16. Bölüm - Malfoylar

8.8K 382 1.4K
                                    

Uyarı! Aşırı şiddet ve bazı nahoş sahneler bulunmaktadır.

Eeeek-şın!

İyi okumalar...


16. Bölüm - Malfoylar

AU Dünya

Harry yara izindeki acıyı yalnızca saniyeler sonra atlattı. Yara izi daha önce acımıştı, bütün yaz sürmüştü hatta ama bu yeni evrene geldiğinden beri bu ilkti. Keskin, kör edici acının yanında, Harry midesinin dibinde tuhaf bir şey hissetti. Sanki midesi takla atmış gibiydi.

Acıya gözlerini kırpıştırarak elini alçalttı ve James'le Damien'ın çok endişeli görünen yüzlerine baktı. James'in oturduğu yerden kalkmış ve hemen yanında olduğunu fark etmemişti.

"Harry, iyi misin?" sordu endişeyle.

Harry karşılık veremedi. Birdenbire deli gibi bir mide bulantısı hissetmişti; paniği midesinin acı verici bir şekilde kasılmasına sebep oluyordu. Yara izinin acımasına babasının önünde tepki göstermişti. Nasıl açıklayacaktı bunu? Diğer Harry'nin yara izi yoktu, Voldemort'un öldüren lanetiyle hiç vurulmamıştı. O zaman bunu nasıl açıklayacaktı?

Harry ter içinde kaldı. Gözleri sessiz bir yardım çağrısıyla Damien'a fırladı. Ama Damien'ın kendisi de epey endişeli görünüyordu. Gözleri soluk bir James'in üzerinde, kaçınılmazı bekliyordu.

James çocuğun kalbinin iki kat daha hızlı çarpmasına sebep olarak bir elini Harry'nin omzuna koydu.

"Harry," James başladı, sesi titrek ve alçak. "O...o yara...yara izin miydi?" sordu.

Harry şaşkınlıkla dosdoğru James'in gözlerine baktı. Yara izini biliyordu? Bu diğer Harry'nin de yara izine sahip olduğu mu demek oluyordu? Ama bu nasıl mümkün olurdu? Diğer Harry ailesinin asla o Cadılar Bayramı gecesi Godrics Hollow'da saldırıya uğramadığını söylemişti, Voldemort hiç evlerine girmemiş, hiç James ve Lily'i öldürmemiş, hiç asasını bir yaşındaki Harry'e doğrultup öldüren laneti dile getirmemişti, Harry'e çarpıp Voldemort'un üzerine dönen bir lanet olmamıştı; o zaman Harry'nin nasıl bir yara izi olmuştu?

Sessizliği yanlış anlaşıldı ve James'in yüzü hızlıca renk kaybetti.

"Oh Tanrım!" geldi dehşet dolu bir tepki.

"Hayır, baba, yara izim değildi." Harry zorla kendini şaşkınlığından çıkararak çabucak söyledi.

Gözleri şimşek biçimli yara izine fırlayarak, "Yalan söyleme, Harry. Seni gördüm." dedi James.

"Hayır, sadece başımda ani bir acı hissettim, yara izim değildi." dedi Harry, kulağa dürüst gelmeye çalışarak.

Damien durum karşısında mide bulantısı duyarak arkalarında sessizce ayağa kalktı. Yalanlar ne kadar daha dayanacaktı? Çok kısa süre sonra, her şey ortaya çıkacaktı.

James inanmış gibi görünmedi ama uzanıp bir elini ateşini ölçmek için Harry'nin alnına koydu. Harry babasının elinin nasıl titrediğini bilmezden gelmeye çalıştı.

"Hasta mı hissediyorsun?" sordu babası, sesini normale döndürmeye çalışarak.

Harry gözlerini babasıyla buluşmaktan alıkoyarak başını salladı. Berbat bir yalancıydı.

"Biraz hasta hissediyorum." geveledi.

"Gidip uzansan daha iyi olur o zaman. İşte, biraz acı dindirici al." dedi James, gardırobun kendine ait tarafını açıp bir şişe vererek.

En Derin Yansımalar / Deepest Reflections (3.cilt)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum