♧25♧

2.5K 187 11
                                    

Her zamanki gibi iş yerine gidiyordum. Değişen birşey yok. Herşey aynı... hatta hayatım sıkıcı olmaya başladı. Napsam acaba? Kendimi tekrar mı öldürmeye çalışsam... şimdi bana sorarsınız 'senin aksiyondan anladığın bumu' diye.

"Yena bunlara da bak." Yoongi elinde 10 tane dosyayla odama girdi. Zaten 20 tane var! "AHH YETER AMA canım..." Yoongi şaşırmış bana bakıyordu. Haklı birden bağırınca. Ama sıkıldı yeter artık! Yoongi ile biz neymiyiz? Valla bende bilmiyorum. O da bilmiyormuş... sormadım değil.

Geçmişe dönüş

Bu seferde dudağımdan. "N'apıyorsun?" Çok tatlı! "Ama ben sizi öpüşür-" "Filmin tamamını izlememişsin. Ona seni sevdiğimi söyledim" Yüzünün ortasın bir gülücük belirdi. "Mutlu mu oldun?" "Belki..." Gülümsedi. "Devam edebilirim o zaman." Dudağıma doğru tekrar ilerledi fakat dudaklarımızı birleştirmeden ben durdurdum. "Ne oldu?" Gözlerimin içine sevgi ile bakıyordu. "Sadece şuan ne olduğumuzu bilmiyorum ve ilişkimizin ne olduğunu bilmeden böyle davranmak biraz garip geliyor. İlişkimizin adı ne?" Aslında beklentimi çok altında bir cevap verdi. "Bilmem." Ne demek bilmem. Daha geçen gün 'seninle çıkmak istiyorum' diyordun. Bak yine sinirim bozuldu. Kendi kaybeder. "İyi peki." Yüzüne bakmadan işime geri döndüm.

Şuanki zaman

Yoongi sanki biraz sinirlenmişti. "Neden bağırıyorsun? Burada patron benim." "Özür dilerim bir an patladım." Ciddiyetimi korumaya çalışıyordum. "Sadece sıkıldım." Her zamanki gibi gülümsedi. "Çok çalıştın bugün. Bunlarıda bitir beraber bir yerlere gideriz." Ellerimi havaya kaldırıp gülümsedim. Neden ellerimi havaya kaldırdım bilmiyorum. Çocuk gibi hissediyorum... neyse çocuk gibi kalın.

***

"Hazır mısın? Gecelere akıyoruz!" Dediğine kıkırdadım. Ama benim bildiğik vampirler kalabalık yerlerde olamaz. "Kalabalık yerlerde sorun yok demi?" "Yok. Hem yanımda sen varsın hemde kanımı içtim." Böyle diyince garip oluyor ama o da bir canlı ve o böyle besleniyor.

"Yoongi acıktım." Karnımın guruldama sesini herkes duydu sanırım. "Duya biliyorum." Gülmeye başladı. Eski zamanlardaki gibiydik. Bana gülsün... en azında gülüyor. İlk geldiğimde neydi öyle ağzını zor açıyordu.

"Doydun mu?" Ağzıma son lokmayıda koyunca kafamı aşağı yukarı salladım. "Ahh bak!" Elimle karnavala işaret ettim. "Gidelim! Lütfeeeen!!!" "Peki!" Yoongiyi çekiştire çekiştire karnavalın oraya götürdüm. Acayip kalabalıktı!

"Oha nasıl?" Etraftaki insanlar benim olanı hayranlıkla izliyordu. Benim olan mı dedim? Evet. Sanırım Yoongiden hoşlanıyorum. Oracıklarda 'DAHA YENİ Mİ ANLADIN?!' diyen insancıkları duyuyorum... hayır daha yeni anlamadım ama sadece korkuyordum. Yoonhi karnavaldaki oyunları çok hırsla oynuyordu. "Sakin ol istiyorsan?" Bana bakıp oyununa geri döndü. "Bak şimdi nasıl da vurucan topları." 5 topu da düşürdü ve normal olarak ayıcık ödül kazandı. "Al." NAYUUUUR BENİM PELUŞ OYUNCAKLARA ALERJİM VAR! Hapşurmaya başlayan çarezsiz Yena ölür. "Onu bende *hapşu* uzak tut *hapşu*" Yoonginin şaşkın bakışları altında kaldim.
"Sana ayıcıği veremiyorsam kalbimi veririm." IYYYYY!
"Benim sanada alerjim var ama sana katlana bilirim."
"Bu evet mi?"
"Belki..."

Yeni kitabımmmm 'Accident' okuyun. Taehyung hikayesi.
Oy ve yorum atmayı unutmayın. Yorum atın ki İnstagramdaki en güzel/komik yorum serimde sizde olun!
İnstagram: 4illegirl4 👈👈👈 Takip edin! Takip edeni geri takip edebilirimm. Dmden söyleyin!

Seviyoreee

Varacolaci // M.Y.GWhere stories live. Discover now