♧33♧

1.8K 144 25
                                    

"Yoongi hadi~ Lütfen bana yardım et~~~ Üstümü çıkar~~~" Daha dayanamıyordum. "Yena bana bak." Yüzünü hafifçe bana doğru çevirdim. Hala gözleri kapalıydı. "Sen bana ne yapmaya çalışıyorsun." Bana salak salak bakmaya başladı. "Huh?" Şuan çok komik gözüküyordu. "Sana dokunmicam. Anlaşmamızda bu vardı." Hemen onu yorgana sardım. Çıkamasın diye iyice sıkı sardım. "Yoongiii~~!!! Çok sıcak ama!" Nazlaniyordu. "Evet biliyorum." Üstümü değiştirmeye başladım. Yena'nın gözlerinin üzerimde olduğunu anlayınca durdum. "Arkanı dönmeye ne dersin?" Arkasını sonunda dönmüştü. "Yoongi güzel karın kasların var." Kendi tükürüğümden boğuluyordum az daha. Teşekkür etmem mi gerekiyor? "P-peki."

***

Yena'nın yanına yavaşça uzandım. Vücudun saran sım sıkı yorgan kurtardım. Rüyasında konuşuyordu. "Çok sıcak..." Sessisce gülmeye çalıştım. O kıyafetlerin içinde çok rahatsız görünüyordu. Karım sonuçta... görsem birşey olmaz.

İlk önce üstünü çıkardım. Gözlerim kapalı yapmaya çalıştım. Biraz oynaşmaya başladığında gözlerimi açmak zorunda kaldım. Çok güzel vücudu vardı. Bem beyaz teni ve güzel kokusu beni deli ediyordu. Göğüsünün üzerine küçük öpücükler bıraktım. Bu çok zor. İstemeden kücük bir iz bıraktım. "Yoongi durma zamanı." Kendime söyledim. Üstüne bir tşört geçirdim. Şimdi asıl zor olan kısım. Pantolonu nasıl çıkarıcaz?

Pantolonu son olarak ayaklarindanda gecirdikten sonra kurtulmuştuk. İncecik bacaklarına dokunmak istiyordum. Neden birden bire Yenayi çok istiyordum? Elimi yavaşça bacaklarında gezdirdim. Yenadan inleme sesi gelmişti.... BUNUN SAYESİNDE ONU DAHA ÇOK İSTİYORDUM. "Tamam daha yok." Elimdeki şortu bacaklarından geçirdim. "Sonunda bitti."

***

"AAAAA!!!" Yena'nın bağırmasıyla uyanmıştım. "NE OLDU?" Bana döndü ve daha fazla bağırmaya basladı. Elimle ağzını kapadım. "Evde bir sapık var. Yoongi ne yapıcaz? Korkuyorum." Ne diyor bu ya?.. "Birisi diyorum. Üstümü değiştirmiş diyorum ve bunu nasıl söylesem bilmiyorum ama göğüsumün üstüne iz bırakmış." Yanaklarımın kızardığını fark ettim. "Senin yapmadığını düşünüyorum... çünkü söz verdin. O sapağı bulursam. Erkek kardeşin felan var mı? Dur ya kim neden bana... YOONGİ SENDİN DEĞİL Mİ?" Yanımda sinirden köpüren Yenadan korkuyordum. "Evet çünkü yap dedin ve "çok sıcak~~ Yoongi üstümü çıkar~~ diyende bendim. Hem hoşunada gitti inliyordun." Bana garip garip baktı. "İnlemek?" Al işte! "Ahh~~ Ohhh~~ böyle." Evet cidden ona nasil inlenilir gösterdim. "Yoongi yanımdan git." Yataktan beni tekmeleyerek attı.

Kahvaltıda birbirimizi tanimaz olduk. "Birsey mi oldu? Kavga mı ettiniz?"
"Hayır." İkimizde aynanda söyledik. "Peki o zaman. İşiniz yok mu sizin?" Oha işim vardı benim değil mi? Hep unuttum.

Yena'dan

İş mi? Evleniyorum ne işi? Yorgunum ben! "Giyinin hadi." Yoongi'nin annesi kışkışladı. Ooofff ama ya!

"Yoongi? İşe gitmesek?" Bana bakti ve gülümsedi. "Gitmeyiz. Ne yapmak istiyorsun?" Yerimde zıplamaya başladım. "Bilmem eğlenceli birşeyler olsun!" Yoongi'nin yüzündeki ifade tanıdıktı. "Ben eğlenceli çok iyi birşey biliyorum.." Merak etmiştim. "Ney?" Sırıttı....


EVET GELECEK HAFTA YB GELMEYE BİLİR ÇÜNKÜ KOYE GİDİYORUM VE İNTERNET BERBAT!

Seviliyorsunuzzz~~~

Varacolaci // M.Y.GHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin