28

1K 47 6
                                    

Bylo to určitě nejtěžší období, které jsem kdy zažila. Na povrch se dostala zpráva o tom, že Louis má novou přítelkyni a taky se v novinách objevil snímek z pohřbu, což jsem brala hodně těžce.

Nepotřebovala jsem a ani jsem nechtěla, aby to všichni rozebírali. Jenže, zakažte jim to. Nedalo se nic dělat a já se musela postavit na vlastní nohy.

Tak strašně jsem chtěla dodělat právnickou univerzitu, že jsem se opět vrátila k učení a pravidelnému docházení do školy. Jenže, bylo to trochu něco jiného, protože jsem se při tom starala ještě o Iana.

Bylo mu sotva pár měsíců a potřeboval mámu, kterou jsem mu stejně nahradit nemohla.

Táta mi nabízel, abych nepřestěhovala za ním, a že se o něj se Sydney postarají, ale to jsem odmítla. Zůstala jsem věrná Anglii. Iana přes dopoledne hlídá babička a občas i Jay, která je doma se svýma dvěma holčičkama.

Jelikož nastala zima, Louis i kluci odjeli do New Yorku jako obvykle.

Tam na ně čeká opět nadupaná Madison Square Garden. Jela i Danielle a Perrie, ale já jsem zůstala raději doma. Právě sedím na gauči zabalená v dece a koukám na svůj oblíbený film. Jako vždycky ho ale nedokoukám až do konce, protože mě vyrušil telefon. 

"Ano," zvedla jsem to a slyšela jsem hlas Louise. 

"Grace, jak se máš, zlato?" zeptal se a nešlo přeslechnout hluk a všechno okolo toho. 

"Dobře, a ty? Jak to zvládáte?" ptám se, i když je mi to docela jasné. 

"Právě jsme skončili. Chybíš mi tu," dodal a já jsem se pro sebe usmála. 

"Ty mě taky," 

"Přijedeme tak za tři dny," řekl Louis a z povzdálí jsem slyšela Nialla, jak křičí, ať mě pozdravuje. 

"Zdraví tě Niall a všichni," zakřičel. 

"Taky je pozdravuj, promiň, už musím, Ian brečí," řekla jsem rychle a pak jsme se rozloučili. 

Vyběhla jsem schody do pokoje, kde měl Ian postýlku. Sotva jsem ho vzala do náruče, přestal plakat. Doufala jsem, že ihned usne, ale to jsem se hodně mýlila. Po domě jsem s ním chodila dvě hodiny v náručí a až pak zaspal. Byla jsem taky pořádně unavená a zalehla jsem brzy po něm. 

Ráno mě probudil další hovor, který byl od Sydney. Prý za mnou s tátou přiletí během dneška. A berou s sebou i jejího syna, Simona. Simona jsem neviděla už pěkně dlouho.

Voláme si sice často, ale osobní setkání je osobní setkání. Je to moc milý, mladý a pohledný kluk. Dokonce jsme stejně staří a tak jsme si padli do noty okamžitě.

Nemůžu se dočkat, až je zase uvidím. Po ztrátě mamky jsem změnila názor na tátu i jeho rodinu. Přece jenom, jsou jediní, koho mám. Když tedy nepočítám babičku a Louisovu rodinu.

Vyskočila jsem tedy z postele a začala jsem šílet. Dům byl sice malinký, ale i tak jsem tu za posledních pár dní neměla čas pořádně uklidit.

Nasnídala jsem jak já, tak i Ian dostal svou porci sunaru. Položila jsem ho na deku na koberec a nechala ho, aby si "hrál". Sama jsem pak poklidila kuchyň, a obývák. Zbýval ještě připravit pokoj pro hosty. Z tátovy pracovny jsem s pomocí babičky udělala místo, které jsem vyhradila jemu a Sydney, když přijedou.

Můj pokoj byl určen pro Simona a já "bydlela" v mámině ložnici. Vše jsem převlékla a přichystala na jejich příjezd. Zbývalo mi jít už jen nakoupit. Oblékla jsem Iana a dala ho do kočárku, který mu začínal být pomalu a jistě malý.

Na sebe jsem si vzala zimní pletené šaty nad kolena, kozačky, kabát, rukavice a čepici. Naštěstí nesněžilo, ale i tak byla zima nepříjemná. V obchodě jsem nakoupila vše potřebné a zastavila jsem se i u regálu s časopisy.

Tam jsem zahlédla fotku kluků, tedy přesněji Harryho a Louise na titulní straně. Mezi nimi byla fotka nějaké blonďaté modelky. Musím uznat, že to byla na první pohled krásná holka.

Titulek byl už poněkud nepříjemný.

"S kým nakonec skončí krásná Kylie?" Musela jsem si časopis koupit, protože jsem se chtěla dozvědět víc. Je pravda, že jsem to udělala možná i ze žárlivosti, ale věděla jsem, že v tom bude mít prsty spíše Harry.

V obchodě jsem zaplatila a pomalým krokem jsem se blížila domů. Překvapilo mě, když jsem zjistila, že dům už plný. Rychle jsem nechala kočárek v garáži a s nákupem v taškách a Ianem v náručí jsem dorazila do útrob. Na pohovce seděli všichni a usmívali se. 

"Ahoj, nečekala jsem vás tak brzy," usmála jsem se. 

"Nemohli jsme se tě dočkat," mrkl na mě Simon a táta ke mně přistoupil, aby mi vzal Iana. 

"Ráda vás vidím," objala jsem postupně Sydney, její těhotenské bříško už bylo hodně velké a Simona, který mi věnoval pusu do vlasů i na tvář. Nakonec jsem si nechala tátu. Po přivítání jsem se chystala udělat oběd. Sydney se nabídla, že mi pomůže, ale nechtěla jsem. 

Jediný, kdo se mi doslova vnutil, a kterého jsem tím pádem odmítnout nemohla, byl Simon. Těšila jsem se, až si popovídáme. On umí výborně anglicky a já se od něj ráda učím francouzsky.

Zavřel dveře kuchyně a hned se začal hrabat ve skříňkách a hledat hrnce a pánvičky. 

"Tak co, jak to zvládáš ve škole?" zeptal se. 

"Musím říct, že líp, než jsem čekala, a co ty?" 

"Jo, taky se celkem divým, že je to pořád ještě dobrý," s úsměvem dodal. 

"A jinak, jak jsi na tom s naší slavnou hvězdou Louisem?" uchechlt se a dostal za to šťouchanec do žeber. 

"Jsou v New Yorku," řekla jsem. 

"Aha. Stýská se ti po něm?" zeptal se teš už vážně. 

"Jo, těším se, až tu zase bude," usmála jsem se na něj. 

"A co tvoje přítelkyně? Rebecca?" pousmála jsem se a popošla jsem k lednici, kde jsem hledala sýr. 

"Rebecca je už minulost," sklopil oči k lince a snažil se přečíst dobu přípravy, ale přes skleněné oči mu to moc nešlo. 

"Jakto? Co se stalo?" zeptala jsem se opatrně. 

"Říkala, že je se mnou nuda a že potřebuje vedle sebe ambicióznějšího přítele. Musela mě tahat za nos už delší dobu, protože druhý den jsem jí viděl v kavárně, jak se líbá a skvěle baví s klukem, kterýho jsem na střední přímo nesnášel," pokračoval a přitom si jemně, abych to neviděla, setřel slzy. 

"To je mi líto, pojď sem," řekla jsem a objala ho. Potom jsem se mu podívala do očí a sama jsem mu setřela zbytek slz. Usmál se, ale náš oční kontakt ani jeden z nás nehodlal přerušit.

Stáli jsme naproti sobě tak blízko, že se něco muselo stát...

-----------

Další!:) Děkuju za včechny komenty co jste mi tam nechali!:) .. Jsem za to moc ráda, už se to dostává do konce!!:)

*Comment+Vote*

xxDia

Lucky you found me.Where stories live. Discover now