20

1.1K 56 6
                                    

Tak moc jsem chtěla políbit Louise, a když to přišlo, byla jsem v úplném transu. Zapomněla jsem na všechno. Jako kdybych byla jen já, on a nic víc. Líbali jsme se dlouho, ale potom se Louis zastavil.

"Ještě jsem to neřekl Eleanor." pověděl a pohladil mě po tváři. Tím byla tahle výjimečná a dokonalá chvíle zkažená. Vybavila jsem si chudáka Eleanor, jak věří Louisovi a možná i na něj čeká a on se tu zatím líbá se mnou. Neměla jsem z toho vůbec dobrý pocit, ale zároveň jsem si splnila jedno ze svých přání. Jsem potvora.

"Měl bys jí něco říct, Louisi. Nezaslouží si, aby si jí vodil za nos. Je to milá holka, a jestli to byl se mnou úlet, stejně jí to řekni." pověděla jsem mu a přitom jsem se pomalu zvedala, že půjdu do pokoje.

"Chris, ale já se opravdu zamiloval. Pochop to, že jsi to ty a ne ona. S tebou jsem poslední dobou zažil hodně. Eleanor jsem neviděl už týden a je divný říct to, ale nechybí mi. Nedokážu si představit, že se odstěhuješ nazpět domů." pověděl a usmál se.

"Co budeme dělat?" zeptala jsem se naprosto vážně.

"Dávaj Pearl Harbor, tak se koukneme?" navrhl a pak se zasmál. Neprotestovala jsem, protože by to stejně nemělo cenu. Louis se o tom nechtěl bavit.

Jen jsem si zpátky sedla a on mě objal. Dívali jsme se do doby, ne přišel Liam a na krku mu viseli Zayn s Harrym. Niall skákal za ním jako klokan a strašně se smál.

"Lou, slíbil jsi, že přijdeš a zatím se tu válíš u televize s Chris? Jsi to ty?" sednul si Niall na gauč vedle mě.

"Jdu pomoc Liamovi." oznámil mi Louis.

"Vidíš, nechá mě samotnýho a musím pít i za něj." škytl si Niall.

"Co jste tu vy dva dělali?" podíval se na mě podezíravě. Naštěstí už jsme tu byli jen my dva.

"Koukáme na film." řekla jsem a on si lehnul a položil mi hlavu do klína. Radši jsem ho nechala. Lepší, když si na mě položí hlavu než nohy. I když dneska nevím.

"Chris, budeš moje sestra? Víš, kluci mají ségry a já nemám žádnou. A já chci tebe." uculil se.

"Tak dobře. Když chceš." pousmála jsem se a trochu jsem mu pocuchala tu jeho blonďatou hřívu. Mluvil kraviny, tak jsem ho nechala, ať se vyzpovídá. Potom se mu ale opravdu udělalo zle.

"A teď mě omluv, musím..." ani to nedořekl a běžel na záchod. Taky jsem vstala a šla pomalu za ním, jestli něco nepotřebuje. Po chvilce vypadal, že je mu dobře.

"Půjdu si lehnout. Dobrou noc." řekl mi a odešel do svého pokoje. Chvilku jsem ještě seděla na gauči a koukala jsem na film, když si někdo začal odemykat. Ani jsem se nehnula a jen jsem zůstala na místě. Slyšela jsem ženské hlasy a pak se rozsvítilo.

"Ahoj Chris." pozdravila mně Eleanor. Dostala mě do totálních rozpaků, že jsem i ztěžka odpověděla na pozdrav.

"Tohle je Danielle, přítelkyně Liama." pousmála se na mě kudrnatá slečna a nabídla mně ruku.

"Já jsem Christine, těší mě." potřásla jsem si s ní.

"Neviděla jsi Louise? S klukama nebyl." zeptala se mě Eleanor.

"Je s Liamem nahoře." řekla jsem jí. Danielle si sedla vedle mě na pohovku a Eleanor šla do kuchyně. V podstatě se tam chovaly jako doma. Ze schodů byl slyšet dusot, takže bylo jasný, že někdo jde.

"Chris, pojď si lehnout, odnesu tě do postele." křičel svůdným hlasem Louis do doby, než doslova zamrzl před dveřmi do obýváku.

"Holky, co vy tu děláte?" vykoktal ze sebe.

"Zlato, kde jsi byl? Chyběl jsi mi." políbila ho Eleanor. Odvrátila jsem zrak na televizi, kde už běžely závěrečné titulky.

"Půjdu si lehnout." zvedla jsem se a odkulhala jsem ke schodišti.

"Jdu s tebou, stavím se u Liama." usmála se na mě Danielle. Byla tak hodná a pomohla mi vyškrábat se nahoru do svého pokoje. Rozloučila jsem se s ní a byla jsem ráda, že jsem u sebe a sama. Ian spal a já jsem chtěla jít taky. Jenže přeslechnout další z hádek Louise a Eleanor, to se opravdu nedalo.

Louisův pohled:

Úplně jsem se lekl, když jsem uviděl Eleanor u nás. Musím jí říct, že je konec. Holky odešly a teď přišla moje chvíle.

"El, chci ti něco říct." řekl jsem jí a donutil jsem jí, aby si sedla. Byla však naladěná na jinou vlnu a začali jsme se líbat.

"Musíme se rozejít." řekl jsem jí mezi líbáním.

"Dobrý fór, lásko." pošeptala mi a svou ruku mi dávala do kalhot.

"Miluju Chris." řekl jsem ztěžka.

"Cože?" odlepila se ode mě.

"Miluju Chris." zopakoval jsem ještě jednou.

"Nejsem hluchá! To se jako se mnou chceš rozejít kvůli ní? Víš, co tím ztratíš? Tvoje fanynky mě zbožňují a ty taky. Jak dlouho jí znáš? Měsíc?" křičela na mě.

"Nemůžu za to. Přišlo to náhle. Ona je úžasná. Má podobný styl jako ty, ale přece je jiná." řekl jsem jí potichu.

"Výborně, nepotřebuju poslouchat, jaká je. Máme stejný styl? Tak proč si vybíráš jí? Hm?" pokračovala a běžela za ní do pokoje.

"El, co to děláš?" zakřičel jsem.

"Jdu si něco objasnit." vyštěkla a byla tentokrát rychlejší než já.

Christiin pohled:

Rozletěly se dveře a v nich stála nasupená Eleanor. Otočila klíčkem tak, aby se k nám nikdo nemohl dostat.

"Co si myslíš? Louis je můj, je ti to jasný?" křikla na mě a Ian začal brečet.

"Já...Eleanor...je to mezi mnou a jím." odpověděla jsem.

"Ne, zlato, to je jen mezi námi dvěma. On si možná teď vybral tebe, vrátí se. Je mi líto, že budeš jen jeho rozptýlení. Nic méně, já stejně vyhraju. Měj se krásně a až budeš chtít radu, zavolej mi. Mám Louise v malíku. Dobrou noc Chris." zašeptala a potom odemkla a odešla.

Louis za ní něco volal, ale to jsem nevnímala. Byla jsem z ní rozhozená a navíc jsem uklidňovala Iana. Nechtěla jsem nikoho z nich vidět. Dneska je to poprvé, kdy si přeju být doma.

Zničila jsem vztah Louise a Eleanor, kluci nás určitě taky slyšeli a na Danielle jsem udělala krásný dobrý dojem. Bylo dobře, že jsem ho dneska políbila?...

-----------------

Další díl, jak jsem slíbila:') Hrozně mě potěšily komentáře k 19.části:)) Jinak vám děkuju za 2.000reads:O.) Mám vás ráda!:)

Další bude podle nálady, v poslední dnech mám náladu na p*ču..

*30read,10votes,6+comments?:O*

Lucky you found me.Where stories live. Discover now