9

1.2K 52 6
                                    

Další dil:)* Doufám že se vam bude líbit:)

Zanechejte prosím komentář:) 

-----

Odpoledne se nic zajímavého už nedělo. Večer jsem poměrně brzy odešla spát, i když kluci chtěli, abych se s nimi dívala na televizi. Ráno, po probuzení, jsem si šla udělat snídani. V kuchyni jsem narazila na tu dívku, která byla na fotce s Louisem. Seděla u stolu a popíjela svou kávu.

"Ahoj, ty jsi Chris, že ano." promluvila na mě. Byla jsem trochu v rozpacích.

"Ahoj, jo a ty jsi?" zeptala jsem se jí.

"Eleanor, Louisovo přítelkyně." pousmála se. Nevěděla jsem, jak se mám chovat. Upřímně, když jsem jí viděla, začala jsem žárlit. Krásná holka s dokonalou postavou a milým vystupováním, přesně to se k Louisovi hodí. Vzala jsem si tedy něco k snídani a chtěla odejít do pokoje.

"Nechceš si sednout ke mně." nabídla mi Eleanor. Přisedla jsem si tedy a koukala se, jak si čte časopisy.

"Tak ty tu teď bydlíš s klukama?" zeptala se. Přikývla jsem, že ano.

"Louis mi říkal o tvojí situaci a mrzí mě to." pokračovala. To už se řítil ze schodů Louis.

"Dobré ráno krásky." usmál se.

"El, netušil jsem, že přijdeš tak brzy." políbil jí Louis.

"Ehm, jdu se kouknout na Iana." řekla jsem a rychle odešla. Přiběhla jsem do pokoje a on ještě spal. 'Proč pořád musím myslet na Louise? Něčím mě přitahuje, ale má přece přítelkyni, které nesahám ani po kotníky. Musím si přestat dělat naděje, že bych se mu snad mohla líbit. Vzal mě sem ze soucitu, ne protože se mu líbím. Chris, nebuď naivní' řekla jsem si pro sebe a přitom jsem koukala z okna. Někdo přišel do mého pokoje bez zaklepání.

"Harry, co tady děláš?" otočila jsem se na něj.

"Můžu, neruším?" zeptal se a už stál u mě.

"Včera jsem zaslechl tvůj rozhovor s Jay." řekl opatrně.

"Cože?" lekla jsem se, co všechno slyšel.

"Líbí se ti Louis, že je to tak." vypadlo z Harryho.

"Harry, jak, jak jsi na to přišel?" zeptala jsem se.

"No tak, nejsem blbej. Když tě přivedl na večeři, nespustila si z něj oči a to, jak si o něm Jay básnila do telefonu, mluví za vše. Ale měla bys vědět, že má přítelkyni." pověděl mi a já jsem sklopila hlavu.

"Vím, potkala jsem jí v kuchyni." odpověděla jsem mu. Nevím, proč to udělal, ale obejmul mě. A já jsem se nechala.

"Chris, půjdeš s námi..." zarazil se uprostřed dveří Liam, když nás viděl. Odtáhla jsem se od Harryho a setřela si lehce oči, které se trochu zaleskly. Naštěstí si toho ani jeden z nich nevšiml.

"Kam jste chtěli jít?" zeptala jsem se potom.

"Do parku si zaběhat a pak jdeme s Niallem do posilovny." pousmál se.

"Mysleli jsme, že bys třeba chtěla na chvíli změnit prostředí." dodal.

"Ráda s vámi půjdu, ale kdo pohlídá Iana?" koukla jsem se na Harryho.

"Se Zaynem se ti o něj postaráme." vykouzlil úsměv na tváři.

"Tak jo, jen se převleču a vyrazíme." popohnala jsem je ven z mého pokoje. Oblékla jsem si obtažené kraťasy, tílko, udělala jsem si vysoký culík a stahovací černou čelenkou jsem si je stáhla tak, aby mě nikde nevlály. Mezitím se probudil Ian. Vzala jsem ho k sobě a chvilinku jsem se s ním "mazlila". Opustila jsem pokoj a šla čekat do haly. Liam už tam stál, ale Niall ještě snídal, tak jsme čekali. Niall tam lítal jen tak v trenkách po domě. Když konečně dorazil za námi, předala jsem Iana Harrymu.

"Dávej na něj pozor, a kdyby něco, zavolej mi." říkala jsem Harrymu.

"My to tady spolu zvládneme." mrkl na mě. Zavřeli jsme dveře a Niall nás táhl do parku. Běželi jsme všichni vedle sebe, až nás vyrušila skupinka fanynek.

"Zrychlíme!" zakřičel Liam a my vystupňovali tempo. Holky to po chvíli nebavilo, tak nás nechaly.

"Chcete mě zabít?" ozval se Niall, když jsme zastavili.

"Neměl ses tolik cpát." zasmál se mu Liam. "Hele, Lou s El, tamhle." ukázal na lavičku, kde seděli. "Vezmeme to okolo nich?" koukl na nás dva Niall. Oba se rozeběhli a já s nimi. Oni se však u těch dvou zastavili, na rozdíl ode mě.

"Počkám na vás doma." houkla jsem na Liama a běžela nazpět. Kluci mi řekli, kam dali klíč, abych nemusela pořád zvonit. Otevřela jsem si tedy a vešla do obýváku, kde seděl Harry a zpíval Ianovi.

"Kde je Zayn?" zeptala jsem se, když jsem ho nikde neviděla.

"Ještě spí." řekl mi.

"Kluci zůstali v parku, potkali Louise s Eleanor." odpověděla jsem, protože se divil, kde jsou ti dva.

"Pojď k nám." navrhl Harry a tak jsem si sedla k němu na pohovku. Naklonila jsem se nad Iana, že mu dál pusu ve stejnou chvíli jako Harry. Naše hlavy se střetly. Zvedla jsem k němu oči a on ke mně taky. Byli jsme tak blízko u sebe a přesto se nakláněli ještě blíž, téměř jsme se políbili. Za námi se z haly ozvalo odkašlání a pak něčí hlas.

"Harry, co to děláš?!

Lucky you found me.Where stories live. Discover now