♧12♧

3.1K 265 23
                                    

Uzun bir kıyafet dolaşmadından sonra ne giyeceğime karar verdim. Ne zaman bu kadar kıyafetim oldu benim? Doğru ya Yoongi! Sağolsun bana her iş çıkışı yeni bir kıyafet almıştı. Her ne kadar istemesemde kendisi zorla beni çekiştire çekiştire o lanet olasıca soyunma odasına sokup o korkunç kadınların beni iğrenç kıyafetin içine sokmayı başarıyordu. Iıı düşüncesi bile tüylerimi diken diken yapıyordu. Neyseki şu sıralar öyle birşey olmadı!

 Neyseki şu sıralar öyle birşey olmadı!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kıyafetimi üstüme geçirdim. Parfümü sıktım ve umm oje sürmeye karar verdim. Her ne kadar o kokudan nefret etsemde sürcektim (yazar o kokuyu seviyor Yena... ama olsun.) KİHYUN İÇİN! Şefaf ojeyi uzun tırnaklarımın üstünde gezdirdim. Şimdi hazır olduğuma inanıyorum!

Saçıma hiç birşey yapmamıştım. Kendisi zaten doğal düz olduğu için bir daha yıpratmak istemedim bu yüzden salık bıraktım.

Ayakkabılarımı giyip taksiye atladım. Kihyun ile yeni bir sayfa açmak istiyorum her ne kadar ona karşı ne hissettiyimi bilmesemde. Olsun! Yaşlanıyorsun Yena... aile kurman lazım. IYK ANNEM GİBİ KONUŞTUM!

***

Taksiden inip lüks restoranta girdim. Çalışanlardan birine Kihyun'un adını sordum. Bana yerini gösterdiler. Deniz manzaralı kısımda otuyorduk. Aaaaa çok güzel. "Merhaba. Çok bekletmedim değil mi?" "Hayır bekletmedin." Çok içten gülümsemişti. Ben becerebileceğimi sanmıyorum. "Nari geldinizmi?" N-nari mi? Arkamı dönmekten korkuyordum. Neden mi? Çünkü muhtamelen arkamda Nari ile Yoongi olacaktı. Geleceği görebiliyorum. Ooo evet çok kötü şeyler olacak. Her ne olursa olsun arkamı dönmek zorundaydım. 1...2...3! "Merhaba Yena." Nari sahte güldüğü çok belliydi. "Hep senle karşılaşıyoruz kader olmalı." Kaderin üstüne bastıra bastıra söylemişti. "Tanışıyormusunuz?" "Evet Yoongi beyin ofisine uğramıştı. Siz nasıl-" "Çocukluk arkadaşı." İNSAN Bİ SÖZÜMÜ BİTİRMEM İZİin- her neyse.

Ortam Nari ile Kihyu'nun çocukluk anılarıyla doluyordu. Ne ben nede Yoongi konuşuyordu. Geldiğimizden beri konuşmamıştı zaten. Nede güzel karşılıklı oturmuşuz. Sanki Nari'nin çıktığı kişi Kihyun. Kihyun ben yokmuşum gibi Nari ile sohbete dalmıştı. Hoşuma gitmiyordu. "Kih-" Kihyun bana döndü ama tekrardan Nari'nin konuşmasıyla ona döndü.

Yemek geldi ve Nari ile Kihyun hala devam ediyorlardı. Ugh benimle konuşması lazım onunla değil. Çok istiyorda onunla çıksın. Kimse beni sevmiyor zaten! "Hoşuna gitmiyorsa söyle." Sonunda Yoongi konuşmuştu. "Anlamadım?" "Kihyun, erkek arkadaşınsa yada her neyse, başka bir kızla konuşması hoşuna gitmiyorsa söyle." Haklıydı, hoşuma gitmiyordu fakat benim erkek arkadaşım olmadığı için bu hakkı kendimde göremiyordum. "Erkek arkadaşım değil ve budur benim umrumda değil." Git gide sesim güçsüzleşsede söylemeyi başarmıştım. Göz yaşları yanaklarımdan akmaya başlamıstı. Neden ağlıyordum hiç bir fikrim yoktu. "B-ben gidiyorum size iyi eğlenceler."

Topuklularla koşmak çok zor LANET OLSUN! Bileğimden tutup kendisine çekti. "Ne istiyorsun?" "Yena kalbini kırmak istemiyorum ama bu günden sonra galiba ben Nari'den-" "Sence umrumdamı sanıyorsun." Bunu dedikten sonra elimi elinden çektim ve yürümeye devam ettim. GÜM! Arkamı döndüğümde Kihyun'u yerde acı halinde gördüm. Yoongi eli kanlı Kihyuna bakıyordu. "Bi daha başkaların hisleriyle oynama."

Yoongi farklı gözüküyordu. Elindeki kana baka kalmıştı. Biraz yaklaşıp iyi olup olmadığını soracaktım ama yaklaştıkca geriledi. "İyi-" Gö-gözü?!

Yoongi'den

Hayır. Yine fazla kaçmıştı. Buradan hemen uzaklaşmalıyım. Yena yaklaşmaya başlayınca daha da endişelendim. Daha dayanamayacaktım bu yüzden koşmaya başladım. Her zamanki gibi kaçtım!

Yena'dan

Nari koşarak Kihyuna yardım etti. Kihyuna hiç birşey demiyecektim. Hak etti! Bende arkamı dönmeden evimin yolunu tuttum. Daha çok Yoongi için endişeleniyorum...

SÖZ VERDİĞİM GİBİ! Oy verun lütfen. Bu arada çok güzel bir anime ile takılmış durumdayım. Chuunibyou, çok harika tavsiye ederim ^^

Varacolaci // M.Y.GWhere stories live. Discover now