30- End

1.5K 96 17
                                    

Probudila jsem se s obrovskou bolestí hlavy, kterou způsoboval nejen zbytkový alkohol, ranní světlo, ale také fakt, že jsem se vymkla kontrole. Naproti na židli u postele seděl Louis s rukama sepjatýma a smutně mě pozoroval.

Nevěděla jsem, jak jsem se vůbec dostala do jeho postele, ani co se mu právě honí hlavou. Posadila jsem a opřela se o čelo postele. Se slabým zasyčením jsem se znovu podívala na Louise, který se ze židle stačil přemístit na okraj jeho postele, ve které jsem se právě naházela.

"Chris, dneska jsem celou noc přemýšlel o nás dvou." Koukl se na povlečení jeho peřiny a já jsem nechápavě poslouchala. "Vím, že to teď pro tebe není jednoduchý. Tvůj táta je s rodinou ve Francii a já jsem pořád někde na cestách, ale myslel jsem, že by ses mohla nastěhovat ke mně, do tohohle bytu. Není moc velký, ale pro dva by zatím stačil. Až Ian povyroste, kouknu se po něčem větším," tentokrát už se mi díval do očí.

"Louisi, já nevím. Jsi si jistej, že chceš, abych s tebou bydlela? Jsme mladí a já nechci, aby ses cítil vázaný. Bude to skoro jako manželství. Já, dítě. Přijdeš domů a bude na tebe čekat pláč, moje občasný nálady a všude dětský hračky..."

"Chris, chci ti pomoc. Chci, abys věděla, že tu nejsem jenom pro to, abych uspokojil svoje potřeby a viděl tě pár hodin a pak zase odešel. Potřebuješ pomoc s Ianem. Musíme žít, ale taky si užívat života. Od smrti tvojí mámy jsi nikde nebyla. Pořád jsi zavřená ve vašem domě a chodíš maximálně do školy, nakoupit a na procházku s Ianem. Nebavíš se. Ještě jsem tě neviděl, že bys tancovala, dělala jen tak pro zábavu blbosti, smála se každý hlouposti, kterou udělám já nebo někdo z okolí. Jsi až moc zodpovědná na svůj věk a přestáváš žít jako mladá holka. Včera ses opila do němoty a já si uvědomil, že není všechno v pořádku..."

"Myslíš si, že je to pro mě jednoduchý? Ty nevíš, co je starat se o malý dítě celej den i noc. Nevíš, co je to zodpovědnost. Opiješ se, odveze tě Paul a druhej den vyjde článek, že ses opil a nikdo tě neodsoudí, všichni si řeknou 'Je mladej, tak ho nechte užívat si.' Vrátíš se a Jay ti uvaří, vypere, popovídá si s tebou, obejme tě. Vyslechne všechny tvoje starosti a povzbudí tě.

Chvilku pohlídáš svoje sestřičky a pak si můžeš dělat, co chceš, protože víš, že ostatní se o všechno postarají za tebe. Louisi, nikdy jsi mě neviděl, jak se bavím, protože od doby, co se známe, jsem ještě neměla důvod se smát." Vstala jsem z postele a pomalu jsem odcházela. Louis mě však chytil za ruku a přitáhl si mě k sobě do objetí.

"Prosím, zkusme to. Spolu to zvládneme, uvidíš." Podíval se mi přímo do očí, ve kterých už se pomalu ale jistě leskly slzy. Jen jsem ho pevně objala a políbila, což bral jako souhlas. Uvařil nám snídani a poté jsme šli do našeho domu, kde čekal táta se Sydney a Simonem.

Oznámila jsem jim Louisův plán, z kterého měl kupodivu největší radost Simon. Táta si naopak myslel, že po ukončení školy bych se mohla odstěhovat za ním a jeho rodinou, ale když viděl, že si stojím za svým, nepřemlouval mě.

****

Během následujících pár hodin a dní se řešil můj zkrat s alkoholem, kdy a jak se přestěhujeme a jestli přece jen není jednoduší nastěhovat Louise ke mně. A tak místo stěhování mě a Iana jsme nakonec stěhovali Louise. Niall, Zayn, Liam, Harry a také Louis museli odjet z Londýna.

Ne však kvůli koncertům, ale kvůli tomu, že všichni chtěli pomáhat se stěhováním a to by se místo nového bydliště slavného Louise Tomlinsona ihned vědělo a to nestál ani jeden z nás. Dost na tom, že už psali hnusný články o tom, jak se stará o dítě a že z něj tahám peníze.

Peněz jsem dostávala dost od táty a máminy úspory připadly všechny mě i Ianovi, a tak jsme neměli nouzi. Kluky Paul poslal na Hawaii na dovolenou, kde na sebe strhávali pozornost každou minutu a já zatím spolu se stěhováky, tátou a Simonem vytvářela Louisovi nový domov.

Pomáhala mi však i Jay se Sydney, která hlídala Iana. Netrvalo to dlouho a všechno bylo hotovo. Moje rodina se vrátila zpět do Francie a já čekala na večer, kdy přijde Louis domů.

****

Přemítala jsem si naše první setkání, první noc, první večer v obrovském domě, kde jsem bydlela u kluků a všechno mi to přišlo jako strašně dávno. Od té doby se toho hodně změnilo. Proč až když něco ztratíme, si uvědomíme, jak moc důležité to pro nás bylo?

Už nejsem bláznivá puberťačka, jejíž sen bylo stát se právničkou a najít si ideálního partnera. Jsem holka, která se musí stát právničkou. Musím vychovat Iana, aby z něj byl hodný, slušný a pohodový kluk.

Nemůžu mu nahradit mámu, ale postarám se o to, aby dostal stejně dobrý základy, jako jsem dostala já. A ideálního partnera jsem našla v den, kdy se shodou okolností v jednom pokoji sešly naše skvělé mámy.

****

Louisův pohled:

Rozloučil jsem se s klukama v autě a vystoupil jsem před domem Christine.

"Lou, stojíme za tebou, ať se bude dít cokoliv," řekl mi ze staženýho okýnka Liam.

"Víš, kde nás najít, kdybys potřeboval rozptýlit," přidal se Harry.

"Pozdravuj Chris a méďu. A tohle mu dej za mě," podal mi plyšového delfína Niall.

"Bro, užijte si to dneska," mrkl na mě Zayn a Paul už startoval. Nadechl jsem se a zazvonil na zvonek. Ihned přiběhla Grace a skočila mně okolo krku. Vešel jsem s kufrem i s ní do domu a zavřel jsem dveře. Konečně jsem jí mohl obejmout a políbit.

"Vítej doma, snad se ti tu bude líbit," pousmála se a chytila mě za ruku. Vedla mě do velkého pokoje, kde byla obrovská manželská postel a většina mých věcí.

"Tohle je ložnice, probourali jsme dva pokoje. Tapetu jsem nechala speciálně vyrobit," zasmála se a já si všiml námořnických pruhů nad postelí.

"Je to dokonalý," vydechl jsem a znovu Grace objal. Spolu jsme sešli do kuchyně, kde na stole měla připravenou večeři. Ian už spal, takže jsme měli celý dům i večer jen pro sebe. Vyprávěl jsem jí o dovolené a ona mě naopak o stěhování.

Znovu jí zářily oči, jako když jsme se poprvé viděli. Smála se a já s ní, ale nemohli jsme být moc hlasití. Po večeři jsme se přesunuli na pohovku a začali jsme rozebírat témata, o kterých jsme dosud nemluvili. Povídali jsme si o našich tajemstvích, zlozvycích, neřestech, první lásce a studiu.

"Grace, jsi to nejlepší, co mě potkalo. Když nepočítám kluky," usmál se a pohladil mě po vlasech.

"Lou, víš, že tě..." nedořekla jsem to, protože se o pozornost z dětského pokoje přihlásil Ian. Okamžitě jsem se rozeběhl se smíchem po schodech a Chris mě následovala.

Ian potřeboval přebalit, což ihned udělala a pak jsme se vrátili do obýváku. Pozhasínali jsme a pozamykali dům a šli jsme do ložnice.

"Co jsi mi to chtěla říct?" zeptal se a skočil do postele.

"Jenom že jsem šťastná a miluju tě," podívala se mi do očí.

****

Náš společný život s Louisem začal právě teď. Jak to spolu zvládneme, ukáže čas, ale hlavní je, že vůbec můžeme být spolu.

--

Poslední díl:') .. Nebudu tady psát, jak jsem za vše ráda a dlouhý monology, na to nejsem;) .. Chtěla bych všem poděkovat co mě podporovali^^ .. Jsem ráda i za ta velká čísla! 

5,611 reads , 380 votes a 159 commentů! WOW!! .. Jsem za to moc ráda!..

Prosím aby jste vyjádřili svůj názor na tuhle povídku!:) 

Děkuju:) Xx Dia:))

Lucky you found me.Onde as histórias ganham vida. Descobre agora