İntikam-Büyük kozlar

32K 985 134
                                    

Selam gençler hastalıktan ölüyorum 4 gündür yatıyorum resmen. Bu hafta 2 bölüm yazıcaktım ama bunu bile zor yazıyorum kusura bakmayın .D

Bu bölüm hakkındaki düşüncelerinizi çok merak ediyorum :D

Yorum ve voteler için teşekkürler :)

Bu arada yeni kapak hakkında ne düşünüyorsunuz?

İNTİKAM 15.BÖLÜM

"Başarmak zordur; kolaya kaçarsan sonuç basitleşir. Unutma, yokuş aşağı inmek kolaydır; ama manzara tepeden seyredilir..."

AZRA

Biz donup kalmışken canavarımda bize doğru geldi.Biz öyle bir donup kalmıştık ki ne birbirimizden ayrılmayı akıl edebiliyorduk ne de hareket ediyorduk.İşin kötü yanı onu daha önce hiç böyle görmemiştim.

Dünya durmuş sadece üçümüz kalmışız gibi hissediyordum.Asıl korkuncuysa bu romantik bir film değildi.Bu baştan aşağı bir korku filmiydi.

En sonunda toparlanıp çekilen Poyraz oldu.Bir süre aramızda sessizlik devam etti.Sonra Poyraz konuşmaya çalıştı.

-Şeyy biz.. dedi.Fakat canavarım onun sözünü kesip devam etti.

-Pardon dostum böldüm.İşin bitince bana da gönder bende bir tadına bakayım. dedi ve göz kırpıp kapıdan çıktı.

Bense söylediklerini çıktıktan sonra farkediyordum.O..o bana resmen sürtük muamelesi yapmıştı.Sinirden gözlerim alev alev yanarken Poyraz ellerimi tuttu.

-Tamam lütfen sakin ol.Bunların tek nedeni benim özür dilerim.Seni öpmemem lazımdı. dedi pişman ses tonuyla.Bense bu dedikleriyle daha da kızmıştım.Hem beni öpmüştü hemde pişman mı olmuştu yani?

Sinirle ellerimi geri çektim.

-Sen..sen beni öptüğüne pişman mısın? dedim kırgın bir sesle.Şuanı yaşayacağımı söyleseler güler geçerdim ama tamda şuan yaşıyordum.Utanmadan gidip pişman mısın diye sormuştum lanet olsun.

Yanıma biraz daha yaklaşıp aramızdaki mesafeyi sıfırladı.

-Bak Azra sözümün devamını dinlemiyorsun.Ben seni öpmemeliydim ama öpmek istedim. dedi tatlı bir sesle.Bu sözlerle rahatlamıştım.

Fakat beni sinirlendirenler burada bitmemişti.Sıraki suçlu canavarımdı.Bana resmen sürtük muamelesi yapmıştı.Fakat elbette ki bununda bir intikamı olacaktı.Ama bilmiyordu ki oyundaki planımın ilk hamlesini kazanmıştım.

Arkadaşıyla arasına girip müttefik sahibi olmuştum.

Ve bu oyunda elimdeki en önemli şey müttefiğimdi...

__________________________________________________________

BERK

Onları kameradan görmüştüm.Öyle bir hışımla kalkmıştım ki kapıya tam 5 saniyede gelmiştim.Fakat neden bunu  yaptığımı bilmiyordum.Neden ikisinin gülüşmesi beni sinirlendirmişti ki?

Yoksa o sımsıcak gülüşü bir kez olsun göremediğim için mi sinirlenmiştim?

Başıma sertçe vurup kapıda duraksadım.Hayır böyle bir şey imkansızdı.Böyle bir şey olamazdı eğer olursa kendi plandığım oyuna kendim düşerdim.Bu asla olmamalıydı.

Kapıyı sertçe açıp içeri girdim.Fakat gördüğüm manzara hiç iç açıcı değildi.Poyraz ve Azra öpüşüyordu.Lanet olsun.Sinirimden yerimde duramıyordum.Beni hissedince duraksadılar ama hala dudakları ayrılmamıştı.Lanet olsun bu kadar mı zevkliydi yani?

Poyraz bir şeyler geveleyince onu susturup ben konuştum.Eğer bir şeyler söyleyip onu sinirlendirmeseydim bu odadan asla çıkamazdım.

-Pardon dostum böldüm.İşin bitince bana da gönder bende bir tadına bakayım. deyip göz kırptım.Sonrada kapıyı sertçe çarpıp odadan çıktım.Buna sinirlenmemin tek nedeni kızın tadına benim bakmamış olmamdı.Başka bir sebebi yoktu, kesinlikle!

Artık gerçek oyunumu ortaya sürmenin zamanı gelmişti.Eğer oyunumu sürmeye başlamazsam en korktuğum şey başıma gelecekti.

Kazdığım kuyuya kendim düşecektim....

________________________________________________________

ADNAN BEY

Gözlerimi açtığımda beyaz bir odadaydım.Başımda keskin bir ağrı vardı.Odayı biraz daha inceleyince hastane de olduğumu farkına vardım.Bana neler olmuştu böyle?

Beş saniye sonra neler olduğunu hatırlayabilmiştim.Lanet olsun kızımın resimlerini gördüğüm için bu haldeydim.Sinirle kolumdaki serumu çıkarıp yere attım.Bu çok ama çok fazlaydı.

Artık en büyük kozu oynamanın zamanı gelmişti.Ama çok dikkatli oynamalıydım.Tek hatada bütün planlar yok olurdu.

Ben sinirle üzerimdekileri atmaya çalışırken Timur gelip beni sakinleştirmeye çalıştı.Timur en güvendiğim adamımdı.Ona kendimi gözü kapalı emanet ederdim.

-Efendim sakin olun lütfen.Neredeyse bir kalp krizi geçiriyordunuz sakinleşmeniz lazım. dedi.Fakat bu benim umrumda değildi.

-Timur bana haber getirdiğini söyle. dedim buz gibi bir sesle.Benim huylarımı bilirdi.Bu yüzden diretmeden konuşmaya başladı.

-Efendim Berk Karadağ'a yardım edeni bulduk. dedi sert sesle.Timur böyle bir ses tonu kullandıysa olayın içinde kesin bir iş vardır.

-Söyle. dedim taviz vermez bir sesle.

-Efendim adam Poyraz Çetinkaya. dedi.Beynimden vurulmuşa döndüm.Poyraz Çetinkaya mı?Bu nasıl olur?

-Emin misin? dedim umutla.Kafasını salladı.

-Evet efendim eminim.Adamımız Poyraz Çetinkaya ,Derya hanımın yiğeni.

Bu sözlerle olduğum yerde kalmıştım.Poyraz böyle bir şeyi nasıl yapardı?Bu oyunda onun olmaması gerekliydi.

Emin olduğum tek bir şey vardı.Artık oyuna büyük bir hamle gerekiyordu.

Zaman gelmişti.

Artık en büyük kozumu oynayacaktım...

 _____________________________________________________________

Evet gençler 15.bölümünde sonuna geldik.Bu bölüm kısaydı farkındayım fakat geçiş bölümü gibi bir şeydi.Artık bazı şeyleri öğrenmeye başlıyacağız.Bundan sonra öğrenecekleriniz hem şaşırtıcı hemde heyecanlı olacak.

Yorum ve votelerini eksik etmeyin.

SEVİLİYORSUNUZ ^^

İntikamWhere stories live. Discover now