İntikam-Hoşlanmak

35.5K 1K 79
                                    

Selam gençler :D Gençler bu bölüme baya tepki bekliyorum.Ama yinede söylemek istediğim bir şey var.Daha ilerde neler olacağını bilmeden çok tepki göstermeyin. :)

Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler :)

İNTİKAM 16.BÖLÜM

"Belirli bir noktadan sonra artık geriye dönüş yoktur. İşte bu noktaya erişmek gerekir..."

AZRA

İki gündür kendimi çok kötü hissediyordum.Poyraz'ı kullandığımı bilmek beni çok yaralıyordu.Burdan kutulmak için her şeyi yapardım ama birini arkadan bıçaklamak yapamayacağım şeyler arasındandı.Tamam durumum işler acısıydı fakat kendim için onu ateşe atmak çok adiceydi.

Bana dün banyo yapma imkanı tanımıştı.Kendi odasına çıkarıp banyoda ihtiyacım olacak şeyleri karşılamıştı.Anahtarını da verip rahat bir banyo yapmamı sağlamıştı.Hatta canavarımdan çekineceğimi bildiği için odanın kapısında rahat olmam için nöbet tutmuştu.Onun sayesinde üzerimdeki neredeyse bir aylık kirin pisliğin gitmesini sağlamıştı.Neredeyse 1 saate yakın banyo yaptım.Daha sonrada bana temiz iç çamaşırları ve eşorfman takımı verdi.Bu ufak bir hareket gibi görünebilir ama çok büyük bir şeydi.En azından benim açımdan anlamı çok büyüktü.

Canavarımsa sadece arada uğruyordu.Bazen kaşlarını çatıp bizi izlerken çok rahatsız oluyordum.Neden bize sanki yanlış bir şey yapıyormuşuz gibi davranıyordu?Tamam kaçırıldığım bir yerdeki özellikle de beni kaçıran kişinin arkadaşına karşı böyle davranmam saçmaydı ama Poyraz bana bu şekilde davranırken onu terslemek saçma olurdu.

Özellikle de nerdeyse ondan hoşlanacak bir durumdaysam.

Evet onu görünce kalbim hızlı hızlı atıyordu.Beni öpmesinden hoşlanmıştım.Bana karşı takındığı koruyucu ifade hoşuma gidiyordu.Bilmiyordum belkide bu kötü durumda yaptıkları bana süper şeyler gibi geliyordu.Ama emin olduğum bir şey vardı.Ben artık Poyraz'a değer veriyordum.

Dünki yaşadıklarım aklıma gelince yüzüm kızardı.

-Azra artık o tuvaletten çıkacak mısın?Hey bak içeri gireceğim. dedi Poyraz.

Bense olduğum yerde çakılıp kaldım.Evet beklediğim gerçekleşmişti regl olmuştum.Lanet olsun ki utancımdan dışarı çıkamıyordum.

Neden bu da bir kitap değildi?Katil-kurban kitaplarında kız katilin yanında aylarca kalırdı ve hiç regl olmazdı.Peki neden bizde böyle olmuyordu.Sanırım sorumun cevabı basit.Çünkü biz gerçek hayattaydık!

-Azra bak içeriye giriyorum haberin olsun. dedi ve ben bir şey söylemeden içeri daldı.

Şükürler olsun ki toparlanmış bir şekilde klozetin üzerinde oturuyordum.Peki ama ya çıplak olsaydım?Sinirli bakışlarımı Poyraz'a çevirdim.

-Allah aşkına ya uygun olmasaydım? dedim sinirle.

O ise beni hiç takmayıp kahkahalarla gülmeye başladı.Hatta gülme olayını o kadar abarttı ki artık gözlerinden yaşlar boşanıyordu.Yüzü kıpkırmızı olmuş bir şekilde gülerken bende sinirle ona bakıyordum.

-Söyler misin neden gülüyorsun? dedim yine sinirli bir tonla.Fakat ne kadar kızgın olursam olayım Poyraz'a kızamıyordum.Nedeni bilmiyordum ama kızamıyordum işte.

İntikamWhere stories live. Discover now