Gizemli Mektup

11.1K 990 24
                                    

Selam Buria,

Biliyorum şuan çok şaşkınsın, emin ol bende en az senin kadar şaşkınım. Şimdi söyleyeceğime inanmak sana zor gelebilir. Ben senin annenim, yani ileride senin annen olacağım.

Neyse seni geleceğimde gördüm. Seni merak ettim ve senin geleceğine baktım. Hiç iyi değildi.

Akademiden gitmen gerekiyor. Ama öncesinde yapman gerekenler var. Almak istediklerini almadan gidemezsin. Ama sadece bir değil üç al. Hepsi senin. Yerlerine koyacaklarını ben senin için hazırladım. Fark edilmesin diye yerlerini değiştir. Yerlerine değiştireceğin benzerleri o odadaki gizli odaya sakladım. Kan Kehanetine git ve girişi bul. İçinde seni bekleyen başka emanetler de var.

O oda gizli tünellerin kalbi. Tünellerin haritasını odada bulabilirsin. Alacakların bitince beklemeden kaç. Kimseye güvenemezsin. Kendi geleceğimde ihanete uğrayarak öldürüleceğimi gördüm, bunu unutma.

Kaçınca doğduğunda eve git. Tam olarak göremedim ama orada sana yardımı dokunacak şeyler var. Ardından bir mağaraya git, neden bilmiyorum. Ama seni bir mağarada gördüm, bir dostun için gitmiştin. Bu süre içinde kendini geliştir. Seni bulacaklar. Dikkatli ol.

...Sevgiler...

Druid AkademisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin