22

1.1K 54 7
                                    

Opatrně jsem otevřel sprchový kout a zase ho zavřel. Stáli jsme tam oba dva jen ve spodním prádle a mně to vůbec nevadilo. Chris se snažila dát si na sebe ještě tričko, ale zastavil jsem jí a políbil ji. Chvilku jen tak stála a já si jí držel u sebe, aby neuklouzla.

Potom pustila tričko a dala svoje ruce okolo mého pasu. Nebránila se a naopak spolupracovala. Líbali jsme se a bylo to dokonalý. Postupně jsem jí začal líbat na krku a chtěl jsem pokračovat na jejím hrudníku, ale zastavila mě.

"Louisi, prosím, ještě ne..." vydechla ztěžka. Tak trochu jsem tušil, že jsem to uspěchal. Měl bych být rád za to, že jsme se dali dohromady, ale nevím proč, chodíme spolu dva týdny a já už chci víc. Celý neklidný jsem se od ní odtáhl.

"Promiň, byla to chyba. Chápu tě. Když nechceš, nebudeme to dělat." podal jsem jí do ruky tričko, aby se mohla obléknout, a sám jsem si došel pro své věci. Rychle jsem je na sebe hodil a potom jsem se koukl na Chris. Měla sklopenou hlavu a nahnula se, aby po sobě utřela vodu. Nemohl jsem se na ní jen tak dívat a proto jsem se rozhodl odejít.

"Uvidíme se na večeři." zašeptal jsem do ticha a opustil jsem koupelnu.

Christiin pohled:

Proč? Proč kluci myslí jen na to jedno? Jsem hrozně ráda, že jsme spolu. Miluju ho, ale dva týdny mi nestačí. Jsem přesvědčená, že se s Louisem vyspím, chci to udělat, ale proč zrovna dneska? Jsem tu poslední večer a chci si ho užít se všema klukama. Očividně je naštvaný...

"Chris, jsi tady? Ian, no...on potřebuje asi přebalit." ozval se za dveřmi Niall.

"Už jdu." řekla jsem a podívala jsem se ještě do zrcadla. Niall stál v chodbě a držel mého malého brášku. Vzala jsem si ho od něj a beze slova odešla k sobě do pokoje.

"Škoda, že mně nemůžeš poradit, prcku." položila jsem Iana na postel a chystala se ho přebalit.

"Co s tím Louisem uděláme?" podívala jsem se a on mě kopnul.

"No, sice dobrý, ale kopat do něj nebudu." dala jsem mu pusu a šla jsem se přichystat na večeři. Oblékla jsem se do sukně a košile, kterou jsem vybrala s Niallem. Trochu jsem se namalovala a hlavně jsem se učesala. Cítila jsem se být připravená, a když Ian usnul, jen jsem ho přesunula do postýlky a odešla jsem.

'Tak jo, dneska naposledy večeříš s těma nejúžasnějšíma klukama na světě. Kdo by to byl řekl, Chris, že budeš mít takovou kliku. Hlavu vzhůru a jdeme na to.' řekla jsem si pro sebe a sešla jsem schody.

Harryho pohled v Kuchyňi:

"Sakra, kdo ušpinil ten ubrus." rozkřičel jsem se.

"Harry, nerozčiluj se, je to jenom ubrus." křikl na mě Zayn.

"Jo, ale já se tu s tím dělám a Louis ho polije." začal jsem znova.

"Fajn, sorry, myslíš, že Chris si bude nějakýho blbýho ubrusu všímat? Myslím, že jí postačíme my." řekl podrážděně.

"Copak, nějakej problém v koupelně? Vypadá to, že jsi nedostal to, co jsi chtěl." ušklíbl se na Louise Zayn.

"A ještě ke všemu jsi zlil ubrus." dodal jsem. Bylo mi hned jasný, že Louis je mimo. Chris se líbí i mně, ale vím, že dává od začátku přednost Louisovi. Proto se snažím zapůsobit jinak.

Chci, aby si to dneska užila a pochválila mi večeři, u které víceméně asistovali všichni až na Nialla. Hádali jsme se jako malí kluci a vůbec jsme si nevšimli toho, že Christine stojí ve dveřích. Koukala na nás a v očích měla zvláštní a smutný výraz. Jediný, kdo si jí ještě všiml, byl jak jinak než Niall.

Christiin pohled:

Hádají se? To je snad poprvé za těch pět měsíců, co je vidím se hádat. A navíc je to všechno kvůli mně. Kdybych se Louisovi nebránila, byl by teď se mnou a Harry by byl v klidu kvůli ubrusu. Bože, to jsou prkotiny. Opět si mě všiml Niall. Ten by si mě našel, i kdybych byla sto metrů pod zemí.

"Sluší tě to."' mrkl na mě.

"Dobře jsem vybral, co kluci?" zvýšil hlas a konečně si mě všimli i ostatní. Zayn naklonil hlavu jako znalec, Liam zamrkal, Harry se krásně usmál a Louis? Ten jen pootevřel pusu. Niall mě objal, protože jsem z toho byla trochu nesvá, že si mě všichni prohlíží, jako kdybych byla socha v muzeu.

"Můžeme se už najíst? Mám docela hlad." prolomil to ticho kupodivu Liam. Harry odběhl do kuchyně a nazpět se vrátil s vozíčkem, který pod plachtou ukrýval výbornou večeři. Naservíroval nám ji a navzájem jsme si popřáli dobrou chuť.

Losos se mu obzvlášť povedl. Seděla jsem naproti Louisovi a po očku ho nenápadně pozorovala. Byl dokonalý jako vždycky. Kšandy a košile z něj dělali téměř modela. Tomu se snad ani nedá odolat. Všiml si toho a já jsem se trochu začervenala.

Lehce jsem do něj kopla pod stolem a on to nejspíš pochopil víc než dobře. Po večeři následovalo povídání si a vzpomínání na všechno, co jsme spolu zažili.

"Doufám, sestřičko, že nás budeš chodit navštěvovat co nejvíc." šťouchl do mě Niall s úsměvem.

"To se neboj." poplácala jsem ho přátelsky po zádech.

"Chris, můžeš na chvilku?" zeptal se mě Harry, který náhle zmizel spolu s Louisem. Zvedla jsem se od stolu a šla jsem za ním. Vedl mě na zahradu, do krásné letní noci.

"Harry, kam to jdeme?" zeptala jsem se, protože chodit v podpatcích po trávě není dvakrát příjemný.

"Vydrž, už tam budeme." svíral mi ruku a měl pravdu. Přišli jsme ke stanu, který kluci postavili.

"Vlez dovnitř, čeká tam na tebe překvapení, tak si ho užij." dal mi pusu do vlasů a vběhl do tmy. Vlezla jsem tedy do stanu a tam seděl Louis. V ruce držel skleničky se šampaňským a okolo sebe měl na talířku jahody, meloun a čokoládu. Na jednom ze spacáků ležela bílá růže.

"Promiň mi ten dnešek, prosím." podíval se na mě smutnýma očima, které prosvěcovaly dva lampiony.

"Louisi, není co. Vím, že jsem nechtěla, ale bylo to jen proto, že jsem to chtěla nechat na výjimečnou chvíli." přiblížila jsem se k němu a opatrně jsem mu vzala z ruky skleničky. Neohrabaně jsem je postavila do roku a podívala jsem se zpět na Louise.

"Myslím, že ta chvíle, ale nastala právě teď." zlehka jsem ho políbila a on neváhal a přidal se. Bylo mi hned jasný, že dnešek bude jedinečný z mnoha důvodů...

-------

Další:) Docela mě zklamalo, že jste na minulou část dali jen 1 comment?:/ To už se v tom tak zhoršuju?://

*Comment+Vote*:)..

xxDia

Lucky you found me.Where stories live. Discover now