İntikam-Bitiş

24.5K 770 72
                                    

İNTİKAM 31.BÖLÜM

"Yaşadığımız sürece hiçbir şey bitmiş sayılmaz.Belki her şeyin bittiğini sanırız ama bir şey bizi hiç bırakamaz.UMUT.."

AZRA

Saatler geçtikçe içimdeki intikam hırsı çoğalıyordu.Ondan öyle bir intikam almalıydım ki o da benim gibi her saniye ölsün.Napıp ne edip başarılı olmalıydım.Bu intikam hayatıma bile mal olabilirdi ama bu bile beni durdurmaya yetmiyordu.

Kapı açılıp canavarım içeri girince arkamı döndüm.Onunla konuşmak hayatımdaki en ağır darbelerden biriydi.Umarım konuşmadan beni rahat bırakıp giderdi.

Başucumdaki masaya bir yemek tepsisi bırakıp gitti.Uzun süredir bir şeyler yemiyordum fakat açlığımı daha yeni yeni fark ediyordum.Onun gittiğinden emin olduktan sonra tepsiyi elime aldım.Yemekler güzel kokuyordu.5 dakika içerisinde 3 tabak yemeyi yemiştim.Suyumu da içip tepsiyi kenara koydum.

Yatağıma yaslanıp düşünürken tekrar kapı sesi duydum.Hadi ama bugünlük onu görme kotamı doldurdum.Elinde tekrar bir tepsi vardı.Fakat tepsinin üzeri örtülmüştü.İçimden bir ses bunun yine bir oyun olduğunu söylüyordu.Elindeki yemek tepsisinden farklıydı.Boşverip ona sırtımı döndüm.O da tepsiyi yavaş hareketlerle bırakıp kapıya yöneldi.Birden bana dödü.Sanki bir eşyler söyleyecekmiş gibiydi.Fakat sonunda bundan vazgeçip çıktı gitti.

Merakıma yenilip tepsiyi önüme aldım.İçinde bomba bile olabilirdi.Ona kesinlikle güvenmiyordum.Yavaş hareketlerle tepsiyi açıp içindekine baktım.Eş zamanlı olarak tepsinin yere düşmem bir olmuştu.

BERK

Videoyu güvenli bir yöntemle gönderdikten sonra geri gelmiştim.Bugün altın vuruşumu yapacaktım.Bakalım Azra hanım son sürprizimden sonra nasıl ayakta kalacaktı.Bu fikirle sırıttım.

Hayır boşlukta falan değildim.Ben doğru olanı yapıyordum.Ben nasıl acı çektiysem Adnan iti bunun kat be kat bedelini ödeyecekti.Bakalım bitmiş kızını ne yapacaktı.

Önce elimdeki yemek tepsisini içeriye götürdüm.Uzun zamandır bir şeyler yemiyordu.Sürprizimi görmeden baylırsa her şey mahvolurdu.Aslında onunla eğlenmek iyi olabilirdi.Ama bu sürprizimden sonra zaten çok eğlenecektim.Kameraya bakıp onu izledim.

Ciddi anlamda acıkmış olmalıydı.5 dakika içerisinde 3 tabak yemeyi yemişti.Hemde nefes almadan.Gözlerimi Azra'dan ayırıp tepsiyi elime aldım.

Odaya sakin adımlarla ilerleyip yavaş hareketlerle tepsiyi masaya bıraktım.Meraklı olduğunu biliyordum.Her ne kadar ilgisiz olmaya çalışsada içine açıp bakacağından adım gibi emindim.Çaktırmadan sırıtıp kapıya yöneldim.

Onu uyarsa mıydım.Çok mu acımazsız davranıyordum?Bir anlık duraksamayı boşverip kapıyı çektim.Hayır bunların hiçbiri benim acımla ölçülemezdi.

Kameranın başına geçip onu izlemeye başladım.Bir süre etrafı inceleyip sonra tepsiye yöneldi.Tepsiye bomba varmış gibi bakındı.Bu haline istemsizce güldüm.Sonrada tepsiyi açıp içindekini gördü.

Yüzündeki ifade...inanılmazdı.

Tepsi elinden düşerken yere yıkıldı kaldı.Halbuki bugün onun doğum günüydü...

ADNAN BEY

Elimdeki flashı döndürüp duruyordum.Bunun içinden kötü bir şey çıkacağı belliydi.Bunu kaldırabilir miydim?

İntikamΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα