♧36♧

1.6K 122 11
                                    

❌S M U T❌

Yatağa yatmaya karar verdim. Yoongi'nin odadan hızlı bir şekilde çıkmasıyla şoka uğramıştım.

Yavaşça gözlerimin kapandığını fark ettim. Kendimi uyumamaya zorlamak istiyordum... Yoongiyi bekleyip neden birden odadan fırladığını sormak istiyordum. Ama kendimi daha fazla zorlaya mıyordum. Evet işte uyumuştum.

Yoongi'den

Odaya geri dönüp Yenadan özür dileyecektim. O an bana sarıldığında kendimi zor tutuyordum ve tabikide ona zarar vermeden odadan çıkmam lazımdı.

"Yena bak ben özür dilerim- Yena?" Yatağa baktığımda derin bir uykuda olan Yenayı gördüm. "Yorulmuş olmalısın." Yanına yattım ve saçını okşamaya başladım. "Seni seviyorum."
"Bende seni." Yena bana doğru döndü. "U-uyumuyor muydun sen?"
"Uyuyordum sen gelip beni rahatsız edene kadar. Neyse neden odadan birden çıktın." Kızgın olduğunu ses tonundan anlamıştım. "Vampir olduğumu unutuyorsun her halde."
"Beni ısırsan sorun olmaz. Ben seni her türlü seviyorum." Ne demek ısırsam onu sorun olmaz. Mal mı bu kız? "Yena seni öpebilir miyim?"
"O-olur."

Yena'dan

Hafifçe dudaklarımı öpmeye başladi. İlkte güzel ve keyifliydi ama git gide güçleniyordu. Üstüme çıkıp öpüşü daha da ateşli bir hal almasını sağladı. A-AĞZIMDA BİRŞEY VAR! IYY BU NE? DİL? "UHM!" Yoongi çıkardığım garip sesden dolayı durdu. "Ne oldu Yena?"
"D-dilini ağzıma mı soktun?" Yanakları kızardı ve konuşmaya devam etti. "Öpüşmeyi daha güzel yapan şey dil bence. Sen bana bırak korkma." Ne diyor bu. Dudağıma tekrar yapıştı bu sefer daha sert.

Nasıl oldu bilmiyorum ama Yoongi yavaştan üstünü çıkarmaya başladı. Benimde mi üstümü çıkarmam lazım? Karın kaslarını öpmek istiyorum- bu normal mi? Bir an kendimi tutamayıp Yoongi'nin üztüne atladım. "Yena?" Dudaklarını öperken elimle karın kaslarını okşadım. Boynunu öpmeye başladım. Küçük ama kalıcı izler bırakıp karın bolgesine geçtim. Aynı şekilde oradada izler bıraktım. Dilimi karnı'nın üstünde gezdirdim. Yoongiden inleme sesleri çıkıyordu.

Yoongi altınıda çıkardı.  Bende istemsiz olarak üstumü çıkardım. Yoongi göğüsümü öpmeye ve iz bırakmaya başladı. O ara altımıda çıkardı. "Yena dur. Birazdan olacakları istemiyorsan söyle durabilirim." Açıkçası devam etmesini istiyordum. Sadece onun olmak istiyordum. "D-devam et."

İçime girmesi ile inlemem bir olmuştu. "Yoongi~" Neden ve nasıl bu duruma gelmiştik bilmiyorum. Yavas ve hafif gel gitler yaptıktan sonra içimden çıktı. Son olarak anlimı öpüp yanıma yattı. "Hadi uyu şimdi."

***

"Bacak aram ağrıyor." Uyanmış Yoongiye şikayet ediyordum. "Yoongi acimicak demiştin." Birden gülmeye başladı. "Dur deseydin. Korkma alışırsın." Ooff ne gıcık biri. Dudağıma öpücük kondurdu. "Giyin kahvaltı yapalım."
"Ben uyumak istoyorum. Yorgunum hemde çok!" Yorganı üstüme çekip Yoongiyi görmezden geldim. "Peki birazcık daha yatabiliriz belki."
"Belki değil ben kesinlikle yatıyorum!"

Smut yazdım... o kadarda kötü değilmiş yani korktuğum gibi değilmiş. Neyse umarım beğenmişsinizdir!

Varacolaci // M.Y.GWhere stories live. Discover now