İntikam-Kazdığın kuyuya düşmek

35.4K 1.1K 49
                                    

Selam canavarlarım :))

İntikam ailesi gün geçtikçe büyüyor ve bu beni acayip mutlu ediyor :) Yaptığınız tatlı yorumlar ve voteler için Teşekkürler :)

Bu bölümü geciktirdiğimin farkındayım ama gerçekten bu aralar çok yoğunum.Hafta sonu 2 uzun bölüm atacağım.

İyi okumalar ^^ 

İNTİKAM 11.BÖLÜM

"Kibir ve inat ; bir kişinin kendini önce mükemmel görmesine, sonra da sonunu oluşturur..."

AZRA

Poyrazın sesiyle bulunduğum yataktan kalkıp kapının önüne geldim.Gözlerimin bulanıklığını gidermek için gözlerimi sertçe sildim.Poyraza yaşadıklarımı anlatmak gerçekten çok zor gelmişti.Fakat anlattıktan sonra çok rahatlamıştım.

Kapının kolunu yavaşça çektim.Lanet olası kapı gıcırdarken içimden küfrettim.Daha kapıyı bile dinleyemezken burdan nasıl kaçacaktım ki? Kapının arkasına gizlenip onları izlemeye başladım.Şükürler olsun ikiside beni farketmemişti.

Poyraz, canavarıma küfür etmeye başlayınca gerildim.O lanet adam her şeyi yapabilirdi.Bir süre ikisi bağrıştıktan sonra Poyraz canavarımın sağ gözüne iyi bir yumruk indirdi.Ben bu yumruğa sırıtırken canavarın şaşırarak yerinde donduğunu gördüm.Bir süre o şekilde kaldıktan sonra onu sertçe tutarak odaya götürdü.

Bende şaşkınlıkla boş koridora bakmaya devam ederken sırıtmaya başladım.

Bu işte kurtuluş biletim Poyrazdı...

Ve kurtuluşum tahminimden daha kolay olacaktı...

__________________________________

BERK

Poyrazı kolundan tutup benim odama doğru çektim.Bu çocuğun derdi neydi anlıyamıyordum.Bana karşı nasıl bir kızı savunabilirdi ki? Ama attığı yumruğun hesabını verecekti.

-Sen ne yaptığını sanıyorsun? dedim sert bir sesle.Her ne kadar onu kaybetmek istemesemde bana bu şekilde davranmasına izin veremezdim.Hayatımı ona borçlu olduğum doğruydu fakat bu yüzden bana böyle karışamazdı.Benim yaptıkları mı sorgulama gereği duymayan bir insan neden şimdi bana karşı çıkıyordu?

-Bak tamam üzerine gittim.Ama kıza yaptıklarını duyunca delirdim.Anlamıyorum Berk nasıl bu kadar şeyi masum bir kıza yapabiliyorsun? dedi.Siniri hemen geçmişti.Biliyordum o hep böyleydi zaten önce agresif davranışlar sergiler sonrada sizi suçlu çıkarmak için her şeyi yapardı.

-Onun masum olduğunu nerden çıkardın? dedim küstahça.Peki kabul kız beklediğim gibi sürtük çıkmamıştı.Ama bu onun melek olduğu anlamına gelmezdi ki.

-Hadi ama dostum! Bu kız mı masum değil? Sanki davranışlarını görmedin.Kıza odada ufak bir iltifat ettim kıpkırmızı kesildi.Söylesene en  son ne zaman kızaran bir kız gördün? dedi imayla.Tamam haklıydı ben böyle bir kız görmemiştim.

-Bak söylediklerimi düşün.Bu kızın hiçbir suçu yok.Babasının hataları yüzünden kızın hayatını mahvedemezsin. dedi ikna eder bir tonda.

-Poyraz benim işime karışma.Benim karşıma geçmeyi hiç istemezsin. dedim buz gibi bir sesle.

Sonrada bir şey söylemesine izin vermeden odayı terkettim.Biraz daha kalırsam her şey karmakarışık bir hale gelecekti.

Kendi kazdığım kuyuya düşecektim...

________________________________________________________________

ADNAN BEY

Arabalar durunca sessiz bir şekilde binaya doğru ilerledik.Yaklaşık 20 kişiydik.Yani her halükarda o piçi yakalayacaktır.Onun buradan çıkmasına izin vermeyecektim.

Adamlarım etrafı sararken bende belimden tabancamı çıkardım.

İşte ödeşme vakti gelmişti.Kızımı kaçırmak neymiş öğrenecekti.Yanımdaki iki adama işaret verip ileriye doğru atıldım.Geldiğimiz yer ormanda bir depoydu.Dışardan araba yolu yoktu.Kesinlikle fark edilmeyecek bir yerdeydi.Kabul ediyordum bu adam gerçekten zeki biriydi.Fakat çok zeki bir insanda olsa bazen planlar suya düşebiliyordu.

Öndeki yıpranmış kapıya sertçe tekme atıp kapıyı kırdım.Sonrada silahımı iyice kavrayıp tetiği elimle yokladım.

Daha sonra olanlarsa çok hızlı gelişmişti.Depoyu didik didik etmemiz...Azrayı hiçbir yerde bulamamam... büyük beyaz odadaki not.Her şey saniyeler sürmüştü adeta.

Hayal kırıklığıyla notu okudum.

Senden zeki bir insanı asla küçümseme.

Notu okuduktan sonra adeta delirmiştim.Sinirle duvarı yumruklarken bir yandan da düsünüyordum.Dün ki çocuk beni parmağında oynatıyordu.Bu çok sinir bozucuydu.

Fakat her zamanki gibi yanıldığı bir şey vardı.

Kibir tüm düşmanlardan daha tehlikeli bir duyguydu.

Ve onun çöküşü bu yüzden olacaktı...

______________________________________________________

AZRA

Akşama kadar ses seda çıkmamıştı.Peki bundan sonra ne olacaktı? Beni daha ne kadar burda tutabilirdi ki? Buradan kaçacaktım fakat kaçmadan planını öğrenmeliydim.

Yataktan kalkıp işkence masasına doğru ilerledim.Aletleri kitliyordu.Fakat akıllılık edip birkaç tanesini saklamıştım.Fakat o kadar salaktı ki bir kere bile beni kontrol etmek aklına gelmemişti.Bu fikirle ilk kez gerçek bir kahkaha attım.Bu neden bu kadar hoşuma gitmişti bilmiyordum ama içimden buna hunharca gülmek geliyordu? Sahi en son ne zaman böyle içten gülmüştüm ki?

Ben böyle gülmeye devam ederken kapı sertçe açıldı ve içeri canavarım girdi.Bir süre yüzünde şaşkınlık dolaştı.Fakat hemen bunu toparlayıp sert maskesini geri taktı.

-Hayrola burayı sevmeye mi başladın? Dedi alayla.Bu söyledikleriyle yüzümü buruşturdum.

-Öyle çok sevdim ki buradan çıktığımda arada buraya anılarımı yad etmeye geleceğim. Dedim.Kahkaha attı.O kadar şaşırdım ki bir süre olduğum yerde dondum kaldım.

Canavarımı ilk kez içten kahkaha atarken görmüştüm.Normalde bunun beni iğrendirmesi gerekirken ben hiç öyle hissetmiyordum.Gülerken çıkan derin gamzeleri, gözlerinin kenarındaki kırışıklıklar, o yemyeşil gözlerde oluşan parıltı...

Kendimi öyle çok kaptırmıştım ki bir süre bunun için kendime küfrettim.Neden böyle şeyler hissediyordum ki? Bu gözlerin ve gamzelerin bu iğrenç adma verilmesi haksızlıktan başka bir şey değildi.

Yoksa kazdığım kuyuya düşecek miydim?

Bu yolda önümde pek çok engel vardı.Eğer işin içine duygularım da girerse her şey karışırdı böyle  bir şeye asla izin veremezdim.

Bu işe karışabilecek tek duygu vardı...

Yoğun iliklerime kadar içime işlemiş bir nefret...
__________________________________________________________________________

Evet gençler 11. bölümünde sonuna geldik.Bu hafta pek bölüm atamadım.Fakat hafta sonu uzun bölümler atmaya çalışacağım.

Yorum ve votelerinizi bekliyorum ^^

SEVİLİYORSUNUZ :)

İntikamWhere stories live. Discover now