İntikam-Neler oluyor lan burda?

34.9K 1.1K 127
                                    

Merhaba arkadaşlar bölüm baya gecikti farkındayım bu yüzden üzgünüm.Bu aralar sınav haftası yüzünden yoğundum.Bir daha bu kadar ara olmayacak.

Güzel yorumlarınız ve voteleriniz için teşekkürler.

Biraz depresif havadan kurtulmak istedim umarım bölümü beğenirsiniz.İşte yeni bölüm;

İNTİKAM 14.BÖLÜM

"Bir kadın eğer İNTİKAM almak isterse alır. Önüne DÜNYA geçse fayda etmez..."

AZRA

Gözlerimi açıp etrafı taradım.Son iki gündür olduğu gibi Poyraz yine o kırmızı sandalyenin üzerinde uyuya kalmıştı.Poyrazı böyle görünce içim acıyordu.Ne zaman onu böyle görürsem ona yapacaklarım aklıma geliyordu.Onu her ne kadar oyunuma alet etmek istemesemde buna  mecburdum.

Artık bana tamamen savaş ilan etmişti.Ve şuan büyük ara farkla öndeydi.Bu skoru eşitlemek için ne olursa olsun yapacaktım.Bu sınırlarımı aşmak pahasına da olsa yapıcaktım.

Bir süre daha etrafı izleyip yavaşça ayaklandım.Yere bastığım anda sırtımın acısıyla inledim.Her ne kadar iyileşmekte olsa da ani hareketlerde gerçekten çok canım yanıyordu.Ama sırtımdaki acı benim için iyi bir şeydi.Bana savaşta olduğumu ve kesinlikle bir zafer almam gerektiğini hatırlatıyordu.Bu da beni daha güçlü yapıyordu.

Küçük tuvalete doğru adımlarken acıdan dişlerimi sıkıyordum.Sonunda dayanamayıp yeniden inledim.Poyraz da bu sesle gözlerini açtı.Önce nerde olduğunu algılamadı.Daha sonra ise beni ayakta görünce yavaşça kaşları çatıldı.Sonra hızlı hareketlerle yanıma gelip koluma girdi.

-Bunu yapmak zorunda değilsin. dedim fısıltıyla.

Bir süre ses vermedi.Tam duymadığını düşünürken konuştu.

-Evet yapmak zorunda değilim ama yapmak istiyorum. dedi kararlı bir sesle.

Bu sözlerle kalbimden bir parça koparılmış gibi hissettim.O bana bu kadar içten ve iyi davranırken bense onu planlarıma dahil etmeyi düşünüyordum.Bu gerçekten çok iğrenç bir davranıştı.Yavaşça kolumu çekip kolundan kurtuldum.Onun iyiliğini kötüye kullanamazdım.Özellikle de bu kurduğum planlardan sonra...

-Hey bana bak seni üzmek için söylemedim.Bak benim tek amacım sana yardımcı olabilmek sadece yanında olmama izin ver olur mu? dedi.Yavaşça başımı salladım.Çünkü konuşacak bir durumda değildim.Boğazıma kocaman bir yumrunun oturduğunu hissediyordum.Bu beni daha da berbat bir hale sürüklüyordu.

Beni tuvalete önüne getirdikten sonra nazikçe içeriye yönlendirdi.Sonra da kapıyı kapattı.Bana bu kadar sevecan davranması çok hoştu ama benim durumumdaki bir insan için garipti.Daha önce bana bu kadar şefkatli davranan tek kişi babam olmuştu.Daha önce birkaç sevgilimde olmuştu ama bu şefkat çok farklı bir şeydi.Babam dışında sevgililerimden bile böyle bir şey görmememiştim.

Tuvalette işimi hallettikten sonra yavaşça kapıyı açtım.Banyo yapmam gerekti fakat bunu nasıl söyleyeceğimi bilemiyordum.Tahminlerime göre özel günümde yaklaşıyordu bu durum beni utandırırken bunu nasıl halledeceğimi bilmiyordum.Poyraz iyiydi hoştu ama bunu kesinlikle ona söyleyemezdim.Sıkıntıyla bir iç çektim.

Benim bu halimi gören Poyraz merakla tek kaşını kaldırdı.Bu durumda olmama rağmen Poyrazın bu hareketi gerçekten ilgimi çekmişti.Çünkü Poyraz gerçekten çok yakışıklı biriydi.Bu durumu yeni idrak etmiş olmama lanet okudum.Neden farketmiştim ki ?

-Ne oldu?Sıkıntılı gözüküyorsun. dedi.

Ben cevap vermek yerine başımı çevirdim.Bunu ona nasıl söyleyeceğimi bilmiyordum.Daha doğrusu söylebileceğimden de emin olamıyordum.

İntikamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin