♧8♧

3.6K 264 36
                                    

"Ben istifa etmek istiyorum." Ofiste Yoongi'nin yüzüne sert bir bakış atarak söyledim. "Tamam." Benden daha kararlı çıktığı için onu asla affetmiyecektim. "Tamam." Onu tekrarladım. "İşin bitti ise gidebilirsin." Anında çıktım.

Ohh bee dünya varmış. Bu elbisedende kurtulucam. Yoongi'dende kurtulucam. Hayatı yaşayacam! Koşarak şirketten ayrıldım. Sahil kenarına gitmeye karar verdim.

Kumsal alan stresimi atmaya yardımcı olacaktı. Şu ayaklarımı berbat eden topuklu ayakkabılardan kurtulup... denize fırlattım. Ama koşup geri aldım. Sonuçta Yoongi almıştı. Ona ait herşey yarın ona götürücem. Ayakkabıyı aldıktan sonra kumlara oturdum... üzerimdeki süslü elbise ile. Ney yapsaydım?

Akşama kadar orada oturdum. Saat 9 gibi kumsaldan ayrılıp, tteokbokki satan bir yere uğradım. En fazla 20 tane yemişimdir. Çok seviyorum ve tteokbikki'nin acısı benim acımı bastırıyor. Kusucak gibi hissetmeme rağmen bara gitmeye karar verdim. Saat geç oluyor ama umrumda değil! Bugün hayatımı yaşayacağım. Sadece bugün olsabile.

Kafaya peş peşe 5 bardak dikledikten sonra şarkı ile dans etmeye başladım. Fakat sarhoşken kim iyi dans ederki. Gidip biraz daha içtim. Oradan sonrasını hatırlamıyorum.

Gözlerimi zor açıyorum başım acayip ağrıyor ve ölmüşte geri gelmiş gibi hissediyorum. NEDEN?! Neden ben?! Sevmiyorum kendimi ulan!

Etrafa bi 5 dakika bakındım. Baktım, baktım ve baktım... NEREDEYİM BEN? KONTROL ZAMANI!
•Yanına bak- Kimse yok
•Saate bak- 12.00 A.M. (YUH)
•Kıyafet- Giyinik. YOOO BUNLAR BANA AİT DEĞİL! (En korktuğum şey!)

"AAAAAAAAAAA İMDAAAAAAAAAAT BENİ KURTARIN SAPIK BİRİSİNİN ELİNE DÜŞTÜM!" Odaya koşarak birisi daldı. Hemen üstümü çarşafla örttüm. "Ne oldu! SAPIK HANİ?" İşaret parmagımı ona uzattım. "Sensin sapık YOONGİ!" Evet doğru duydunuz. Yoongi. "Yaaa bana sapık demekten vazgeç."

Ne olduğunu hatırlamaya çalışiyordum ama çok salak olduğum için beceremedim. "Hatırladınmı?" Kafamı sağ sola salladım. "İyi ben anlattıyim," utanç içinde bekliyorum anlat "senin gittiğin barda ben ve arkadaşlarım vardık. Barın ortasında kalabalık oluşmaya başladığında ne olup bittiğini anlamak için bi göz atmaya karar verdik. Gittiğimde senin delice dans ettiğini gördüm. Herkes seni izleyip alkışlıyordu. Çekenlerde vardı. Sonra senin bi süre sonra yorulup kenara çekildiğini görünce yanına uğramaya karar verdim. Sana 'merhaba' dedim fakat sen benim ne kadar berbat şerefsiz ve sapık bir adam olduğumun konusunda car car etmeye başladın. Bi süre sonra yorulup omzuma yattın uyumaya başladın. Seni kucağıma alıp bardan çıktık. Arkadaşlarım kaldı sadece yan komşum benimle geldi. Seni eve götürüyordum herşey normaldi taki sen üstüme kusana kadar. Onsan sonra zaten eve geldik üstünü değiştirip yattın. Bende 50 kere felan banyo yaptım." Çok utanç vericiiiiii. "K-kim üstümü değiştirdi?" "Yan komşu... kadın korkma." Rahatladım.

Aşağıya inerken aklıma birşey takıldı. "Bu kimin? Çok güzel kokuyor!" "Benim." Böyle güzelmi kokuyor? "Sen böylemi kokuyorsun?" Kafasını aşağı yukarı salladı. Mutfağa girerken onu durdurdum ve eğilmesi için işaret ettim. Eğildiğinde sacını kokladım. "Vay gerçekten güzel kokuyorsun." Yüzüne tekrar baktığımda bem beyaz yüzünde hafif pembelik gördüm. Ehehhe...

Bana yine mukkemmel kahvaltı yaptı. Afiyetle yedikten sonra sofrada oturmaya karar verdim. "Şey geri gelsen olurmu?" Sorduğu soru beni şaşırtmıştı. "Etraf sensiz çok sessiz." "Hatırlatırım ilk gün beni istememiştin."  Gülümsedi. "Ama şimdi bir assistanta ihtiyacım oluğunu anladım." Bana özel birşey değil. Benim yerimde bir başka biri olsaydı aynı şekilde bu sözleri onada söyleyecekti.

"Yemek için sağol ben kaçar." Elimden tuttup kendisine çevirdi. "Benim gömleyimle gitmeyi düşünmüyorsun her halde." "Aaa kıyafetler doğruya." Koşup temizlenmiş kıyafetlerimi Yoongi'nin odasında giyip hiçbirşey demeden evinden çıktım.

Varacolaci // M.Y.GHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin