♧13♧

3.1K 223 56
                                    

Vampirleri mecburen araştırmak zorunda kaldım ve açıkçası çok korktum jdhdhd

Vampirleri mecburen araştırmak zorunda kaldım ve açıkçası çok korktum jdhdhd

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Niye böyle birşey yapıyorum?

Niye böyle birşey yapıyorum?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cidden mi?!

(Yazarın ellerine sağlık

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Yazarın ellerine sağlık.)
Korkmalımıyım? Yani bütün vampirlerin soluk cildi olduğunu söylemiyor yada ne bileyim ben. İmkansız! Çok salak birşey yapıyorum şuan... ama emin olamıyorum! En iyisi test yapmak.

Test:
•vücut ısısı
•refleks
•güç
•yemek

Yapabilirim! Şey gücünü nasıl test edicem? Alaca Karanlıktaki gibi arabanın önünemi atlasam? Hayır! Ya vampir değilse... AAH BİLMİYORUM?

***

Ofisimin kapısından içeri girdikten sonra derin bir iç çektim. Ya vampirse ne yapıcanki? Niye merak ediyon? NİYE İNSANLARIN İŞİNE KARİŞİYON? Böyle dediğime bakmayın her türlü neyin nesi bulucam. Sherlock Holmes'ün kadın versiyonuyum ben!

Vücut ısısını bulmak için ona dokunmam lazım. Ofisine 3 kez tıkladım. İçeri girme izni alınca tabikide girdim. Yine önünde dosyalar yığılmış arı gibi çalışıyordu. "Ne oldu?" Yalan bulma vakti. "Şey diğer assisstanlar bugün iyi görünmediğinizi söyledi bende bakmaya geldim. Aaaa evet sanki ateşiniz çıkmış." Hemen harekete geçtim. Anlına dokuncakken beni durdurdu. "Ne yapıyorsun? Hem o kadar uzaktan nasıl anladın?" "Neyse belliki ateşiniz yokmuş. Bir isteyiniz yoksa ben gidiyorum." Ne diyeceğini dinlemeden odadan çıktım. Ben istediğim cevabı almıştım. Vücudu so-soğuk. Dur ya daha hiç birşey belli değil. Anlına dokunucakken ellim ile temas kurdu... çok kolay oldu.

Rafleksde sıra. Ne yapsam? Kendimi tehlikeye atmak istemiyorum ama merak içinde kalmaktansa kendimi tehlikeye atarım. Merdivenlerden inerken kendimi salıcam beni tutarsa tutar tutmassa zaten ölmek istiyordum ölmüş olurum.

Yarım saat bekledikten sonra sonunda GELİYOR. Hemen koştum ve nasıl becerdiysem cidden kaymayı başardım. Gözlerim kapandı ama açtığımda Yoongi beni tutuyordu. "Vaaah çok korktum!" Pozisyonu fark etmemiştim ama Yoongi çok farkındaydı. "Ahem." Hemen üstümdekileri düzeltim ona baktım. "Sağol." "Nesin sen 5 yaşında bir OĞLANMI?" "Öğlan?" Gülerek yanımdan geçti. Oğlan ne demek yahu? Ben hakiki kadın mı kadın kadınsı mı kadınsı kadınım!

Al işte gücünü nasıl- dur biraz! Geçen gün Kihyuna o kadar sert vurmadı ama hemen kan gölü oldu etraf. Hala merdivende olduğumu ve merdivenlere daldığımı fark etmemişim. Ellinde birkaç tane daha dosya ile Yoongi geri geldi. "Oğlan olayını çokmu kafaya taktın?" Düşüncelerimden kurtularak Yoongiye geri döndüm. "Ne!? Ay yani ne dediniz?" "Heh yok birşey." Iyy yok birşey en sevmediğim cevap.

Yemek derken kanmı içiyo- hayır ya insan kanı içemez! Nasıl? Ya ben niye sormuyorumki? Aynen bu kadar uğraşıcağıma soruyim.

3 kez tıklamadan 'Yena gir' duydum. "Beni nasıl anladınız?" "Bugün hep peşimdeydinde ondan. N'oldu söyle." "Şey aslında benim aklıma birşey takıldı hiç uzatmadan sorucam. SİZ VAMPİRMİSİNİZ?" Gözlerimi yummuş bir cevap bekliyordum. Yüzünde nasıl bir tepki var yada beni öldürmeyemi çalışıyor bilmiyordum. GÜM! Ne oldu diye gözlerimi açana kadar kendimi yerde Yoongi'nin altında bulmuştum. "Öğrenmekmi istiyorsun?" "A-aslında bil-" "Shshshs sakin ol acıtmiyacak." Vampirlerle ilgili araştırma yaparken vampirlerin kanı içerken kanı içilen kişilerden daha çok acı çektiklerini okumuştum. Yani sorun yok. Dur ya ŞİMDİ YOONGİ VAMPİRMİYMİŞ! Bunları düşünürken Yoongi boynuma daha çok yaklaştı... heyecanlanıyormuydum? Kalbim duracak gibiydi. Neden ama? Karşımdaki vampir olduğu içinmi yoksa bu Yoongi olduğu içinmi?

Ağzını açti ve boynumu ısırmak için hazırlanıyordu ama... ama yaladı. Yaladı. Evet YALADI! "Yaaa napıyon?" "Aahhahahahahah yüzünü görmeliydin salak! Vampir diye birşey yok. Gerizekalı. Yoksa seni cidden ısırmamımı istiyordun aptal." Yüzüm kıp kırmızınolmuştu evet belkide ısırmasını istemiş olabilirim... animelerde çok havalı gözüküyor. Bunu ona diyemezdim bana yine çocukmusun diye sorardı. "Her neyse git çantamı getir bana." Dediği gibi yaptım. HAYATIMDA BÖYLE UTANÇ VERİCİ BİR DURUMA ASLA VE ASLA BİR DAHA DÜŞMİYECEĞİM!

Varacolaci // M.Y.GWhere stories live. Discover now