♧32♧

1.9K 158 37
                                    

Yoongi'nin annesine doğru ilerledim. Tabikide üstümde birşeyler vardı. "Bayan Min?" Bana doğru yavaşça döndü. Yüzündeki ifade çok iticiydi. Ben bu kadından neden özür diliyordum? "Ne var." Yemin ediyorum ağzını burnunu kırarım ben bunun. Sakin ol Yena. Saygılı ol. "Yaptığım hareketlerden dolayı özür dilerim."
"Peki." Ne yani bana özür dilemiyecek mi? Arkadan Yoongi'nin sesini duydum. "Anne sende hadi." Valla Yoongi olmasa ben büyük dinlememiştim dalmıştım. "Peki peki özür dilerim. Oldu işte git şimdi." Ya banada saygı duyması lazım. Onda küçük olabilirim ama hala saygı duyması lazım.

"Yoongi annen elimde kalabilir. Daha ne kadar katlanmak zorundayım buna?" Yoongi sırıttı. "Sonsuza dek." Olduğum yerde dona kaldım. "Anlamadım?" Gülmeye başladı. "Şaka yaptım sakin ol." Zaten sinirim bozuktu bide Yoongi'ye katlanmak ayrı birşey.

"Haftaya evleniyoruz biliyorsun değil mi?" Kafamı aşağı yukarı salladım. "Ne yazık ki evet." Yoongi heyecanlı gözüküyordu... açıkçası bende birazcık heyecanlıydım sonuçta evleniyorum.

***

"Dışarı çıkmak ister misin? Evliliğimizi kutlamaya." Kitabımdan gözümü yukarı kaldırdım. "Anlamadım? Daha evlenmedik bile. Bi rahat vermedin. İki dakika oturuyorum dinleneyim diye sıkıtıdan yanıma geliyorsun rahatsız ediyorsun. Uyusana sen." Bana üzüntüyle baktı. "Normalde uyurdum ama şimdi heyecandan napıcağımı şaşirdım. Hadi Yena klüba gidelim!" Kolumu dürrmeye başladı. En son onunla klübe gittiğimde neler oldu unuttu her halde. "Of tamam bekle üstümü giyimiyim."

"Hazırım!" Yoongi gözünü üstümde gezdirdi

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"Hazırım!" Yoongi gözünü üstümde gezdirdi. Kıyafetimi onaylamasını bekliyordu ve o da öyle yaptı. Annesine birşey demeden çıktık.

***

"Çok içme tamam mı?" Hah bana diyor. Beni klübe getiriyor ve çok içme diyor hah güliyim bari. "Peki." Yalan söyledim.

Yoongi'den

1 saat olmuştur ve Yena yarım saat önce gitti. Gitti derken kafası gitti. "SaHNE BENDE SORULUR BEBEKLER!!!" Deli gibi dans eden Yena'yı ne durdurur bilemiyorum. Kolundan tutup klübün arkasına götürdüm. "Hani sarhoş olmiyacaktın?" Ayakta zor duruyordu. "Yoongi ben eve götür uykum var." Kim bilir kaç şişe bardak içmişti. Onun suçu değilki oradakiler zorladılar. "Gel sırtıma alayım seni."

"YoONGİ saçın çOK AMA ÇOK güzel kokuyor." Arabaya koymaya çalışıyordum ama saçımı bırakmıyordu. "Teşekkürler ama saçım-ah bırak!" Sonunda bırakmıştı. "Yoongi daha demin sen inledin mi?" Arabaya bindim sonunda. "İnledin mi derken?" Gözü kapalı benimle konuşuyordu. "Saçım-AH dedin." Biraz abartarak söylemişti ama hoşuma gitti... yaptığı ses beni garip bir şekilde heyecanlandırdı... normal mi bu?

***

Evin içine yavaş ve sessizce girdim. Sırtımda hala Yena vardı. Yukarı çıkıp sırtımdaki ağır kadını yatağa attım. "Üstümü çıkar! Çok sıcak..." kendi kendine yavaşça soyunmaya başladı. Hemen arkamı döndüm. Soğuk vücudum birden alev almıştı. "Yena yapma lütfen..." arkamı yavaşça döndüm ve Yena'nın üstü hala üzerindeydi. "Yoongi~ yardüm et lütfen~" Kontrol et kendini Yoongi.

Varacolaci // M.Y.GKde žijí příběhy. Začni objevovat