19

1.1K 60 7
                                    

Christiin pohled:

Probudila jsem se poměrně brzy ráno a vůbec jsem nechápala, jak jsem se dostala do pokoje. Koukla jsem se směrem k postýlce a tam jsem viděla Iana, který se usmíval. Vyskákala jsem úspěšně ze své postele a vyndala jsem ho z postýlky k sobě.

Byl přebalený, nakrmený i převlečený, za což určitě mohl buď Niall nebo Harry. Oni dva ho skoro nepůjčí ani mně, a to jsem jeho sestra. Chvilku jsem na něj mluvila a pak jsem dostala taky hlad. Vedle postele jsem měla připravené berle.

Trochu jsem se upravila a nastal první problém. Zase budu muset otravovat jednoho z kluků kvůli malýmu. Sama bych ho asi dolů nedostala. Vyhopsala jsem z pokoje a opatrně jsem nakoukla k Zaynovi do pokoje. Ten spal jako andílek, tak jsem šla do vedlejších dveří.

Niall, Liam, Harry. Všichni si ještě spokojeně oddechovali ve svých postelích. Takže zbyl pokoj Louise. Než jsem se vůbec odvážila vejít, otevřely se dveře.

"Chris, co tady tak brzy děláš?" usmál se Louis.

"Mohl bys mi prosím pomoct?" zašeptala jsem a koukla jsem se směrem k pokoji, kde spím. Pochopil to dobře a rozešel se do vlastně svého pokoje. Zavřela jsem dveře a potom jsem začala mluvit.

"Byl bys tak hodný a snesl bys Iana dolů do kuchyně? Chci se jít nasnídat a nechci, aby tady byl sám." vysvětlila jsem mu, co jsem po něm chtěla.

"Jasně." pousmál se a vzal Iana do náručí. Sešel schody hodně rychle, kdežto já jsem tam skákala jako postřelená laň. Úspěšně jsem se ocitla v kuchyni. Louis už připravoval snídani pro nás oba.

"Chris, potřebuju ti něco říct." řekl a pořád stál čelem ke kuchyni.

"To, co se stalo mezi námi na té oslavě…"nedokončil to, protože se právě přiřítil Niall.

"Nazdar lidi. Já mám takovej hlad. Lou, ty jsi zlato, že děláš snídani." sedl si vedle mě a rázem bylo po naší konverzaci. Chtěla jsem vědět, co mi chtěl Louis říct, ale pohledem na něj jsem zjistila, že to nechce řešit před klukama. Zůstala jsem tedy sedět do doby, než se ve dveřích objevil Paul.

"Chris, doufám, že jsi nezapomněla na kontrolu u lékaře." podíval se na mě a já jsem ztuhla, protože mi to úplně vypadlo z hlavy.

"Běžím se převlíct a za chvilku jsem zpátky." vyhrkla jsem ze sebe.

"Chci vidět ten běh." zasmál se ironicky Louis a nastavil paže, jako že mě odnese. Nechala jsem se tedy vynést až do pokoje. Myslela jsem, že půjde se mnou a řekne mně, to, co jsme načali v kuchyni, ale nešel. Čekal za dveřmi, až se převléknu, aby mě zase mohl pomoct k autu.

"Paule, děkuju." promluvila jsem do ticha, když jsme jeli směrem k nemocnici.

"A za co?" podíval se na mě s úsměvem.

"Protože se ke mně chováš jako táta." odmlčela jsem se a odvrátila jsem oči z okna. Přijeli jsme do nemocnice a Paul mě dovedl až na oddělení. Tam mi lékař oznámil, že už se mám pomalu snažit našlapovat, a když to nepůjde, pomůžou mi v tom pořád ještě berle.

"Můžu se ještě podívat za mamkou?" zeptala jsem se Paula, když jsem měla prohlídku za sebou. Povolil mi to, takže jsem se vydala za ní. Divila se, co jsem dělala, ale řekla jsem jí, že je to v pohodě.

"Holčičko, mám pro tebe jednu novinku. Za týden mě propustí z nemocnice." oznámila mi a já měla neskutečnou radost. Ale pak jsem si něco uvědomila.

"Mami, to znamená, že se musím nastěhovat nazpět k nám domů." řekla jsem posmutněle. Jen přikývla.

"Dobře, už se těším, až budeš zase doma." zasmála jsem se a objala jsem jí. Ještě chvilku jsem u ní poseděla. Okolo poledne jsme se vydali s Paulem nazpět ke klukům do vily. Poslechla jsem doktora a z auta jsem šla za podpory Paula bez berlí. Docela to šlo. Ode dveří nás už netrpělivě vyhlíželi Zayn a Harry.

"Konečně jste tady." objali mě a nabídli mě rámě. Liam, Louis i Niall už obědvali. Po jídle jsme si sedli do obýváku a já jsem jim to musela říct.

"Kluci, za týden pustí moji mamku z nemocnice, což znamená, že se budu stěhovat domů." oznámila jsem jim a sledovala jejich reakci. Louis sklopil oči k zemi, Liam se podíval na Nialla, který si dal hlavu do dlaní a Harry se Zaynem na mě koukali, jako kdybych jim ubližovala.

"Ale já neumírám, jen se vracím tam, kam patřím." zasmála jsem se, ale na jejich náladě se nic nezměnilo.

"To nám chceš říct, že ty dva měsíce, co jsi tu s námi tak rychle utekly?" podíval se na mě konečně Niall a přišel blíž a sedl si vedle mě pohovku.

"Bude divný vstávat a nevidět tě v kuchyni nebo neslyšet, jak se směješ na Iana." ozval se Zayn.

"A já si na vás oba tak zvykl. Ten prcek mi bude chybět." usmál se na mě Harry.

"Škoda, posilovna s tebou byla zábava." zasmál se Liam. Jen Louis pořád mlčel.

"Ještě máme týden a ten si užijeme, nebojte." řekla jsem jistě a oni souhlasili.

"Jdu udělat plán, co všechno chci s tebou stihnout." vyskočil Niall a letěl někam po schodech nahoru.

"Liame, můžeš na chvilku?" oslovil ho Louis a spolu taky zmizeli. Seděli jsme tam tedy ve třech a Ian ležel v postýlce. V podvečer se vrátil Liam s tím, že jde do klubu.

"Do jakýho klubu?" divil se Zayn.

"Ty to nevíš? Ten jak ho nově otvírají." dodal.

"Jdu s tebou." ozvali se s Harrym najednou.

"Jdu se ještě zeptat Nialla." řekl Liam a odběhl. Za hodinu už stáli všichni čtyři vyfešákovaní u vchodových dveří.

"Můžeme?" zeptal se Harry.

"A kde je Lou?" zeptal se Niall.

"Dorazí za námi. Musel si jen něco zařídit." ujistil ho Liam. Rozloučila jsem se s nimi a oni odešli. Během pěti minut dorazil Louis.

"Už jsou pryč?" optal se.

"Jo, nikdo tu už není." zasmála jsem se a on vypl televizi a sedl si vedle mě.

"Ráno jsem ti chtěl říct, že na té oslavě, jak jsme byli potom sami. Zjistil jsem, že-že se mi líbíš víc než jako kamarádka. A já se do tebe zamiloval. Jen jsem se bál, že mě nebudeš chtít." chytl mě za ruku.

"Ty sis myslel, že tě nechci? To já jsem byla přesvědčená, že to byl z tvé strany úlet." pousmála jsem se na něj. V Louisových očích hrály jiskry radosti.

"Chris, já tě miluju." řekl a následně mě políbil…

-------

Tadá:3 Jak se vám líbí konec dnešní části?:D* Chci proprosit všechny ty kteří tohle přečetli aby to okomentovali, abych věděla kdo to opravdu čte:') Napište mi prosím názor na celou tuhle story:)) Zabere vám to jen 2minuty:) 

Pak bych vás poprosila, aby jste si přečetli PROLOG k DRUHÉ SÉRIE Diary a Famous Star:) A taky to okomentovaly:)) 

Pokud bude na téhle části do večera 30reads, 5+vote, 5+comment , tak dám VEČER ještě 1!:)

Lucky you found me.Kde žijí příběhy. Začni objevovat