İntikam-Sırlar

22.1K 803 41
                                    

Selam gençler.Oralarda hala birileri varsa kısa bir kesitle geldim.Uzun bir aradan sonra çok kısa bir bölümle sizlerleyim.Umarım merakınızı bir nebze olsun hafifletirim.Bu uzun ara için çok çok üzgünüm.Devamı gelicek.İyi geceler...

İNTİKAM 33.BÖLÜM

-Kazadan yarım saat sonra-

Arkadan gelen arabanın sesiyle gözlerimi açtım.Neler olduğunu bilmiyordum ama arabaya sıkışıp kalmıştım.Ben bu haldeysem Yağmur nasıldır kim bilir?

Ayağa kalkmaya çalıştım fakat acıdan dolayı bunu başaramıyordum.Ayağımda keskin bir ağrı vardı.Şuan o kadar telaşlıydım ki ayağımın acısı beni düşündürmüyordu.

Yağmurun 'Anne' sesiyle gözlerimi tekrar kıstım.Şükürler olsun ki kızım hayattaydı.Yağmur beni çağırıyordu.Fakat boğazım öyle kurumuştu ki cevap veremedim.Bir süre yanıma gelmesini bekledim.

Bir süre sonra zorlukla 'Kızım' diye çağırdım.Sesim o kadar cılız çıktı ki duyup duyamayacağından emin değildim.Bir süre sonra Yağmur'u görmemle rahatladım.Sürünerek bana doğru geliyordu.Arabadan gelen duman kokusuyla iyice telaşlandım.Benim kurtulma şansım yoktu.Bu belliydi en azından kızımı kurtarmalıydım.Her şeyi öğrenmeden ölemezdim.

"Kızım beni iyi dinle.Burdan çıktıktan sonra sana anlattıklarımı abine anlatmak zorundasın.Bak baban büyük oyunların peşinde.Ona aşık olduğumdan uzun süredir susuyorum ama artık doğruları öğrenme zamanı.Baban Adnan Bey'e tuzak kurmuş.Bu araba kazasını da kendi planlamış.Şoförle anlaşıp benim ölmemi sağlamak istemiş.Bu kazada arkadaki araba yüzündne değil bizim şoför yüzünden oldu.Bak kızım zamanımız yok.Burdan bir şekilde kurtulman lazım.Kurtulduktan sonra abine gerçekleri anlatman lazım.Yoksa baban Adnan Bey'i bitirmek için elinden geleni yapacak." dedim.

"Ama anne-"derken sözünü oluşan büyük patlama kesti.Arabayla beraber uçurken içim rahattı.En azından kızım kurtulmuştu ve onun sayesinde de Berk kurtulacaktı.

O adam istediğini başaramayacaktı.Kendi hırsları için oğlumu yakamayacaktı.

Son büyük patlamadan sonra büyü bir acıyla gözlerimi yumdum.

**********

114K olmusuz herkese çok teşekkürler.Final bölümü en yakın zamanda gelicek.

SEVİLİYORSUNUZ...

İntikamHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin