16

1.2K 54 8
                                    

Vstoupili jsme všichni společně dovnitř budovy. Paul si kluky na chvilku vzal stranou a něco jim vysvětloval, já jsem se mezitím rozhlížela okolo sebe. Nikdy by mě nenapadlo, že za jeden večer uvidím tolik slavných lidí. Bylo to jako ve snu.

"Dovolíte, slečno." ozvalo se a já jsem ustoupila o kousek dál. Bože, skupina Coldplay právě procházela okolo mě. Když jsem zjistila, že se mě dotknul Chris Martin, málem jsem umřela blahem.

Nechtěla jsem vypadat jako šílená fanynka, ale uznejte, že se to prostě nedá. Usmála jsem se na něj a oni na mě taky. Byli tam i nějací novináři, kteří s nimi chtěli udělat rozhovor, a tak se věnovali jim. Já jsem na ně jen němě zírala a pořád jsem se z toho nemohla vzpamatovat.

Koutkem oka mě pozorovali, protože jsem byla jediná, kromě novinářů v jejich blízkosti. Dokončili rozhovor a pak se všichni koukli směrem ke mně. Něco si šeptali. Vzpamatovala jsem se, alespoň na okamžik, a odvrátila jsem pohled jinam. Kluci si asi mysleli, že jsem je následovala a tak mě nekontrolovali.

Jenže se domnívali špatně a já jsem je ztratila z dohledu. Zmateně jsem otáčela hlavou a hledala je, ale bylo to marné. Nikde jsem je neviděla. Zato přede mnou stáli znovu Coldplay.

"Ty jsi naše fanynka?" zeptal se Chris.

"A-ano, jsem." koukla jsem do země, protože jsem cítila obrovské horko ve svém obličeji.

"A jak asi se sem dostala? Je to soukromá párty." pokračoval charismatický zpěvák. "Nevím, jestli mi to uvěříte, ale přišla jsem s One Direction." odpověděla jsem a on se podezíravě podíval na mě a pak po okolí.

"Kde máš tedy potom kluky?" usmíval se stále.

"Nevím." pokrčila jsem rameny. Nevypadal, že mi věří. Už se nadechoval, že něco řekne, když jsem uslyšela známé hlasy.

"Chris, kde prosimtě jseš? Měla si se nás držet." začal se lehce rozčilovat Liam a Harry se smál jako vždycky.

"Zdravím vás kluci, trochu jsme vám jí asi zdrželi." pousmál se Chris Martin.

"Omlouvám se Liame, nechala jsem se unést svou oblíbenou skupinou a úplně jsem zapomněla, že jste odešli." řekla jsem mu. Harry s Liamem se poté pozdravili s celou kapelou.

"Ještě se asi neznáte." řekl nejistě Harry.

"Tohle je naše kamarádka Christine." řekl Harry a tím mě všem představil.

"Těší mě, jsem Chris, ale myslím, že to víš moc dobře a tohle jsou moji kluci." podal mi ruku samotný Chris Martin.

'Nejlepší moment v mém životě.' pomyslela jsem si a ruku přijala.

"Když dovolíte, máme ještě nějakou práci." omluvili se a odešli. Stála jsem na místě a se zavřenýma očima jsem nasávala jejich vůni, kterou zanechali při proházení okolo.

"Chris, můžeme jít?" zeptal se Liam. Pokývala jsem hlavou, on mě vzal za ruku a spolu s Harrym, který šel za mnou, jsme dohnali kluky.

"Toto trvalo, kde jsme jí nechali?" ozval se hned Niall.

"Zaujali jí Coldplay. Měli jste vidět, jak po nich slintala." neodpustil si mě lehce popíchnout Harry.

"A to jsi ještě nepotkala ostatní." zasmál se Zayn. Louis si mě prohlížel, jako kdyby mě dneska viděl poprvé.

"Pojďte se něčeho napít. Tamhle je volný stůl." promluvil po chvilce i Louis. Souhlasili jsme a obsadili jsme stůl, u kterého byl parádní výhled na podium i na ostatní stolky.

"Bude se tu i zpívat?" zeptala jsem se potichu Louise.

"Jo, a my taky zazpíváme." odpověděl mi z druhé strany Niall.

"Je to večírek na počest manželky Chrise Martina a jejich dětí. Mají totiž výročí. No a nás si vyžádaly jejich děti." zaculil se Zayn. Číšník nám všem přinesl coca colu na osvěžení. Kluci museli být ještě střízliví a já nechtěla udělat trapas, takže jsem s nimi držela krok.

Bavili jsme skvěle do doby, než se na podium objevil Paul a uvedl celý večírek "do pohybu." Na podiu se střídali velké osobnosti a všichni zpívali naprosto dokonale a navíc naživo. Mezi stoly byl vyznačený prostor i pro tancování.

Strašně mě to tam bavilo a nejvíc jsem se těšila na kluky, až je konečně uvidím zpívat. Přece jen z videí to není ono. I když musím přiznat, že jsem jejich fanynka nikdy nebyla, ale to se změnilo. Co s nimi bydlím, mám je čím dál tím radši a jejich písničky se mi líbí mnohem víc než předtím.

"Chris, počkej tady na nás. Jdeme se připravit, dobře." oznámil mi Liam a poté odešli. Poslušně jsem zůstala sedět a pozorovala jsem okolí. Napadlo mě vytáhnout mobil a vyfotit si to tu a tak jsem to i udělala. Konečně se ozval hlas, který uvedl One Direction na scénu.

Všude se zhaslo a svítilo se jen na ně. Poznala jsem More than this, která se přesně dneska hodila. Kluci po chvilce na podiu nevydrželi a vydali se směrem ke stolkům. Někdo se s nimi odvážil i zazpívat, jiní se zvedli a tancovali.

Když se k mému stolu otočil Louis, trochu jsem se vyděsila. Nejprve se usmál a pak už kráčel ke mně. Sedl si na svojí židli a zpíval. Vyšlo mu to zrovna na jeho úsek. Nevím, jestli to bylo spontánní nebo naplánovaný, ale každopádně se mu to povedlo.

Hned jak dozpíval, zase vstal a šel za klukama, kteří už se vraceli na podium. Zůstala jsem v rozpacích sedět ještě několik minut po jejich vystoupení. Potom mě přišla zpráva od Jay, že Ian usnul a že si to mám pořádně užít. Postupně se zase všichni vrátili ke stolu a Louis se usmíval jako nikdy předtím.

"Netušila jsem, že umíte tak krásně zpívat naživo. A ještě u toho výborně vypadáte." pochválila jsem je.

"Nezatancovala by sis se mnou?" zeptal se najednou Niall, když začala hrát pomalá hudba. Souhlasila jsem a s Niallem jsme zakotvili uprostřed parketu mezi ostatními. Celou dobu jsme se nejspíš ne moc vkusně smáli.

Občas jsme se navzájem pošlapali a trochu jsme loktem odehnali páry od nás. Prostě komická situace. Kluci se mohli umlátit smíchy u stolku.

"Vy jste teda tanečníci. Měla by vás vidět Danielle, tu by kleplo." smál se Liam.

"Chris?" zvedl se i Louis a nabídl mně ruku. Pochopila jsem, co chce. Přijala jsem jeho nabídku a našli jsme si místo daleko od kluků, což jsem moc nepochopila, ale nevadilo mi to. Louis se na mě opatrně přitiskl a volně se ponořil do tance.

Bylo to něco jiného než s Niallem. S ním jsme se bavili a smáli, kdežto Louisem jsem byla hluboko zabořená do jeho pohledu. Vnímala jsem jen jeho a tóny písničky.

"Nechceš se jít projít ven?" zašeptal mi do vlasů Louis, když dohráli. Jen jsem přikývla a pomalu jsme se spolu vytratili z večírku do temných ulic krásného večera….

--------------

Další díl:33 Děkuju všem, kteří to čtou:) Jsem moc ráda:)

30reads+5+votes+5comments a zítra by měla být další:3:) 

Dia Xx

Lucky you found me.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu