FİNAL-Part1-

25.5K 777 76
                                    

Selam gençler.Sanırım imkansız gerçekleşiyor final part1 sonunda geldi.Öncelikle aklınızdaki sorular için bir açıklama borçlu olduğumu düşünüyorum.Uzun süredir bekliyorsunuz biliyorum.Bunun nedeni öncelikli olarak kurgu sorunuydu.Daha sonra ise internetim kapalıydı.Uzunca bir süredir cezalıydım.Elimde olmayan sebeplerden dolayı çok ama çok geciktim.Bunun için sizden tekrar tekrar özür diliyorum.Daha fazla konuşmadan sizi bölümle bırakıyorum.

FİNAL part1

 -Şimdiki Zaman-

TİMUÇİN

Kısa araba yolculuğunun sonunda adrese ulaştık.Sinirden köpürüyordum adeta.Bu olanlara hala inanamıyordum.O itin bu kadarına kalkışacağına hiç inanmıyordum.İçimde Azra'ya aşık olan kısmım acıyordu.

Evet ona uzun süredir aşıktım.Fakat ne ona belli ediyordum ne de kendime.Artık ona aşık olmak benim için sıradan bir şey haline gelmişti.Onu unutmak için bir süre Yağmur'la ilgilenmiştim fakat değil onu unutmak bu ona daha çok özlememe neden oldu.

Berk denen o itin hesabını da bugün görücektim.Hep sabırlı bir adam olmuştum.Hep sabredip tam zamanında hareketimi yapardım.Bugünde öyle yapacaktım.

AZRA

Dışardan gelen sesler ilgimi çekmişti.Halbuki bu saatten sonra herhangi bir şeyin ilgimi çekebilmesi çok garipti.Sesler gittikçe artıyordu.Fakat sesleri ayırt edebilecek kadar bile halim kalmamıştı.Büyük bir boşluğun içinde kaybolmuş gibiydim.Büyük bir boşlukta savrulan yaprak misali savrulup duruyordum.

Bu saatten sonra hiçbir amacım kalmamıştı.O hiç bitmez diye övündüğüm umudum bitmişti.İnatçılığımdan da eser yoktu.Sanki bir ateş gelip hepsini küle dönüştürmüş gibi hissediyordum.Ben bu duygular içinde kaybolurken dışardan bir ses duydum.Biri beni çağırıyordu.

Kapı aniden savrularak açıldı.Gelen canavarımdı.Yüzünde daha önce görmediğim bir ifade vardı.Sanki biraz heyacanlı gibiydi.Bense artık içinde ışık kalmamış gözlerimi ona dikmiştim.Bu saaten sonra burda beni öldürse sesimi çıkarmaz bu şekilde kalakalırdım.

-Ayağa kalk. dedi sert bir şekilde.

Bense olduğum yerde kımıldamadan ona bakıyordum ne yani bunca yaşadıklarımdan sonra onun söylediklerini yapacağımı mı sanmıştı?

-Sana söyledim hemen ayağa kalk.Sana bir sürprizim var. dedi sonrada sırıttı.

Artık sürpriz lafından ürker hale gelmiştim.Aklımda sadece tek bir düşünce vardı.Bana daha ne yapabilirsin?

-Ne o yoksa Azra Hanım bana kırıldı mı?Buna ne kadar üzeleceğimi tahmin edersin.Şimdi derhal ayağa kalk. dedi.

Ben hiç kımıldamadan öylece oturmaya devam ettim.Bir süre sonra tekrar kapının sesiyle irkildim.

-Azra! dedi bir ses.Ben inanmaz bir şekilde karşıya bakarken babam geldi.Birden gözlerimden yaşlar boşanmaya boşladı.Sanırım kırılma noktam asıl şimdiydi.Çünkü bir yandan hıçkırıyor bir yandan saçma sapan bir şekilde gülüyordum.

-Baba! dedim ve babama doğru koşmaya çalıştım.Fakat canavarım tarafından engellenmemde aynı saniye oldu.Hırçın bir şekilde dönüp yumruğumu geçirmemde hemen hemen aynı saniye oldu.Ben babamı gördükten sonra beni durdurabileceğini gerçekten düşünmüş müydü?

Babama koşup sarıldım.Tüm dertlerim tüm sıkıntılarımda aynı anda bitti.Benim tüm dertlerimin çaresi babamdı.Ben nasıl onu bırakıpta gidebileceğimi düşünmüştüm ki?Bu kadar büyük bir saçmalığa nasıl kapılmıştım?

Babamda benden farksızdı.Bana sımsıkı sarılıp saçlarımı gözlerimi öpmeye başladı.İkimizde tek çaremizi bulmuştuk.Birbirimize kavuştuktan sonra artık ikimizi de durdurma şansı yoktu.

BERK

Azranın babasına sarılması nedense beni rahatsız etmişti.Uzun uğraşlar sonunda yıkmayı başardığım kız babasına sarılınca ilk gün ki gibi canlanmıştı.Lanet olsun eli de çok ağırdı.Planlarıma göre onun babasına ulaşmaması lazımdı fakat artık olan olmuştu.

-Sonunda Adnan Bey cesaretini toplayıp gelebilmiş.Beni çok şaşırttın. dedim.

Onu tamamen sinirlendirmek istiyordum.Benim aileme yaptıklarını kızının da görmesini istiyorumdum.Babasının nasıl bir canavar olduğunu öğrenmesini istiyordum.

Adnan Bey'se benim aksime çok rahattı.Yüzünde çarpık bir gülüşle bana döndü.

-Üzgünüm bugün beni sinirledirmenin imkanı yok.Kızıma kavuştum ya şuan beni öldürsen bile umrumda değil. dedi.

Sinirlenmiştim.Onların  kavuşması değil büyük acılar çekmesi lazımdı.Ne pahasına olursa olsun bugün burada çok acı çekilecekti.

-Bakalım sana yapacağım sürprizlerden sonra böyle mutlu olabilecek misin? dedim. 

O ise bu sözlerime sadece güldü.Buralarda ters giden bir şeyler vardı.Neler olduğunu bilmiyordum ama Adnan Beyin bu kadar mutlu olması doğal değildi.

-Bakalım bugüm kim kime sürpriz yapacak göreceğiz. dedi yüzünde geniş bir gülümsemeyle.

Hem konuşuyor hemde kızını öpüyordu.Aralarında umduğumdan daha büyük bir bağ vardı.Sinirlendim.Benim de annemle böyle bir bağım olabilirdi fakat her şeyi mahvetmişti.

-Bu kadar oyun yeter.Evet Adnan Bey oyunun sonuna geldik.Bakalım öldükten sonra da bu kadar mutlu olabilecek misiniz?

 ----------------------------------------------------------------

Evet gençler part1 sonunda geldi.Öncelikle bu kadar beklemesine rağmen yanımda olanlar içten teşekkürlerimi sunuyorum.Bunca sıkıntıma rağmen bıkmadan usanmadan yanımda olanlar iyiki varsınız.Çoğu okuyucumu kaybetsemde benimle kalan 1 kişi için bile devam ederdim.,

Desteklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkürler.Sizi seviyorum.

İntikamحيث تعيش القصص. اكتشف الآن