İntikam-Lanet olsun

45.4K 1.3K 309
                                    

Selam gençler yepyeni bir bölümle karşınızdayım.Aslında yeni bölümü dün yayınlayacaktım fakat uyuyakalmışım.Üzgünüm:)

 Yorumlarınıza bayılıyorum.

Teşekkürler:)

İNTİKAM 6.BÖLÜM

"Hıçkırarak ağlayan bir kadının gözyaşları, ağlatan adamın başına geleceklerinin altına atılacak imzadır..."

 AZRA

Söylediği sözler kanımı dondururken hiçbir tepki veremiyordum.Babam canımdan bile çok sevdiğim insan bu kadar nefret kazanacak ne yapmış olabilirdi ki.Tamam iş dünyasında acımasız biri olduğunu biliyordum ama bu kadar ağır nefrete ne neden olabilirdi ki?

Alacağım cevap sanki tonlarca bir ağırlıkmış gibi üzerime çökerken canavara bakıyordum.Bazen insanlara bir şeyi delicesine merak eder cevabı almak ister ama bir yandan da delicesine korkar ya şuan tamda öyle bir durumdaydım.Sanki bu göz temasından rahatsız olmuş gibi gözlerini üzerimden çekti.

-Babam sana ne yaptı? dedim.Sesimde merak,kızgınlık,korku,umut her şey vardı.Bir süre gözlerini odanın ortasındaki kırmızı sandalyeye dikti.Sonra sanki ona ben uzaylıyım demişim gibi baktı.Sonrada acı acı gülmeye başladı.

-Baban bana ne yaptı he?Bunu merak ediyorsun?Peki bu cevabı aldıktan sonra o çok sevdiğin babanı bir daha sevebilecek misin? dedi.

Sözleri içime otururken içime anlamlandıramadığım bir korku oturmuştu.Benim babam ne yapmış olabilirdi ki? Gözlerim dolarken canavara gözlerimi diktim.

-Benim babam senin gibi kötü biri değil.Yalancı. dedim.Gözlerimden kelimenin tam anlamıyla nefret akıyordu.

İğrenç bir kahkaha attı.

-Sen bana canavar diyorsun değil mi?Asıl canavar kim biliyor musun? Asıl canavar senin babanın ta kendisi. dedi.

 Asıl canavar senin babanın ta kendisi.

Kelimeler zihnimde uçuşurken çıldıracak gibi hissediyordum.Böyle bir şy olamazdı.O hala babamı kötülerken artık göz yaşlarıma engel olamıyordum.Sinirlerim tepetaklak olmuştu.Böyle bir şey olamazdı.Benim babam kötü biri olamazdı.

-Hayır yalan söylüyorsun benim babam kötü biri değil.Benim babam canavar değil. diye bağırmaya başladım.Artık göz yaşlarım bana itaat etmiyordu sanki yıllardır içimde tutulan acılar ortaya dökülmüştü.

Annemin yokluğu..

Derya ablanın onun yerini doldurma çabaları...

Babamın sevgisini bir an bile eksik etmemesi...

O kadar dolmuştum ki kulaklarımı birbirime bastırmama rağmen hala o sesleri duyuyordum.

-Hayır benim babam değil.Hayırrrrrrr diye bağırdım.Bu öyle çaresizce söylenmişti ki bir de oturup bunun için ağlamak istemiştim.Bu kadar güçlü olmama rağmen sonunda beni bir sözüyle yıkmayı başarmıştı.

Her damla yaşım için,bütün bu hissettiklerim için ondan intikam alacaktım.Ne pahasına olursa olsun...

________________________________________________________________

BERK

Kendimi durduramayıp ona bağırıp çağırmıştım.Ama lanet olsun ki kız sinir krizi geçiriyordu.Ona o kadar işkence ettiğimde ağlamayan kız babası denen o iğrenç adam yüzünden ağlıyordu.

İntikamDonde viven las historias. Descúbrelo ahora