İntikam-Kaybettim

32.5K 863 144
                                    

Öncelikle gerçekten uzun bir bölüm oldu. +18 kısmı pek abartmadan yazmaya çalıştım.Berk'in ağzından bir süredir yazmıyordum bunun nedenini de bu bölümde öğreneceksiniz.

Bol bol yorum ve vote bekliyorum.

Bölümü beğenmeniz dileğiyle işte yeni bölüm;

İNTİKAM 26.BÖLÜM

"Hayat ancak bir kere oynanan bir kumardır, ben onu kaybettim. İkinci defa oynayamam..."

AZRA

Tırnaklarım artık duvarı kırmaktan aşınmıştı.Başarmak zorundaydım.Elimde eğer bundan başka bir şansım yoksa-ki zaten yoktu- bunu en iyi şekilde değerlendirmeliydim.Tek şansım buydu.

Peki ya yakalanırsam ne yapıcaktım? Onun bana yaptıklarını hiç engelliyememiştim.Bana tecavüz ederse ne yapardım?Gözlerim dolmaya başlamıştı.Hayır her şeye katlanırdım ama bunu asla.Eğer bana böyle bir şey yaparsa ciddi anlamda yıkılırdım.

Son parçayı da kırıp ufak bir sevinç nidası kopardım.Evet artık özgürlüğüm önümdeydi.Bundan sonrası dikkat ve sakinlik istiyordu.İşte kurtuluş biletim karşımdaydı.Yavaşça deliğe doğru ilerleyip içeriye göz attım.Pek bir şey göremiyordum.Karanlıktı.

Üzerimdeki çarşafı siper ederek yavaşça deliğe doğru kaydım.Düşündüğümden daha büyük olmuştu.İçinde rahatça hareket edebiliyordum.Gözlerimi elimin tersiyle sildikten sonra daha rahat bir görüş açısı yakalamıştım.

Evet oyunu canavarım değil ben kazanmıştım.

Hayat sanırım ilk kez bana gülüyordu.

Yere oturup sürünerek ilerlemeye başladım.Burası tahmin ettiğimden daha küçüktü.Sanırım bir havalandırmadaydım.Daha da hızlı ilerlemeye başladım.Benim yokluğumu farketmeden bir an önce bu lanet yerden çıkmak zorundaydım.

10-15 dakika ilerledikten sonra soluklanmak için duraksadım.Bu sürünme işi beklediğimden daha yorucuydu.Kısa aramdan sonra daha da hızlanıp ileriye bakınmaya başladım.

Ve bingo.

Sonunda bir ışık görmüştüm.Zaten yolun sonuda burasıydı.Sanki bizzat benim kaçıp buraya gelmem için yapılmıştı.Sırıttım.Bu aralar cidden her şeyin altında bir şeyler arıyordum.

Paslı demir kapağa gelince yüzümü buruşturdum.Pas kokusu beni oldum olası rahatsız etmiştir.Kollarımdaki son güçle kapağı ittim ve yere yuvarlandım.

Fakat düşüşüm sandığımın aksine yumuşak olmuştu.İyi ama neden yerle buluşmamıştım.Burada yanlış bir şeyler vardı.

Gözlerimi aşağıya doğru indirdim.Sonra ise gördüğüm şeylerle donup kaldım.

Sanırım şans hiçbir zaman benden yana olmayacaktı.

____________________________________________

POYRAZ

Olanlara hala inanamıyordum.Bunca yaşanılanlar gerçekten çok aşırıydı.Kendimi birdenbire kuralları olmayan karmakarışık bir oyunda bulmuştum.Peki bu oyundan kurtulma şansı var mıydı?Kendimi düşünmüyordum.Bu oyuna her şeyi göze alarak girmiştim.Peki ya Azra ne olacaktı? Onun bu oyunda harcanmasına izin veremezdim.

Ayağa kalkıp Adnan Bey'e doğru ilerledim.Artık plan paylaşımı yapmanın sırası gelmişti.Bakalım bundan sonra neler olacaktı?

Bu oyunun kazananı kim olacaktı ?

İntikamWhere stories live. Discover now