10

1.2K 57 8
                                    

Odtáhla jsem se od Harryho. Za námi stáli všichni tři. Niall, Liam i Louis s Eleanor.

"Nic, hlídám Iana." pousmál se na ně Harry.

"Děkuju, už to zvládnu." řekla jsem Harrymu a vzala si od něj Iana. Položila jsem ho v chodbě do kočárku.

"Jen se převléknu a půjdeme do té posilovny." pověděla jsem jim a běžela do svého pokoje. Louis se na mě díval, jako kdybych mu ukradla hračku. Strašně ztrápeně. V pokoji jsem si uvědomila, co jsem málem udělala. Rychle jsem se převlékla, když mi zazvonil mobil.

"Chris, máme dárce pro Miu. Dnes se stala nehoda a příbuzní dovolili, aby byly orgány věnovány. Hned večer ji operujeme." oznámila mi Claire. Položila jsem mobil a vyběhla ze svého pokoje.

"Looooouuiiiisiiii!!!" křičela jsem ze schodů. Samozřejmě jsem zakopla a letěla po "hubě" na podlahu v hale. Okamžitě jsem se ale zvedla a vběhla do obýváku, kde mě pozorovali a koukali na mě jako na blázna. "Louisi, volali z nemocnice, máme dárce." vrhla jsem se mu okolo krku.

"To je skvělá zpráva, ale to znamená, že se budeš zase stěhovat nazpět?" koukl se na mě.

"Ne, ještě ne, budu tu s vámi minimálně měsíc." usmála jsem se a Louis mě vyzvedl do vzduchu a pak mi dal pusu do vlasů. Pohled Eleanor bych vám přála vidět. Vraždila mě očima.

"Kluci, můžeme do posilovny." řekla jsem, když mě Louis postavil na zem. Myslela jsem si, že jdeme mimo dům, ale zmýlila jsem se. Liam s Niallem popadli kočárek a nesli ho směrem do sklepa. Následovala jsem je a pak konečně uviděla posilovnu. Hodně dobře vybavená posilovna. Hned jsme začali. Kluci si sundali trička a já si málem pustila činku na nohu. Hlavně u Liama bylo na co koukat.

Niall mě uchvátil svou výdrží na běžícím páse. Asi mu to v parku ještě nestačilo. Moc jsme toho nenamluvili, spíš jsme si pozpěvovali písničky, které hráli v rádiu. Ian spinkal, takže to bylo v pohodě. Kluci se hodně věnovali svým pažím. Já jsem zkusila všechny jejich stroje a jim se líbilo, že jsem tam s nima. Niall po půl hodině nevydržel být zticha a tak jsme si začali povídat. Liam byl zticha a makal. Až ke konci řekl.

"Příště musíš jít zase s námi. Konečně jsem si zacvičil bez toho, abych odpovídal každou sekundu na Niallovo dotazy a otázky." zasmál se.

"No, jenom si stěžuj. Stejně vždycky povídáš, protože už nemůžeš." vrátil mu to výstavně Niall. Musela jsem se smát, až mě břicho bolelo.

"Ne, Zayne, kdo ti ukradl zrcadlo?" zeptal se Niall, když viděl, jak Zayn vypadá. Přišel celej rozcuchanej a ještě v pyžamu. Vůbec nevypadal jako vždy perfektně upravený kluk.

"Ha, ha, srandičky. V obýváku na sebe ječí Louis s Eleanor. Harry se potichu vyplížil od nich a řekl, ať se radši klidím z cesty a vůbec tam nechodím. Tak jsem šel sem a myslel jsem, že tu nikdo nebude a upravím se v prosklené stěně. To vypadám fakt tak hrozně?" podíval se na sebe.

"Ne, sluší ti to." ujistila jsem ho. Vypadal roztomile a rozespale.

"Měla bych dát něco Ianovi k jídlu, chcete taky něco?" zeptala jsem se jich.

"Já mám hroznej hlad, takže jo." podíval se na mě Niall.

Odhodlala jsem se tedy jít do kuchyně a přitom jsem musela projít obývákem. Opravdu to bylo, jak tvrdil Zayn. Křik přes půl domu. Opatrně jsem se přiblížila.

"Stejně se hádáme jenom kvůli ní. Proč si jí sem přivedl. To si tu zakládáš domov pro opuštěné? A ještě si přinesla dítě! Nechápu tě. Neznamená, že když jí potkáš v nemocnici, hned si jí nastěhuješ do baráku. Myslíš si, že klukům nevadí? Harry po ní očividně jede a v tom je ten problém, je mi to jasný, ty taky." byla hodně naštvaná.

"El, prosím, nekřič tady. Někdo tě uslyší, nejsme tu sami." domlouval jí Louis. Vešla jsem do kuchyně, protože jsem to už víc poslouchat nemohla. Jejich oči okamžitě přistály na mě.

"Jdu Niallovi jen pro jídlo." řekla jsem.

"Ty jsi jejich služka? Niall nemá nohy, že mu pro jídlo chodíš?" obořila se.

"Nejsem ničí služka! A kdo by sem taky šel dobrovolně, když tady vyšiluješ ty. To by se asi fanynky divily, jak prudíš chudáka Louise." pousmála jsem se.

"A ještě něco, neboj se, brzy se odstěhuju. Jinak v Louisovo posteli se spí dokonale. Moc hezkej pocit." usmála jsem se na ni a se sendvičem pro Nialla jsem odcházela z kuchyně. Líbilo se mi jí provokovat. Myslela jsem, že jí praskne žilka v hlavě, jak byla naštvaná. Nic proti Eleanor nemám, ale tohle přehnala. Ještě jsem zaslechla, jak říká.

"Buď já anebo Christine. Rozmysli si, co chceš!" a zapráskla vchodové dveře....

-----

Překvápko:D Čekali jste to?:DD Doufám, že se vam to bude líbit:)*  

Pokud tady bude do zítra 30read , 5+votes a 5+comments, tak zítra bude další;)* 

DiaXx

Lucky you found me.Where stories live. Discover now