♧11♧

3.3K 208 32
                                    

Hayat devam ediyor. Yeni bir sayfa açtım ve bu ailemle ilişkimi kesmiyecem. Yoongi'nin her zaman olduğu gibi çantasını odasına götürüyordum. Ya yine diyecem ama ne var bunda? Üfff geçen olan olaydan sonra ödüm patlıyor... bilirsiniz işte. NÖYEEEEE? Bakmak istiyore ben. Ne diyom ben.

Odasını kapısına iki kes tıklatım içeri girdim. İçeride bir kadın vardı. "Yanlış bir zamanladamı girdim?" "Yok Yena. Çantamı bırak ve çık." Çok güzel bir bayandı. Beni ezer geçer. Sevgilisimi acaba?

Nari:

"Yoongi takim elbisede çok seksi duruyorsun, çıkartsan nasıl durursun hayal edemiyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Yoongi takim elbisede çok seksi duruyorsun, çıkartsan nasıl durursun hayal edemiyorum." Bu dedikleri kızarmamı sağlamıştı. Biraz daha durup dinlemeye karar verdim. "Bunu iltifat olarak kabul edicem." Yoongi ciddi bir ses tonu ile belirtti. "Senin burada ne işin var?" "Şey alışverişe çıkmıştım sonra, aaa bu Suga'nın çalıştığı yer değil mi dedim. Ardından kendimi burada buldum!" Suga? "Lütfen bana iş ortamında o isimle seslenme." Ses gittikçe bana doğru yaklaştı ve kapı açıldı. Kapının açılmasıyla kendimi Yoong'nin üstünde buldum ve duDAKLARIMIZ DEĞİYORDU!

Ben, Yoongi ve adını bilmediğim güzel bayan ofiste oturuyorduk. Daha çok ben sorguya çekliyordum. Yoongi kızgın bakışlarını bana atıyordu. Güzel bayanda farksızdı kollarını çaprazlamış duvara yazlanmış bana kızgın bir şekilde bakıyordu. "Gerçekten çok özür dilerim." "TAMam Yena! Anladık üzgünsün ama bizi neden dinliyordun hala anlamış değilim." "Bende bilmiyorum biranda kendimi kulağım kapıya yaslamış birşek-"  "Ne saçma bir cevap-" "Nari senin işin yokmu? Alışverişine devam etsen. Hadi görüşürüz." "Evde görüşürüz." Öpücük yolladı. Demek adı Nari idi. DUR BİRAZ EVDE GÖRÜŞÜRÜZ DERKEN?! "Şey sevgilini-" "Sevgilim değil." Neden evde görüşürüz dedi? "Anladım. Şey o öpucüğün hiç bir anlamı yok, bu yüzden korkmanıza gerek yok." "Anlamı benim için vardı ama." Oooo bu fena girdi. Nedenki? "Anlamadım." "İlk öpücüğüm." "Benim ilk öpücüğüm çok derindi baya öpüşü- iyimisiniz? Kızarıyorsunuzda?" Ne dedim ben? "Neden böyle bir konu hakkında konuşuyoruz?" "Bilemem. Neyse bir sorun olursa çağırın."

Bana normal gelmişti konuştuklarımız. Gerçi ilk öpücüğü bu değilki, bana suni tenefüs yaparken. Neyse ben ilkim demek. BEN NE DİYOM? İyi değilim. Cidden!

İşten çıkıp evin yolunu tutcaktımki Nari'yi gördüm. "Seni evine eşlik edebilirmiyim?" "Neden olmasın."  Biraz tuhaftı çünkü birbirimizi bilmiyorduk. Neyden bahsetsem bilmiyordum. Neyseki o konuşmaya başlamıştı. "Suga gerçek hoş biri demi? Yakışıklı, tatlı, seksi, soğuk kanlı... daha sayiyimmi?" "Yakışıklı ama tatlı ve seksi yanını hiç görmedim." "Hele sen onu bide yatakta gör." Sıcaklık yanaklarımı dolduruyordu. Şuan domatesten farkım yoktur. "İyimisin?" "Evet." Sırıttı.

Yol boyu Yoongi'den bahsetti. Yoongi şöyle Yoongi böyle. "Şey çok konuştum demi? Neyse ben kısacası Suga'dan hoşlanıyorum." "Gerçekten mi?" "Evet." Belliydi niye şaşırdımki. Gerçi daha çok şaşırmı numarası yaptım. Bi dakika yatakta iyi demişti ama Yoongi ilk öpücüğü benim demişti ne yalancı.

"Evim burada. Görüşürüz." "Seninle sohbet etmek güzeldi!" "Senlede!" Elli mi sonkez salladım ve vedamı ettim.

Çok yorucu bir gündü! Kendimi yatağa atıp gözümü dinlendiriyordum kiiiiii mesaj gelenedek.

_kihyunieeee_
Randevuya çıkmak istemisin?
4'lü randevu?

_Sen_
Neden olmasın?

_kihyunieeee_
Mükemmel bu Pazar!

_Sen_
Tamamdır.

Umarım değer. Çıkmak istemiyorum ama Kihyunu kırmakta istemiyorum.

Selamlar dostlar. En yakın zamanda gelecek dedim ama yine Perşembe geldi bunu telafe etmek için yarın yada Cumartesi bölüm gelecek ^^

SARANGHAEYOOOOO~~~~~

Varacolaci // M.Y.GWhere stories live. Discover now