Bölüm 22

11.4K 959 22
                                    

Kitabı açarak okumaya başladım. En başlarda Druidleri tanıttığı için atlamıştım, direk asıl okmam gereken bölüme geldim.

Ne yapmam gerektiğini yazmadan önce bir uyarı yapılmıştı. "Eğer üstünüzde yeteneklerinizi kullanmanızı engelleyecek bir düğüm varsa düğümünüz zayıflayana kadar yaptıklarınız bir işe yaramaz." yazıyordu.

Ehh, benim düğümümde zaten zayıfladığı için sorun yok.

Okumaya devam ettim. Her adımı önce kısaca belirtmişti.

"Adım 1: Öncelikle yalnız kalacağınız sessiz bir ortama gidiniz. Çevrenizde su birikintisi olan toprak zeminli açık havada olmak zorundasınız. Şimdi kendinizi tüm düşüncelerden arındınız.

"Adım 2: İçinizdeki enerjiye odaklanınız. Bunu yaparken kolaylık sağlamak için önce gözlerinizi kapatıp sonrada içinizde bir tür ışık yandığını hayal edebilirsiniz.

"Adım 3: Nefesiniz düzene sokunuz ve derin derin nefesler alarak etrafınızaki havayı hissedin. Sessizliğin içindeki sesleri duymaya çalışın, herbir zerrenin kokusunu alın. İçinizde dolaşan havayı hissedin.

"Adım 4: Oturduğunuz yeri hissedin. Size dokunan elini hissedin.

"Adım 5: Vücudunuzda yanan ateşin ne kadar sıcak olduğunu düşünün. Sizi nasıl ısıttını hayal edin.

"Adım 6: Kalp atışlarınızı dinleyin. Damarlarınızda akan kanın vücudunuzda aldığı yolu takip edin.

"Adım 7: Bu adımı yapmadan önce Adım 2 yi tekrarlamanız gerekmektedir. Tekrarladıktan sonra kendinizin içinde bir ışık olduğuna inanın ve güneş gibi parladığınızı düşünün. Bu adımı içinizden bir enerji açığa çıktığını hissedene kadar sürdürün. Eğer hissederseniz gözlerinizi açın eğer kendinize baktığınızda hafif bir parıltı farkederseniz Ruh Elementini keşfetmişsiniz demektir.

'Adım 8: Bu adımdan önce Adım 3 ü tekrarlayınız. Tekrarladıktan sonra etrafızdaki havanın size doğru çekildiğini ve çevrenizde bir hava çemberi oluşturduğunu düşünün. Bu işlemi vücudunuza değen rüzgârı hissedene kadar sürdürün. Eğer hissederseniz gözlerinizi açıp bakın, eğer gerçektende bir çember varsa Hava Elementini keşfetmişsinizdir.

"Adım 9: Bu adımdan önce Adım 4 ü tekrarlayınız. Tekrarlamanız bitince elleriniz yere koyun ve toprağın ellerinizi sardığını hayal edin. Sizi içine aldığını, koruyup, kolladığını düşünün. Eğer gerçekten olduğunu hissederseniz gözlerinizi açıp kontrol ediniz gerçek mi diye. Eğer gerçekten de eliniz etrafını sarmışsa Toprak Elementini keşfetmişsinizdir.

"Adım 10: Bu adımdan önce Adım 5 i tekrarlayınız. Etrafınızda yanıcı bir madde olmamasına dikkat ediniz ve yanınıza yedek kıyafet aldığınızdan emin olunuz. Adım 5i tekrarladıktan sonra içinizdeki ateşin dışarıya taştığı hayalleyiniz. Eğer bir yanık kokusu alırsanız Ateş Elementini keşfetmişdinizdir. Ayrıca saçlarınız kendi ateşinizde yanmaz.

"Adım 11: Bu adımdan önce Adım 6 yı tekrarlayınız. Tekrarladıktan sonra yakınına oturduğunuz su birikintisin düşününüz. Suyun dalgalandığını hayal ediniz ve elinizi havaya kaldırınız eğer ellerinizde bir tür enerjiden oluşan ağırlık hissederseniz gözlerinizi açınız, bir su kütlesi havada süzülüyor isw Su Elementini keşfetmişsinizdir. Eğer başaramışsanız ellerinizi indirip tekrar deneyiniz.

"Adım 12: Güçlerinizi kaydettikten sonra belli aralıklarla kullanarak geliştirebilirsiniz, fakat bir noktadan sonra daha fazla ilerleyemeye bilirsiniz.

"Not: Eğer düğümünüz zayıflamış durumdayken keşfetmişsiniz, gücünüz az olur. Korkmayın! Düğüm bozuldukça gücünüz artar."

Adımların geniş açıklamalı hallerini okumaya gerek yoktu. Bu nedenle o kitabı kapatıp başka birini aldım.

***

Kitaplatın hepsine göz gezdirdim ama geneli aynıydı. Yani olayı teoremde öğrenmiştim, şimdi yapmam gereken uygulamaydı. Ama su birikintisi bulunan açık havata çıkmalıydım ama nasıl?

Malum buraya zorla getirilmiştim, bu yüzden tek başıma çıkmam imkansız. Yanıma izin verecekleri birini bulmalıydım ama kimi?

Ah, elbette! Bu aralar beynim nedense yavaş çalışıyor, daha önce nasıl oldu da düşünmedim. Cevap basit, Austin.

Eminim o bana buranın gizlice girip çıkacağım biryer varsa söyler, tabii çaktırmadan sormalıyım.

Ben lafı ağzından nasıl alacağımı planlarken kapı çaldı.

Druid AkademisiWhere stories live. Discover now