♧16♧

3K 196 20
                                    

Tuvaletin kapağını açıp oturdum. Daha fazla etrafın kirlenmesini istemiyordum. Yoongi gideli neredeyse 5 dakika olmuştu birazdan gelir herhalde. Yani umarım- kapı açılıp kapandı. "Ben geldim."

Yoongi'nin getirdiği pedleri alıp normal olanını yerleştirdi- buralara girmeme gerek yok demi? Neyse işte biliyorsunuz.

"İyi misin?" Yere bakarak tuvaletten çıkmıştım. "Bu utanç verici olay yüzünden özür dilerim!" 90° eğildim. "Bir dahaki sefere hazırlıklı ol." "Bunun olacağını tahmin edemedim... daha 15 günüm felan vardı." Sona doğru sesi kısılmıştım. İşı iyice batırdım. "Bunu bilmeme gerek yok. Neyse buraya geldik madem ben eğleneyim zaten sen havuza giremezsin." Kafamı üzgünce salladım. "Havuz için çantamı hazırla bekliyorum." Bu sefer kendimi utandırıcak birşey yapmiyacağım!

***

Havuz kenarında Yoongi'yi gördüm. Fena değildi ama bence ben daha iyi yüzüyordum. "Sen. Sana diyorum bana bak." Bi grup kız havuzun Yoongi'nin yanına yaklaştı. Yoongi umursamamayı tercih etti ben ise oturmuş bu olanları izliyordum. "Beni nasıl- tch hah." Ne dediği belli değil kızın. "Ne istiyorsunuz?" Yoongi sonunda konuşmuştu. "Benle gece geçir." Kız sapık çıktı belliydi ama. "Sapık kızlarla çıkmam hem sevigilim şu köşede oturuyor." Sapık kızlarla çıkamamdan gerisini duymadım heh. Bana el sallıyor bendemi sallasam. Gülümseyip el sallamaya karar verdim. "Ben o kızdan bin kat iyiyim hem çıkalım demiyorum 1 gece istiyorum." "Hayır." "Çok sıkıcısın hadi gidelim kızlar." İste benim Yoongim! Dur ya nasıl benim Yoongim oluyor... bi git (big hit hdhdh) Yenaaaaa.

Yoongi havuzdan çıktı. Koşarak havluyla onu sardım. Sardım derken kendimde biraz sarılmış olabilirim. "N'apıyorsun? İnsanlar bize bakıyor." "İyi bir assistan oluyorum." Beni geri çekti ve gözlerimin için baktı. "İstediklerimi yap fazlasına gerek yok." Benden uzaklaşmaya başladı.

Geri eve döndük. "Yena aslında buraya daha çok tatil için geldik. Tek başıma gidicektim ama yalnız hissederim diye senide çağırdım." En içten gülümsememi yaptım. "Teşekkürler!" Demek beni yalnız hissedmesin diye çağırmış heh. DUR BİRAZ BU HOŞUMA GİTMİYOR BENİM DEĞİL Mİ? Yok ya gidin bi gidin işinize.

"Yena kulübe gidiyom geliyormusun?" Hah kulüp ve ben tabikide evet. "Evet." "Çok içmiyeceğine söz ver." "Söz"

Gelecek:
"YENA! YENA! YENA!" ooo ünlü oldum! Niye herkes beni *hık* çağırıyor? "BU BENİM SAHNEM ŞİMDİ HERKESE NASIL DANS EDİLİR OĞRETİCEM!"

Aynı zaman:
"Giyin sen. Ben seni dışarıda bekliyor olucam. Çabuk ol!" Yoongi çıktıktan sonra elime ne geçtiyse giydim ama güzel bir elbiseydi.

Makyajım ise normal korean-beauty den farklıydı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Makyajım ise normal korean-beauty den farklıydı. Daha çok American-style.

 Daha çok American-style

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Umarım abartmamışımdır. Dışarı çıktım ve Yoongi arabada bekliyordu beni görür görmez arabadan indi ve bana doğru yürümeye başladı. Beni geri otele doğru itelemeye başladı. "Noldu?" "Bi kaza olsun istemiyorum. Git üztün daha kapalı birşey giy makyajın kalsada olur." Dediği gibi yaptım. Abarttığımı biliyordum!

Bunada birşey derse kızıcam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bunada birşey derse kızıcam. Neyseki birşey dememişti. "Hadi gidelim o zaman. Bu arada daha düzgün bir otel bulmuştuk yoksa nerde havuz nerde klüp!

Klübe vardık herkes eğleniyor ilk bi koşeye geçip ben normal insanlar gibi kenarda oturdum. Yoongi normal insanlardan. Sonra biraz içtim birazcık! Ardından kontrolden çıktım ve kendimi dans pistinde buldum.

Yoongi'den

Bunu olacaği belliydi. Bu kız beni öldurecek!

İlkte onu tanımıyormuş gibi davrandım ama bazı erkekler dokunmalı olmaya başladığında harekete geçtim. "Sevgilimden ellerini çek." "Yoongi *hık* biz ne zaman seninle sevgi-" elimle ağzını kapayım kenara çektim. "Yoongi *hık* ben yoruldum eve gidelim" ardından kafasını omzuma dayayıp uyudu. Başı çok büyük belaya girecek ama ne zaman?

Varacolaci // M.Y.GWhere stories live. Discover now