♧35♧

1.6K 124 10
                                    

"Yoongi ben yoruldum..." Yoongide bana uykulu bir şemilde bakıyordu. "Bende ama bugün eve dönmek istemiyorum! Otelde kalsak?" Elimi elinden çektim. "Nedenmiş o? Mis gibi ev varken neden otelde kalıyoruz?" Bana 'lütfeeeen' bakışı attı. Kendimi tutamıyordum! Çok tatlı ya of! "PEKİ!" Sinirli bir şekilde soylemiştim. Elimi yine tuttup beni bir yere sürüklüyordu. "Gel hemen köşede."

Bu otel fikri nerden çıktı bilmiyorum ama beni götürdüğü otel çok güzeldi. "Yoongi burası harikaaaa!" Ağzım açık etrafın güzelliğini seyrediyordum. "Odanız 259. kapı." Asansöre binip kapımıza çıktık. "Niye boşa para harcadığını henüz anlamış değilim." Yoongi beni duymazdan gelerek odaya yöneldi. Oda çok karanlıktı hiç birşey göremiyordum.

"BOOM!" Yoongi ışığı yakar yakmaz konfeti patladı. Tavan balonla doluydu. "Oyunuma hoş geldin. Bilmeceleri çözmen lazım. Hepsini çözünce hediye alıcaksın." Yoongi arkamdan çıkıp kapıyı kilitledi. "MANYAK MISIN? AÇ KAPIYI! İMDAAAAT!" Ne bu şimdi. Daha demin ona yorulduğumu söyledim. Ne istiyor benden. Hemen bitirip buradan çıkmak istiyordum.

Nerdeyse herşeyi bulmuştum. 2 saatimi aldı... insan bir merak edip sorar öldün mü diye. Gitti bir dahada gelmedi. Son bilmecen anladığıma göre bir balonun için başka bir bilmece var... anlamadım ama neyse. Saçımdaki tel tokayı çıkardım ve tavana yapışmış balonları tek tek iplerinden çekerek elimdeki tel toka ile patlattım. 7. balonda beyaz bir not çıktı. "Evet bakalım sıradaki bilmece ney." Kağıdı yavaşça açtım.

"Senin gibi biri ile ilk kez tanışıyorum.
En güzel kızsın benim için.
Neden başkasını seve miyorum?
İyide neden sen?

Sevgi denince aklıma sen geliyorsun.
Elimi sonsuza kadar tutmanı istiyorum.
Venüs güzel bir yer.
İnatçı birisin ama,
Yinede seni seviyorum
Olmazsa olmazımsın
Renkler renkli
Umudumsun
Mutlu olman bana yeter.

Sevgili Yena, şuan bana çok kızgınsın biliyorum çünkü seni bir odaya kilitleyip kaçtım. Şey bu şiiri senin için yazdım (şiir yazma konusunda iyi değilim biliyorum). Şiirimin sadece başlangıç kelimelerini okurmusun lütfen. Sesli bir şekilde. BAĞIRARAK!"

Bu ne mal bir şiir. Venüs güzel bir yer ne demek.
"S-SE-SE-Nİ SEVİ-SEVİ-YORUM! SENİ SEİYORUM!" Kapı kilidi açıp içeri dalan Yoongi bana sarıldı. "Bende seni seviyorum." Ne? Ne oluyor? "N'oluyor?" Yavaşça diz çöktü. "Yena. Benimle GERÇEKTEN evlenir misin?" Durun. Bir dakika. "YOONGİ SEN CİDDİ MİSİN!?" Kafasını aşağı yukarı salladı. "Evet ciddiyim." Ben Yoongiyi gerçekten çok seviyordum ama evlenmekten korkuyorum... KORKUNUN İLE YÜZLEŞMELİSİN YENA! "Evet... seNİNLE EVLENİRİM!" Yere çökmüş Yoongi'nin üstüne atladım. "Yena dur boğuyorsun beni. Yena... YENA BIRAK BENİ!" Hemen boynunda çıkmıştım. "Benim gidip hava almam lazım." Neden bir anda değişmişti. Yanlış birşey mi yaptım? Kafam karıştı. Özür dilemem lazım mı? N'aptımki?

Varacolaci // M.Y.GWhere stories live. Discover now