İntikam-Senin baban benden hayatımı aldı

50.3K 1.4K 175
                                    

Selam gençler :D yorumlarınız harikaa abi siz harikasınız yaa :D Bende bu değerli okuyucularımı bekletmeyip yeni bölüm yazayım dedim :D Neyse işte yeni bölüm :D

Bu bölümü yeni tanıştığım şapşirik tatlı kıza ithaf ediyorum .D abi sen çok tatlısın ya :D senin sayende gece gece oturdum yazıyorum :D ClaraDryrock  bebek bu bölüm senin ;)

 

İNTİKAM 5.BÖLÜM

"Hile, oyunu kazandırsa da, kaderi değistirmez..."

AZRA

Doğru zamanda, doğru yerde olmaktan oluşur her zaman hayat.Şuan bir battaniyeye sarılmış üşümüş bedenimle sadece bunu düşünüyordum.Battaniyeme iyice sarınırken beynimi istila eden keşkelere cevap bulmaya çalışıyordum.

Keşke o gün arabayla gitseydim?

Keşke babamı dinleyip korumalardan kaçmaya çalışmasaydım?

Keşke..keşke..keşke..

Şuan tamamen keşkelerin arasında kalbolduğumu hissediyordum.Peki keşkelerimi gerçekleştirseydim yinede bu durumda olur muydum?Kendimi derin bir boşlukta hissediyordum.

Yanımdaki canavar bir şeyler mırıldanırken ne dediğini anlıyamıyordum zaten anlamakta istemiyordum.Şu iki günde beni tamamen boş bir insan yapmıştı.Bende umudum gibi bitmiştim.

Ama tek bir şeyden emindim.Onun hayatını ona zindan edecektim.

Artık oyunu kurallarına göre oynama zamanı gelmişti.

______________________________________________________________

BERK

Azra battaniyeye sıkıca sarılmış derin derin düşünürken bende ona sesleniyordum.Sanki düşüncelerinden hiç çıkmayacak gibi görünüyordu.Fakat artık asıl oyunu oynamanın zamanı gelmişti.

Şimdi biraz gösteri zamanıydı.Babasını bana yaptıklarına bin pişman edecektim.

Ama içimde çok ama çok küçük parça bu kıza acıyordu.Bu acıma duygusu da beni korkutuyordu.Benim oynadığım oyunda acıma olamazdı eğer benim oyunuma bir şekilde girerse her şey tersine dönerdi.Avcıyken av durumuna düşerdim.

Benim oyunumun ana fikri acımazlıktı.

Bu fikirlerle içimi bir kin bürüdü.Hayır bu kıza acımıyordum.Ben acımasız piç adamın tekiydim.Bende kalp yerinde kalın bir buz kütlesi vardı.Bu fikirle kendime gelip kıza döndüm.

Oyunumu oynamaya başlamadan önce hazırlık yapmam lazımdı.Babasının ne mal olduğunu öğrenince öfkeleneceğini biliyordum.Şansım varsa böyle hırslı bir kızı kendi tarafıma çekerdim.

Ama bu oyunun sonu hem benim açımdan hemde onun  açısından çok tehlikeliydi.

Oyunun sonunda benden tam anlamıyla nefret edecekti.

__________________________________________________________________

AZRA

Ne kadar süre bu şekilde kaldığım bilmiyordum.Berke'nin beni sarsmasıyla bilincim yerine gelirken ona tiksinerek baktım.Beni o kadar çok aşağılamıştı ki.Bunları düşünürken gözlerimin dolmasına engel olamamıştım.

-Hadi bakalım küçük mahkum kalk seninle çok işimiz var. dedi.Sesi yine o ürpertici tonundaydı.

-Hadi ama bende buzlu suyun içinde öldüreceğini sanıp sevinmiştim neden çıkardın ki? dedim alayla.Evet ne  kadar yıkılsamda ona bunu göstermeyecektim.Benim bu alaylı sesim sinirini bozmuş olacak ki sinirle kükredi.

-Konuşmayı bırakta al şunları giy.Tabi çıplak kalmanda sorun olmaz tam bir görsel şölen  dedi.İmalı imalı konuşması gerçekten çok sinirime gitmişti.Son anda göz kırptığında utançtan yerin dibine girmek istedim.

Ben orda canımla boğuşurken demek ki o beni süzüyordu.Lanet olası pislik! Elindeki iç çamaşırlarını bana uzattı.Sonrada sandalyeye oturup beni en iyi göreceği yere geçip oturdu.Bu adam hem canavar hemde sapığın tekiydi.Yüzündeki imalı piç bakışı resmen sinirlerime fokur fokur etmişti. 

-Dışarı çık giyinicem. dedim otoriter bir sesle.

-Hayır güzelim ben halimden gayet memnunum.Sorun değil rahatsız olmam giyin sen. dedi muzip bir tavırla.

Öyle bir konuşuyordu ki sanki bir iki saat önce beni buzlu suyu sokan çocuk gitmiş yerine benimle eğlenen bir çocuk gelmişti.Hangisi daha kötü karar veremiyordum.Ama bu davranışları anlamasamda garip hissettiriyordu.

-Ya sen ciddi misin? Sen ne kadar dengesiz birisin ya? Farkındasın değil mi beni bir iki saat önce buzlu suya sokmuştun.Şimdi de karşıma çıkıp benimle eğleniyor musun?Bak gözlerimin içine bak senden nasıl nefret ettiğime bak senden o kadar nefret ediyorum ki.Şuan beni öldürsen eyvallah derim.Sen tiksinç,kendini güçlü sanan korkak ahmak adamın tekisin. dedim.

Bir anlık öfkeyle ona bir sürü hakaret etmiştim.Gözlerindeki muzip ton kayboluk yerini neredeyse siyaha yakın bir yeşile çevirirken bende rahatsızca kıpırdadım.Bu sefer gerçekten ileri gitmiştim.

Battaniyeyi üzerime sarıp altından iç çamaşırlarını ve bana elbise gibi olan siyah kazağı giydim.Bu psikopatın ne yapacağı belli olmazdı.Yine karşısında çırılçıplak kalmak istemiyordum.

Bana yaklaşıp sertçe bileklerimden tutup battaniyeyi yere attı.Sonrada beni eski 'oyun' odasına getirdi.Beni öyle bir sürüklüyordu ki değil ona vurmak kendimi bile kurtaramıyordum.

Odaya sürüklendikten sonra yatağı ortaya çekti.Masanın üzerinden kelepçe aldı.(Bu kelepçeler sadece anahtarla açılabilenden)Sonra bileğimden sertçe tutarak yatağa yatırdı.Ellerini omzuma koyup siyah kazağı çıkarttıktan sonra yine iç çamaşırlarımla kalmıştım.

Ama şu an karşımdaki canavar beni öyle korkutuyordu ki utanamıyordum bile.

-Şimdi bana bak.Gıkını çıkarırsan sana acımam.Sana öyle zararlar veririm ki ölümün uzun ve çok acı verici olur. dedi.Ses tonunda tamamen bir ölüm vardı.Tüylerim diken diken olurken ben hala akıllanmamış ona dik dik bakmaya devam ediyordum.

Nedense insanın umudu bitince onun yerini büyük bir cesaret alıyordu.Yinede ezilmektense ölmeyi yeğlerdim.

Beni yatağa yatıp sırtüstü bir şekilde kelepçeledi.Sonra masanın üzerinde iki mum yakıp bana doğru getirdi.Mumlar erimeye başlayınca bana yaklaşıp mumları sütyenin altından göbeğe doğru akıtmaya başladı.Önce bunun can yakmıyacağını düşünürken bir kaç damladan sonra çığlık atmaya başladım.BU..bu sanki vücuduma asit yağıyormuş hissi veriyordu.Artık nasıl bir psikopatsa en acı veren yöntemleri çok iyi biliyordu.

Dudaklarımı dişleyerek bu işkencenin bitmesini bekledim.Ama bitmek yerine sanki hep baştan başlıyor gibiydi.Çığlıklarımı durduramazken dönüp ona yüksek sesle bağırdım.

-Bana zarar verince eline ne geçeceğini anlamış değilim.Babam sana naptı?Söyle benim bunları yaşamama değecek kadar ne yaptı? diye bağırdım.

Önce bana sabit bakışlarla baktı.Sonra sesinden ölüm,nefret,kin akarak şunları söyledi.

"SENİN BABAN BENDEN HAYATIMI ALDI.

____________________________________________________

Evet arkadaşlar 5.bölümünde sonuna gelmiş bulunuyoruz.Anlışıldığı üzre Berk acayip psikopat hşkihkih :D İlerde sizi gerçekten şaşırtacağıma inanıyorum :d Şimdiden final hakkında düşünenler varmış .D

Bu bölümde ClaraDryrock mum sahnesini önerdi.Onun için yazdım.Al knk beğendin mi .D

Güzel yorumlarınızı ve votelerini bekliyorum.

Seviliyorsunuz ^^

İntikamWhere stories live. Discover now