İntikam-Gerçekler

32.6K 1K 66
                                    

Selam gençler nasılsınız? :D Bu bölümü bana bölüm yazarken içecek taşıyan kardeşime ithaf ediyorum .D asdfghj O tatlı yorumlarınızı yerim :D 

Bu bölüm baya ekşınlı bakalım okuyunca şaşıracak mısınız? 

Neyse gençler işte yeni bölüm;

İNTİKAM 17.BÖLÜM

"Gerçekler, kendinizi kötü hissettirebilir ama hiçbir gerçek, kandırılmış olmak kadar kötü hissettiremez..."

 AZRA

Araba yolculuğumuz 1 saate yakın sürmüştü.Hayır bir saat oturup sohbet falan etmedik.Canavarım arabayı sürerken bende geçtiğimiz yolları izliyordum.Buraları tanımaya çalışıyordum ama malesef ki burada ağaçlık alandan başka bir şey yoktu.Aramızda huzursuz bir sessizlik vardı.Zaten ne zaman onun yanında rahat olmuştum ki!

 Ani bir şekilde fren yapınca sırtım koltuğun kenarına geldi ve kırbaç izlerinin yandığını hissettim.İstemsiz bir şekilde 'ah' dedim.Canavarım ne olduğunu anlamaya çalışan  gözlerle bana bakarken birden gözleri yumuşadı.Evet Canavarımın.Gözleri.Yumuşadı!

Nazik bir ses tonuyla "iyi misin?" dedi.

Ben yanlış duyduğumu sanıp cevap vermezken o merak dolu bakışlarla bana bakıyordu.Birden gerçekten de yanlış duymadığımı anladım.

-Şeyy bana mı dedin? dedim meraklı bir sesle.

-Araba da ikimizden başka birileri var da benim mi haberim yok.Tabiki sana dedim. dedi hafif sinirli bir ses  tonuyla.

Derin bir oh çektim.Birden karşımda başka biri olduğunu düşünüp korkmuştum.Canavarımın nazik davranması korkutucuydu.Çünkü içi kin ve nefretle dolan taş kalpli birinden bunları duymak tedirgin ediciydi.

-Neden oh çektin? dedi merakla.Bende dürüst davranmaya karar verip yanıtladım.

-Karşımda başka biri olduğunu düşünmüştüm.Yoksa beni kırbaçlayan birinin nasılsın diye sorması sana da garip gelmiyor mu? dedim.Tamam sadece ne düşündüğümü söyleyecektim ama yine onu iğnelemiştim.Nedense canavarımın karşısında tamamen asi ve cesur bir kişiliğe bürünüyordum.Normalde de öyleydim ama onun karşısında dilimden her şey dökülüyordu.

-Lanet olsun sana sadece nasıl olduğunu sordum.Her seferinde beni tersleyip iğnelemek zorunda mısın? dedi sinirle.Sonra ellerini simsiyah saçlarının arasından geçirdi.Sinirlenince her zaman öyle yapıyordu.Bunu en iyi bilenler arasındaydım.

-Asıl sen,ne dediğinin farkında mısın?Sen beni kaçırdın oturup seninle eğlenmemi falan mı bekliyorsun? dedim sinirle.

-Madem kaçırıldığının farkındasın neden 'kaçırılan bir insan' gibi davranmıyorsun? dedi sırıtarak.Evet sinirlenince yüzünde bu iğrenç sırıtması da olurdu.Bir an kendi kendime sordum ben neden onun davranışlarına dikkat ediyordum ki?

-Ne yani oturup senin bana işkence edip tecavüz etmene izin mi vermeliyim?Sanırım ben 'kaçırılan zeki bir insan' gibi davranıyorum. dedim.Şuan ergenler kızlar gibi qapaq falan demek istiyordum.Neyseki kendimi tutmuştum.Biraz önce zekiyim dedikten sonra bunu yapmam abes kaçabilirdi.

İntikamWhere stories live. Discover now