İntikam-Kaçış

55.2K 1.6K 173
                                    

Merhaba arkadaşlar yepyeni bölümle karşınızdayım.Elimden geldiği kadar hızlı bölüm atmaya çalışıyorum.Bu hafta sınav haftam ama yinede tekrar bölüm yayınlamaya çalışacağım.Elimden geldiğince uzun yazmaya çalıştım umarım beğenilir :)

Güzel yorumlarınız ve voteleriniz için teşekkürler :D

İNTİKAM 3.BÖLÜM

"Şeytanı nasıl arkadan vurabilirsin? Ya isabet etmezse?"

AZRA 

Uzun süredir odada tek başımaydım.Ne zaman geleceğini veya bana ne yapacağını bilmiyordum.Ama içimde büyük bir korku vardı.Burdan bir şekilde kurtulmalıydım.Ama nasıl?

Babamın düşmanları tarafından daha önce 3 kez kaçırılmıştım.O yüzden deneyimim vardı.Belki de ilk günlerde korkmamamın sebebi buna güvenmemdi.Kaçırıldığım yerlerden bir şekilde hep kaçmayı başarmıştım.Ama şu an başımdaki canavar gözlemlerime göre zeki biriydi.Araya hiçbir şekilde kimseyi sokmadan her şeyi kendi yapıyordu.

Ama unuttuğu bir şey vardı.Ben Azra Vural'dım.Ne kadar korkarsam korkayım hiçbir şekilde pes etmezdim.Ne pahasına olursa olsun burdan kaçacaktım.

Kelepçeleri oynatıp ağırlığını ve düzeneğini ölçtüm.Benim için çokta zor değildi.Onlardan kurtulmam zaman alırdı ama zaten zaman sıkıntımda yoktu.Daha önce uğraşmamamın tek nedeni düşmanı tanımak istememdi.Hayır mazoşist falan değilim acı çekmeyi sevmem.Sadece onun öfkesini ve neler yapabileceğini ölçmek istemiştim.İşte asıl sorun burda başlıyordu.

Bu canavar bana her şeyi yapabilirdi.

Yavaş bir şekilde düzenekle oynamaya başladım.Zaten kollarımdaki kelepçeleri çıkarmıştı.Bu da benim işimi baya kolaylaştırmıştı.Her şeyden önce odayı kolaçan edip kamera olup olmadığına bakmam lazımdı.Eğer planı öğrenirse canavar beni yaşatmazdı.

"Hey orda mısın tuvalete gitmem lazım.Heyy!"diye bağırdım.

Beni bir şekilde burdan götürmeliydi.Kendime bir çıkış yolu aramam lazımdı.Beni küçük görüp böylesine kolay bir düzeneği koymasına şaşırmıştım.Bu kadar zeki bir adamdan bunu beklemezdim.Ama yinede belli olmazdı.O canavardan her şeyi beklerdim.

Bir süre sonra alışkın olduğum gıcırtı sesi odayı doldurmuştu.Bir süre sonrada yine baştan aşağı siyah giyen canavar göründü.Yüzümdeki plan kurar havayı bozup alaylı ifademe döndüm.

-Ne o güzelim yoksa cezanı erken çekmek mi istiyorsun? dedi.Yüzümü buruşturdum.Hadi ama biraz daha zorlansan daha iyi şeyler söyleyebilirsin.

-Tuvalete gitmem lazım beni tuvalete götür canavar. dedim.Bir süre kaşlarını çatıp bana baktı.

-Canavar? dedi sonrada yüzünü buruşturup.Yüzündeki ifadeye gülüp konuştum.

-Ne o sana taktığım ismi beğenmedin mi?Bence sana gayet uygun sen ne dersin? dedim.Yüzüme gözlerimi delercesine baktı.Bu yemyeşil gözler neden böyle igrenç birine aitti ki ?

-Adım Berk. dedi.Çokta önemli sanki bakışı attım.

-İsmin falan beni ilgilendirmiyor beni tuvalete götür.dedim.Bir süre düşündükten sonra odada daha önce fark etmediğim küçük bir oda açtı.

Kahretsin bu adam tamamen dengemi bozmuştu.Ben o kapıyı nasıl farketmezdim.Babam benim bu halimi görse hayal kırıklığına uğrardı.Yüzüne alayla bakıp kelepçeleri gösterdim.

İntikamWhere stories live. Discover now