Sonsöz

3.8K 220 64
                                    

Öncelikle herkese merhaba,

Bu kitaba başlarken ufak bir umutla başladım. Bir gün severek okuduğum kitaplar gibi sevileceğini hayal ederek. Okurken yeri geldiğinde hep beraber heyecanlanacağımız, yeri geldiğinde hep beraber üzüleceğimiz, bazı zamanlar sinir olup bazı zamanlar birlikte duygulanacağımız bir kitap olsun istedim. Kısacası hep beraber aynı duyguları yaşayabileceğimiz bir dünya olsun istedim.

Çok tereddütlerim vardı. Yazmaya başladığımda zaten hayata karşı oldukça farklı endişeler yaşıyordum. Yıllar içinde bu kitaba o dönemki üzüntülerim, umutları ve hayallerimi gömdüm. İçine birçok insan sakladım.  Herşeyden öte ne zaman desteğe ihtiyacım olsa gelip sizlere baktım.

Tüm yorumları tek tek defalarca okudum. En umutsuz zamanlarımda bile beni gülümsetmeyi başardınız. Bu yüzden hepinize çok çok teşekkür ederim. Yanımda olduğunuz için. İyi kötü tüm yorumlarınız için. Ve tabii ki bunca yıl bana sabrettiğiniz için.

Son olarak kitaplarımı herkesin okuyabileceği bir yere yazmamı söyleyen, ilk yazdığım kitabın ilk okuyucuları, ilk okurlarım, ilk destekçilerim, aynı zamanda ilk eleştirenlerim, çok sevdiğim kız kardeşlerim Elikdom ve İroşuma teşekkür ederim. Onlar beni buraya göndermese hikayelerim defterlerde hapsolmuş sıradan kelimeler olarak kalacaklardı.

Bir de aramıza sonra katılan ve kitabımı okuduğunu söyleyip bana yeni bölüm için baskı yapan ileride harika bir yazar olacağına inandığım minik ZeZama teşekkür ederim. Sende şu hikayelerini yazıp yazıp silmesen keşke. Hani şu çok uzun olanları, 16 saniye kadar, haha.

Ayrıca bu yazıyı göremeyecek olsada benim en büyük danışmanım Ezoya teşekkür ederim. Gelip hiç kitabı okumadı ama tüm olayı biliyor. Çünkü her konuda ona danışıyorum. Kitabı okusa bu kadar bilgi sahibi olur muydu bilmiyorum. O benim gibi kitap aşıklarındandır ve benim okuyucu hakemim gibidir. Bana objektif eleştiriler yapması konusunda ona her zaman güvenebilirim.

Ve tekrardan sizlere teşekkür ederim. Bana destek verip hep ileriye bir adım atmam için bana destek verdiğiniz ve hevealendirdiğiniz için.

İyiki buradayım, iyiki buradasınız.

Ayrıca iyi mi olur kötü mü olur bilemem ama bir ufak haberim daha var. İlk göz ağrım Blue Mirror için baştan başlıyorum. Druid Akademisi ilerlerken o da ilerleyecek.

Herşey için çok teşekkür ederim. Seviliyorsunuz.

Sevgiler H.G.E.

Druid AkademisiWhere stories live. Discover now