♧27♧

2.3K 178 13
                                    

"Yoongi hadi gidelim çok soğuk oluyor."
"Ben üşümüyorum... sen çok sıcaksın. Seni istiyorum Yena. Seni seviyorum. Hemen evlenmemize gerek yok. Sen yeterki benimle ol. Benim ol." Dedikleri duygulandırmıştı. İstemeden gözümden bir yaş kaçtı. "Hadi gidelim Yoongi." Yoongi'nin sarılmasını bozup kalkmasına yardım ettim. "Nereye?" "Senin istediğin yer olsun Yoongi."

Yoongi'nin evine varmıştık. "Yaptıklarımdan sonra benden korkmuyormusun." Kafamı 'hayır' anlamında salladım. "Seni anlamıyorum ama bu yüzden seviyorum." Ya yeter ama bugünden beri beni sevdiğini söylüyor. "Yeter! Bende beni çok seviyorum ama senin kadar değil." Kıkırdadı. Sonunda gülmüştü.
"Beni sevdiğini söyle-"
"Seni seviyorum."
"Voah bunu beklemiyordum." Sırıttım... istemsiz yaptım bunu.

Saat 4'e geliyordu. "Napıcaz?" Bana baktı ve yatağını işaret etti. "Yatalım." "Ben oturma odasında yatar-" kolumdan tutup odasına doğru çekti. Beni yatağa atıp üstüme uzandı. "YOONGİ NEFES ALAMIYORUM!" Sesim boğuk çıkıyordu. "Benimle yat."
"Olmaz!" Hala üstümdeydi. Üstümden kalktı ama hala altındaydım. Elleriyle beni kafeslemişti. "Ne bakıyorsun?" Sinirli bir şekilde söylemiştim. "Neden sinirlisin?" "LAN BENİ BOĞUYORDUN!" Güldü ne komik acaba bununla ilgili. "Benimle yat." Bozuk radyo gibi aynı şey tekrar ediyordu. "Hayır-" Üstüme bir daha yattı. "TAMAM!"

İkimizde yatağa uzanmıştık. Aramıza yastıklarla barier yalmıştım. Ne olur ne olmaz. "Yena sana sarılmak istiyorum." "Bende istemiyorum. Kötü kokuyorsun."
"K-kötü mü kokuyorum?"
"E-evet."
"Bir dakika geliyorum." Banyoya girdi. Cidden mi? Saat 4 ve banyoya girdi. Benim için. Bana sarılmak için. Bu çocuk beni öldürecek...

"Geldim~~~ Uyudun mu? Ciddi misin? Senin için banyo yaptım." Uyuma numarası yapıyordum bana dokunmasın diye. Ama planladığım gibi gitmedi. Bana her türlu sarıl. Biraz çabaladım ama olmadı bende vaz geçtim ve uyumaya karar verdim.

"Uyannnn!" Beni sallayan Yoongi ile uyandım. "Ne oldu sen genelde uyursun." Bana sinirle baktı. "Acıktım ama. Bana kahvaltı hazırlar mısın?" Ya kendi yapsın. "Hayır. Beraber yapalım." "Ooofff peki."

"Beni uyandırdın sana sinirliyim. Dediklerimi iyi dinle." Sırıttı. Bu sırıtış iyi bir işaret değil. Korkuyorum. "Eğer... kahvaltıyı hazırlarken arkama sarılırsan hiç birşey yapmazsın." Ne kolay bir insan. "Tabii."
"Daha bitmedi isteğim. Bana öpücükte ver arada istediğimde."
"Bu olmaz bak."
"Neden? Kaç kere öptüm ben seni." Kızarmaya başladığımı hissettim. "Ooofff peki."

Arkasına geçip sarıldım. "İyi mi bu?" 'Hmm' diye cevap verdi. "Öpücük." Hemen mi? Yuh ya az bi başlasaydın. Benim için eğildi. Dudağına hemen öpücük konsurup geri çekildim. "Çok güzel kokuyorsun." Bunu istemeden söylemiştim. "Dün kötü kokmuyordum demi? Sana sarılmıyim diye yaptın." Sırtina yüzüme gömdüm. "Sorun yok ama öpücükle olayı çözebiliriz." Yine öpücük kondurdum dudaklarına.

Sonunda bitmişti. "Hadi kahvaltı yapalım~" Yüzüne bakamıyordum. Yaptıklarından birer lokma almıstım. Çok güzeldi! "ÇOK GÜZEL!"
"Sen beni ne sandın?"

Varacolaci // M.Y.GHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin