İntikam-Şah

25.2K 758 42
                                    

Tek dileğim adlı hikayeme de bakarsanız sevinirim.Onunda giriş kısmını yayınladım.Keyifli okumalar :)

İNTİKAM 30.BÖLÜM

"Bir kadın, intikam almak için daima hazırdır..."

AZRA

Geçmişe bakıp ağlamak sadece zaman kaybıdır.Bu zamana kadar yaşadıklarımda beni ayakta tutan tek sözde buydu.Hadi ama ağlamak biraz saçma değil miydi?

Ölenin arkasından ağlamak,yaptığımız hatalardan sonra ağlamak,kurtulamayacağımızı bile bile kurtulmak için ağlamak bunlar hepsi saçmalıktan başka bir şey değildi.

Ne yani sen ağlıyorsun diye ölen biri geri mi gelecekti?Yaptığın hataların yapılmamış mı olacaktı? Yoksa kurtulamayacağın bir şeyde ağlayınca kurtulacak mıydın?

Hayır bu soruların cevabı kocaman bir hayırdı.

Peki tüm bunları bilmemize rağmen ağlamaktan vazgeçiyor muyduk?Cevabımız yine kocaman bir hayır.

Bunca zaman tek bir amaç için yaşadım.Babam.

Hayatımdaki en büyük en değerli şey babamdı.Babam yanımda olmasa pes ederdim.Yaşamak istemezdim.Peki ya şimdi?Şimdi yaşamak istiyor muydum?

İşte cevabım tekrar bir hayırdı.

Yaşadıklarım bana bir şeyi öğretmişti.Bunca zaman ayakta duramamıştım.Evet güçlüydüm.Fakat güçlü olmamın sebebi babamdı.Arkamda babamın olması beni güçlü yapıyordu.

Artık yavaş yavaş gözlerimin önündeki perde kalkıyordu.Bunca zaman o kadar kendi hesabıma düşmüştüm ki asıl noktaları kaçırmıştım.O kadar nokta kaçırmıştım ki bu oyunun içine kendi kendimi hapsetmiştim.

1.Babamın katil olduğunu öğrenmiştim.Canımdan sevdiğim tek insan katildi.

2.Tacize uğramıştım.Hemde bu taciz sadece vücuduma değil ruhuma da yapılmıştı.Bu hepsinden ağır olandı.

3.Poyraz'ın istemeden benden hoşlanmasını sağlamıştım.Şuan için bir sorun değildi ama benim yüzümden bir insan daha incinmişti.

4.Bunların tüm suçlusu da babam tarafından ailesi öldürülen Berk'ti.Sanırım cümleyi böyle kurunca biraz hafif kalıyordu.

Ama gözümdeki perdeler tamamen düşerken asıl olayı farkediyordum.Bunca zaman kendimi bir piyon sanmıştım.Fakat en başından beri piyon ben değildim.

Ben şahtım.Evet iki tarafında korumak zorunda olduğu oyunu bitiren hamleydim.

Ama şah olmak demek güçlü olmak demek değildi.

Ben şahtım evet ama  aynı zamanda  oyundaki en güçsüz taşta bendim...

-------------------------------------------------------------

BERK

Poyraz gittikten sonra masamda ihaleleri incelemeye başlamıştım.Lanet olsun ki her şey yolunda gidiyor sanırken pürüzler çıkıyordu.

Adam ben kızına işkence yaparken boş durmamıştı.Şirketlerimin %51 hissesine iki günde ulaşmıştı.

Tamam kabul adamın bir şeyler yapacağını biliyordum.Sonuçta onun en değerli varlığını onun elinden almıştım.Fakat beni şirketlerimden vurması çok kötüydü.Bu adamı sanırım çok hafife alıyordum.

İntikamWhere stories live. Discover now