43.kapitola

4.5K 300 32
                                    

Kráčím se Strýcem po boku k oltáři od, kterého se na mě směje Sebastien. Usmála jsem se na něj taky. Pak mě strýc políbil na tvář a popřál mi hodně štěstí. Vystoupala dva schody. A střetla jsem se tváří v tvář člověku, kterého jsem milovala víc než kohokoliv na světě.

Chytil mě za ruce a začal obřad muž v bílém odříkal něco co jsem vůbec neposlouchala a pak se zeptal.,, Králi Sebastiene Kyle dragone I. berete si princeznu Thálii ze své vlastní vůle a slibujete, že s ní zůstanete v dobrém i ve zlém, ve zdraví i v nemoci dokud vás smrt nerozdělí? Sebastien se na mě podíval a pak řekl jen.,, Ano."

Pak se otočil na mě. Princezno Thálie berete si ze své vlastní vůle a slibujete, že s ním zůstanete v dobrém i ve zlém, ve zdraví i v nemoci dokud vás smrt nerozdělí? Usmála jsem se na něj a odpověděla jsem stejně jako on.,, Ano."Pokynul nám a řekl prohlašuji vás mužem a ženou. Nyní polibte nevěstu. Sebastien se ke mě naklonil a mě se zdálo jako by to schválně prodlužoval chytla jsem ho za límec od košile a přitáhla jsem ho k sobě. A tak jsem spečetila náš svazek. Pak jsem se odtáhla a slyšela jsem bouřlivý potlesk rozhlédla jsem se a uviděla jsem všechny lidi na kterých mi kdy záleželo až na moje rodiče.

Pak byl ples a všichni nám gratulovali a přáli. Uviděla jsem Kat. Přišla k nám a poklonila se. Okamžitě jsem jí to zarazila.,, To nemusíš jsi moje kamarádka a také host nikdy se mi nebudeš klanět je ti to jasné? " ona se usmála a já rozpřáhla ruce. Ona mě objala a já se začala smát.,, Strašně si mi chyběla vlastně všem si strašně chyběla.",, To vy mě také, ale tady v paláci budete kdykoliv vítáni.",, Děkuji budu si to pamatovat."

Pak se vzdálila a u mě se objevil malá blonďatá holčička, která obdivovala moje šaty.,, Moc ti to sluší Thálie." sehnula jsem se k ní a objala jsem jí.,, Děkuji tobě ty šatičky taky moc sluší jsi jako princezna." ona se dotáhla a podívala se na mou hlavu kde vedle věnečeku z květin byla i stříbrná korunka.,, Ty jsi opravdová princezna?" zeptala se a ukázala na mou hlavu.,, Ano, ale nezapomeň, že každá holčička je princeznou." sundala jsem si korunku s pohledem na Sebastiena ten jen kývl. Položila jsem jí ji na hlavu a ona se celá rozzářila.

,,Jů a teď jsem princezna." usmála jsem se na ní.,, Hlavně mi jí nestrať dostala jsem jí od prince." ona jen kývla a už utíkala pryč.,, Omlouvám se za ní však jí znáš je to malá nezbednice na to, že jí má být tenhle rok pět je stále nezbedná." usmála se Sally matka Kiary.,, Ano znám jí moc dobře. Moc ráda tě vidím a upřímnou soustrast." její muž Rick zemřel při lovu spadl ze skály.

,, Děkuji." zbytek večera proběhl skvěle jen mi tu chyběla pekařka.,, Co se děje?" Sebastien si všiml, že jsem smutná.,, Není tu osoba, která mě toho tolik naučila, která mě naučila ty skvělé skořicové rolky a košíčky."
Sebastien se uchechtl. Chtěla jsem ho praštit, ale v tu chvíli mi někdo zaťukal na rameno. Otočila jsem se a stála tam. Objala jsem jí a byla jsem šťastná. Teď to byl dokonalý den.,, Ať mě neudusíte královno." zasmála se a já jí pustila.,, Toho se neboj. Moc jsi mi chyběla.,, To ty mě taky holčičko."

,,Musím tě někomu představit." chytla jsem jí za ruku a dovedla jsem jí k Trise.,, Triso tohle je člověk se, kterým si budeš rozumět tohle je ta skvělá osoba, která mě naučila všechno co umím.",, Moc mě těší."řekla Trisa a už si odváděla pekařku pryč.,, Bavte se." zavolala jsem za nimi.,, Ty jsi neskutečná."Řekl Sebastien a objal mě zezadu.,, Jak to myslíte veličenstvo?"

Zasmál se a dal mi pusu na tvář.,, Tak, že si tak uvolněná i když jsi stále v ohrožení života." otočila jsem se na něj.,, To mi prosím nepřipomínej." řekla jsem mu.,, Promiň. Teď jiná věc už je dost pozdě a ke královské dračí svatbě patří ještě jedna věc." vzal mě za ruku a vedl mě ven. Vyšli jsme na zahradu a on si začal sundavat uniformu i košili.

,, Co to děláš? Máme hosty." zarazila jsem se.,, Víš kam si draci chodí pro své děti?" podívala jsem se na něj.,, Víš, že nemůžu mít dítě." Sebastien přišel až ke mě.,, Já vím, ale tohle se ti bude líbit." pak se proměnil a já mu sedla na krk. Vznesl se a uletěl nějaký kus a pak se stalo něco nádherného. Z jeho křídel vyletěl červený prach a pak se proměnil zpět. Políbil mě a já jeho a pak jsme se snesli na zem. Rozvázal mi šaty a sundal je ze mě. A pak už to bylo vášnivě mě líbal a.... pokračování je vám asi jasné ne?"

Ráno jsem se probudila v posteli vedle Sebastiena. Blaženě se ze spánku usmíval. Včera to bylo úžasné .,, Doufám, že se ti to líbilo." Řekl rozespalý Sebastien.,, Ano a moc."

Po obědě odjeli všichni domů a já se začala konečně chovat jako královna. Tedy skoro. Sebastien se vrátil ke své práci.  A já jsem si našla svou. Všechno fungovalo skvěle. To se, ale za pár dní změnilo.

Vybraná pro draka... ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat