na ně, když mě sledovali jak se tvářím.

"Docela?" řekl provokativně Harry.

"Na živo totiž vypadáte ještě líp." zasmála jsem se a oni se tak trochu narovnali na sedačce. Nejspíš jsem jim zvedla ego o stupínek výš. ...

"Jsme doma." ozval se po chvíli hlas od vchodových dveří. Louis si to nakráčel s kočárkem až před televizi. Přivezl Iana od Jay. To jsem nečekala. Myslela jsem si, že spíš šel za Eleanor.

"Aaa miláček dorazil." vrhl se ke kočárku Niall a hned si Iana vyndal k sobě.

"Mamka říkala, že byl jako andílek." řekl mi a odvezl kočár do chodby. Niall mi po chvíli malého podal a já jsem ho chovala až do doby, než jsem usnula. Jejich zpěv uspával nejen Iana, ale ukolébal i mě.

Louisův pohled:

Chris sice koukala na televizi, ale v půlce dvdéčka se jí začaly klopit oči. Nakonec usnula s hlavou opřenou o Liamovo rameno.

Bylo hezké jí sledovat. Iana si vzal z jejích rukou Harry a s Niallem mu šli udělat mlíko do kuchyně. Zayn pozoroval se zájmem výtvor na hlavě Chris, který vlastnoručně vytvořil a Liam se ani nepohnul, protože cítil, že Chris spí. Naznal jsem mu, že ji odnesu do pokoje. Přece jen postel pro ni bude pohodlnější než gauč.

Opatrně jsem jí zvednul ze sedačky a Zayn sundal z její nohy obklad, který znovu namočil a šel se mnou nahoru do jejího pokoje. Otevřel mi dveře a na moje znamení nechal hadr ležet na nočním stolku. Potom zavřel a odešel. Položil jsem Chris na postel a podložil jsem jí nohu ještě polštářem, aby jí měla alespoň trochu zdviženou.

Zavázal jsem jí kotník a se zájmem jsem jí pozoroval. Měl jsem jí už včera říct, že jsem se do ní zamiloval. Jen mě trochu znervózňuje Harry. Všichni kluci si s ní rozumí a chovají se k ní hrozně hezky, ale bojím se, že můj milovaný Harry v ní vidí další hezkou holku, se kterou by chtěl být víc než jen kamarád.

Možná se mýlím, ale vůbec si jím nejsem jistý. Až se Christine probudí, vše jí řeknu. Cítím z ní, že se jí taky líbím, jen se to neodvážila říct. Jak jsem tak přemýšlel, zjistil jsem, že se jí asi něco zdá. Mluvila totiž ze spaní.

"Ano Lou." přetočila hlavu na druhou stranu a blaženě se zasmála. V tu chvíli mě napadlo jen jedno. Naklonil jsem se nad ní a zavřel jsem oči. Pozvolna jsem se přiblížil k jejím rtům, které jsem pomalu zlehka a dlouze políbil....

----

Další díl:') Doufám že se vám bude líbit:) Až tuhle povídku dokončím( nebude to trvat dlouho), tak začnu psát novou story o Louisovi.. a začnu psát druhou sérii DAFS.)

Jinak v MY STORY najdete už PROLOG k druhé sérii DAFS:) Budu ráda když si to přečtete a napíšete svůj názor:)

Zítra bude další díl!:) Dnes večer bude asi i Bad Life:)

*Comment+Vote*

xx Dia

Lucky you found me.Where stories live. Discover now