• 18 •

349 9 0
                                    

Nakon svega što se izdešavalo rešila sam da štampu više ne čitam, niti želim da znam šta se o njemu piše. Svesna sam šta njegova popularnost  sa sobom nosi, ali nisam sigurna da sam ja jaka da se sa tim nosim.

Upustila sam se u nešto što ne znam šta će mi doneti. Želim da budem srećna, ali osećam nemir. Nisam sigurna da je ovo ispravno. Nisam sigurna da sam ja prava devojka za njega i da mogu sa celim svetom da se borim. Nisam sigurna da opet neću poludeti kad neko nešto objavi o njemu i da više neću sumnjati u njega. Plaši me ova ljubav. Plaši me toliko, ali neću odustati. Jednostavno ne mogu. Ne znam kako bih bez njega dalje. Ne želim ni da mislim o tome. Moj život ponovo je dobio smisao sa njim. Ne mogu toga da se odreknem. Ne želim. Krijemo se od celog sveta. Niko ne zna za nas. Samo Marija. Ne želim da dovodim u opasnost ovo što imam. Ako on misli da je za sada najbolje da se krijemo tako će i biti. Ne znam koliko ću još moći tako, ali ako je ovo ljubav vredna toga, žrtvovaću sve. Svesna sam da neću imati normalnu vezu, da ne mogu ići gradom i držati ga za ruku, da neću moći da objavim negde neku našu sliku. Sve u svemu kad pogledam ovo je tajna veza. Imam ga kao da nema. Tu je kao da nije. Kao da ne postojimo.

Ne znam zašto ovoliko komplikujem život. Od toliko momaka na svetu ja sam morala baš da se zalepim za njega i da samu sebe mučim sa ovom situacijum. Počinjem polako da ludim. Najgore od svega što ne znam čemu ovo vodi i da li uopšte vredi moje žrtve.. ne mogu da gubim vreme i da ga trošim na nešto što možda nema budućnosti. Ali, sa druge strane, ne mogu ni da ga pustim i tek tako bacim sve u vodu.

Mrzim što sam žensko i što se vodim osećanjima. Mrzim što sam ovoliko slaba na njega. Potreban mi je odmor od same sebe i svog razmišljanja. Potrebno mi je malo prostora, malo više vazduha.

Celu noć sam provela budna. Razmišljala sam o svemu i zaista osećam da polako ludim od svega. Kako vreme odmiče sve mi je gore. Vidjam ga samo noću, odlazi pre svitanja kako ga niko ne bi video.. čujemo se povremeno, jer nema toliko vremena.. stalno je na nekim dešavanjima, u centru pažnje celog sveta. Ne znam ni da li samo ja postojim u njegovom životu ili ima još milion devojaka pored. Počela sam i u to da sumnjam. Ne mogu da se opustim i da mu baš verujem. Ne mogu, to je jače od mene. Kad jednom budeš prevaren poverenja nema. Nestaje. Sumnjam u svakog. To me uništava. Ubija. Postala sam paranoična još više. Želim više od ovoga. Želim da mi dokaže svoju ljubav. Želim da mu verujem u potpunosti. Želim da me upozna sa svima, da svi znaju za nas. Želim da se volimo bez straha. Dosta mi je skrivanja. Dosta mi je tajnosti. Ne mogu ja tako. Potrebno mi je više.

Zvala sam ga nekoliko puta. Ne javlja se. Ne znam gde je, ni sa kim je. Ne znam ništa, a tako mi fali. Tako sam ga poželela. Potreban mi je više nego ikad pre. Samo da me zagrli i da osetim tu sigurnost. Da osetim da me voli i da će sve biti u redu.

Ako nastavim ovako poludeći. Moram malo da izadjem, da prestanem da razmišljam. Poslala sam Mariji poruku, prijaće mi razgovor sa njom. Čini mi se da je ovo sa Djordjem dobro podnela. Verujem da joj nije bilo lako, ali izborila se nekako na svoj način. Muškarci. Prokleti bili. Toliko sebična bića. Samo na sebe misle. Samo sebi da udovolje i da nahrane svoj ego. Što nisam muško… 

                                         ***

Šetamo već satima. Vreme je tako divno. Pravo letnje veče. Svi su nasmejani, veseli, raspoloženi. Pa čak i ja. Pričala sam sa Marijom. Ona misli da nema potrebe toliko da razmišljam i da stvaram samoj sebi pritisak. Moram da budem malo više strpljiva. Sve će doći na svoje, a ono što je bitno jeste da me voli i da mi je to na nekoliko načina već dokazao. Previše brinem. Trebalo bi malo više da se opustim i da uživam u svemu. Prošlo je mesec dana od svega i suviše je rano da bi me uveo u svet u kojem je on. Marija veruje da će sve biti savršeno, ali moram malo više da verujem u njega, u sebe.. u nas. U pravu je. Previše dramim oko ničega. Preterujem. Očekujem da sve bude preko noći. Moram ići korak po korak kako bih stigla do vrha.

On i Ja, pod sjajem zvezda 🔚Where stories live. Discover now