♧28♧

2.2K 177 31
                                    

Neden bilmiyorum ama YOONGİ KİŞİSİ BENİ HAYATINDAN ENGELLEDİ.

"Yoongi bey-" gözlerini dosyaların üstünden ayırmadan sözümü kesti. "Yapıcak hiç bir işin. Yok gidebilirsin." Ne demek bu şimdi? "P-peki... bide-" Sinirli bir bakış attı. "P-peki o zaman ben gi-gidiyorum." Ne oldu buna?

Yoongi'den

NASIL BANA SÖYLEMEDEN GELMEYE KARAR VERİRLER!? Gelip hayatımın içine edicekler. İstemediğimi kaç kere söyledim. Gelmeyin ya!

- Öğlum senin için Koreye geliyoruz! Bizi özlemişsindir!

GELMENİZE GEREK YOK! -

- Ama seni özledik ve baban çoktan biletleri aldı.

ANNE! -

- Umarım kız arkadaşın vardır.

Yok. -

- Ben bir kız görmek istiyorum. Geldiğimde yanında düzgün bir kız olsun.

Benden ne istiyorlar. Çok sinirlenmiştim. "AAAAH! NEDEN?!" Kapımdan dalan Yena ile göz göze geldik. "BİRŞEY Mİ OLDU?" O anda aklıma bir fikir geldi. Dudaklarımın arasında bir sırıtma belirdi. "Evet birşey oldu."

Yena'dan

"Pardon? O kısmı tekrarlar mısın tam olarak anlamadım." Derin bir nefes verdi. "Annem ve babam geliyor. Sevgilim gibi davranmanı istiyorum." Ya sabrımımı deniyor bu ödük? "Beni mi deniyorsun sen?" Kıkırdadı. "Hadi ama tek sana sorabilirim. Karşi cins olarak en çok sana yakınım."
"Sende gay ol." Ne dediğimi sonradan fark ettim. İstemsizce gülmeye başladım. "AHHAHAHA ÇOK PARDON AGZIMDAN KAÇTI!" Yoongi çok gıcık olmuşa benziyordu. "Ha ha ha! Ay ne komiksin."
"Demi çok komiğim."

"Hadi Yenaaa!" Hala kabul etmemiştim. Iş yerinde peşimde dolanıyordu. Nerdeyse 1 saatten beri yalvarıyordu. "Karşılığında ne alıcam?" Fotokopi (photocopy? Jajsj türkçeye çevirdim eğer böyle birşey yoksa türkçede şimdi var) makinasının onünde durmuş çıkan kağıtları bekliyordum. "Sana yemek yaparım yada yemeğe gideriz." Dur bir dakika... yemek mi dedi. "Olur!"

***

Yoongi'den

Kuafördeyiz ve Yena'nın saçını yaptırıyoruz. "Boşuna para harcıyorsun." Ona susar mısın bakışı attım. Anladi her halde. Çok uğraşmamın sebebi annemler çok seçici. Yena'nın akılli ve zarif görünmesi lazım.

"OLDU!" Sonunda salak görünüşünden kurtulmuştuk.

"OLDU!" Sonunda salak görünüşünden kurtulmuştuk

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Bence oldu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Bence oldu." Ben iğrenmis bir tiple baktı. "Lan bu ne? Ne pis oldum ki." Birazcık haklıydı ama annemlerin beğenmesi lazım. "Yena annemlerin yanında lanlı konuşma ve kibar ol. Salak birşey yapma!"
"Peki peki anladım bay mükemmel. Mükemmel annenlere mukemmel davranıcam!" Düzgün davransın yeter!

***

Her han gelebilirler. Saatimi kontrol ettim ve dahada endişelenmeye başladım. Yena çok sıkılmışa benziyordu. "Ne zaman geliyorlar? Çok sıkıldım!" Sorusuna cevap vermedim. "Yoongi! ANNENLERE BİRŞEY DE! BİZİ BEKLETMEYE HAKLARI YOK-" Derken Annemin çantası oturduğumuz masada belirdi. "Kimin neye hakkı yok?" Yena ile bakıştı. Yena tabi çenesini kapadı. "Yok birşey annecim."

Yena'dan

Onu bunu geçtimde... Yoongi'nin nasıl annesi babası var. Sadece annesi var olduğunu biliyordum o da ölmedi mi? "Çok düşünüyormuş gibi görünüyorsun." Annesi konuştu. Yooni'nin hafif dürtmesi ile benle konuştuğunu anlamıstım. "Hee ben mi? Yok çok düşünmüyorum." Yoongi bana bakış attı. Yanlış birşey mi dedim. Diyişimin çokta iyi olmadığını anlayıp kenidimi düzelttim. "PARdon! Çok düşünmüyorum efendim." Kadın gülmeye başladı. "Komiksin. Sevdim seni." Yoongi derin bir nefes verdi.

"Annen baban ne iş yapıyor?" Bu soru ile dona kalmıştım.

Sizleri endişelendirdiysem özür dilerim. Ben iyiyim! Sizleri seviyorummm. ^3^

Varacolaci // M.Y.GHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin