♧31♧

2K 145 38
                                    

"Bol bol bebek yaptınız mı?" Yoongi'nin annesi sabahın köründe odamızda belirmişti. Gözlerimi zorla açabiliyordum. "Anne saat kaç?" Yoongi'nin kalın sesini duymuştum. Yeni uyandığında böyle mi sesi? Çok garip çıkıyor ama hoşumada gitmedi değil. "Saat 1.00 P.M" Yoongi birden yerinden zıplamasıyla bende gözlerimi açabilmiştim. "nEDEN UYANDIRMADIN? YENA KALK İŞE GEÇ-" hemen yerimden kalkıp tuvalete koşucakken Yoogi'nin annesi durdurdu. "Bugün Cumartesi... hadi aşağıya gelinde ölen yemeğini yiyelim sizi uykucu böcekler." Sanki azcıkta olsa çok uyumamıza kızmıştı.

Banyo yapıp düzgün kıyafetler giyene kadar saat 2 olmuştu. "Yena ne yapıyorsun tuvalette." Yoongi'nin sesi kapı'nın arkasından duyuluyordu. "Banyo yaptım ve şuan büyük işimi yapıyorum izin verirsen." Bunu dedikten sonra sesi çıkmadı. Tuvaletten vücudumda sadece havlu sarılı çıkmıştım. "Benim yanımda nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun? Öncellikle ben bor erkeğim ve vampirim. O bem beyaz tenini ısırmak istemediğimi mi sanıyorsun? Öyleyse yanılıyorsun." Bu dediğine gülmem mi lazımdı yoksa korkmam mı? "Hadi sende banyoya gir." Dediği mi yaptı. Ben ise aşağiya Bayan Min'e yardım etmeye gittim.

"Naptınız dün akşam." Yahu birşey yapsak bile ona söylicek halimiz yok ya. Özelimiz sonuçta. "Her normal insan gibi uyuduk Bayan Min. Peki ya siz? Bay Min ile birşeyler yaptınız mı?" Komik olur sanmıştım ama öyle değildi. Kendi koca götü dediklerimi şaka yerine ciddiye almış bana tokat atmıştı. "Siz-"
"ANNE NE YAPTIN?" Gözlerimden yaşlar akıyordu. Yoongi'ye bakmak bile istemiyordum. "Bana ne dediğini duydun mu-"
"Yena iyi misin?" Sesimi çıkarmadım. "Gel biz kahvaltımızı yapalım ama ilk önce yüzünü yıkayalım." Annesini oracıkta umursamadan bıraktı. "Yoongi annene gidip bak. Dediklerim cidden hoş olmaya bilirdi ama çok sinirimi bozmuştu." Yoongi redetti. "Senle kalmayı tercih ederim."

***

Kahvaltıyı yaptıktan sonra odamıza çıktık. Yoongi bana birşey söylemek istiyormuş.

"Ne istiyorsun?" Yoongi yatağa oturmamı işaret etti. "Biliyorum annem zor bir kadın fakat birazcık idare etsen? Benim için?" Ne dene ben idare etmek zorundaymışım? O beni idare etsin. "Neden bunu yapmak zorundayım? İstediğimi yapabilirim!" Yatağa sertçe beni yatırdı. "O zaman bende istediğimi yapabilirim." Küçükte olsa içimi hem heyecan hemde korku sarmıştı. "N-ne?" Üstünü çıkarmaya başladı. Sadece üstünü ama altı kalmıştı. Güzel vücudunu incekerken benim üstümümüde çikarmıştı. Giydiğimi kıyafetin altına atlet gibi birşey giyiyordum ve ettek giydiğimden etteğin altında beyaz short vardı. Tamamen çıplak olmasamda yinede utanç vericiydi. "Y-yoongi ne ya-yapıyorsun." Yoongi gözlerimin içine baktı ve "istediğimi" diyerek bacağımı öpmeye başladı.

Bacağımdan başladı yavaşça üstüne doğru gelmeye başladı. Şortun başladığı yerde bıraktı. Karnımı kapatan atletimi hafifce açtı ve karnımı öpmeye başladı. Karnımda ıslaklık fark edince titremiştim. Yalamıştı. "Yoongi d-dur." İstiyordum. Eğer durmasını isteseydim şuan tekmelemiştim bi yerlerini. Gözlerim her hanını takip ediyordu. Elleri yavaşça kollumda gezinip elimde bitti. Parmaklarımı öpmeye başladı. Her 5 parmağımıda öptükten sonra yavaşça kolumdan aşağıya indi. Koltuk altıma varmadan göğüsüme atladı. Göğüsümün sadece üst kısmı görünüyordu ve o da çok ileri gitmeden orayı optü. Boynumda gezinip küçük izler bıraktı. Yanağımı, gözümü ve burnumu öpüp bana baktı. Dudağıma eğildi... öpmek için. Bende öpmesini bekliyordum ama onun yerini durdu. Geri çekildi ve gülümsedi. "Ama bana dokunmak yok. Demişti sanki biri? Farkındaysan nerdeyse bütün vücudunu öptüm ve beni durdurmaya bile çalısmadın. Eğee hoşuna gittiyse-" Kafasına yastığı fırlattım. "Gerizekalı."
Gülmeye başlamıştı. Bir anda ne olduysa ciddiyleşti. "Bak Yena annem zor bir kadın bunu daha deminde söylemiştim. Onu idare etmelisin çünkü o, babam ve senden başka kimsem yok benim. Benim için önemli birini önemsemeni istiyorum lütfen. Şimdi özür diler misin?" Yoongiyi üzmek istemiyordum. "Peki..." aşağıya inip özür dilemeye gidiyordum ama Yoongi'nin bileğimi tutması ile durdum. "Üstüne birşeyler giy istiyorsan?" BENİ ÖLDÜRECEK BU!

İnstagram hesabımı bıraktım. Silmedim ama bıraktım (daha doğrusu yanlışıklan çıktım ve şifreyi hatırlamıyorum) bir dahada hesap yaparmıyım bilmiyorum... yapmam herhalde. Neyse boşuna takip etmeyin ^^

SORU SORUN CEVAPLICAM! (canım sıkıldı..) NE OLURSA OLSUN AMA ÇOK ÖZELSE CEVAPLAMAM JSJSHDJ

Bide ne diyecektim ben... unuttum :) soru sorun

Varacolaci // M.Y.GWhere stories live. Discover now