Yanımda Olan Tüm Sihirbazlara✨

707 38 21
                                    

Bugün buraya tam tempo okumalar yazarak giremeyeceğim, bunun için biraz buruk değilim desem yalan olur.

Koca bir elli altı bölüm, binlerce macera, bir sürü gözyaşı, bir sürü kahkaha, bir sürü merak ve delicesine bir araştırma.

Her şeyiyle güzel bir hikaye. İmge. Bizim hikayemiz.

İmge'ye başlarken çok büyük bir tereddüt ve korkuyla başlamıştım çünkü size daha önceden bir hikaye borcum vardı ve sizi yarı yolda bırakmamak için, daha önce başına gelen hikayemizden kalan yaralarınızı kapatmak için çok çaba sarf ettim.

İmge'yi beğenmeniz benim için her şeydi. Evet, ben yine yazılar yazacaktım, belki aylar, belki de yıllar sonra tekrar yazılarımı insanlarla buluşturacaktım ancak bu benim için kolay olmayacaktı.

Benim için tüm bunları kolaylaştıran tek bir etken vardı. Sizler.

İmge hâlâ Wattpad'de çok büyük  başarı yakalamış bir kitap değil, ancak ilk kitaptan sonra bana olan desteğiniz ve İmge'de beni hiç yalnız bırakmayışınız benim yolumu yeniden çizdi.

Wattpad'de yazmaktan çok mutluyum. Burada birçok arkadaş, birçok yeni hikaye ve birbirinden güzel kalpler tanıdım. İyi varsınız, sizi çok seviyorum❤️

Neye canınız sıkılırsa, hangi konuda kararsız kalırsanız ve ne zaman desteğe ihtiyacınız bana yazabileceğinizi bilin. Her zaman yanımda olan insanların her zaman yanında olacağım🧚‍♀️✨

Sizinle bir kştabın sonuna geldim. Kah güldük, kah ağladık, kah heyecanlandık, kah yeri yerinden oynattık. İyisiyle kötüsüyle İmge'nin birinci kitabını bitirdik.

İkinci kitaba gelecek olursak... Size daha önceden söylediğim gibi, yeni bir kurgu var elimde ve bu kurguyu çok seveceksiniz. İlk olarak onu yayımlayıp bitireceğim. Bu sürede İmge'de birazcık daha okunma ve oy sayısında artış yaşamış olur. Daha sonra ikinci kitapla kaldığımuz yerden devam edebiliriz.

Tüm bu haberler ve bildirimleri bu kitap üzerinden yapacağım, o yüzden İmge'yi kitaplığınızdan kaldırmazsanız iyi olur🦋

Sosyal medya hesaplarım içinse, instagram ve twitterdan nissgunes hesabından bana ulaşabilirsiniz✨

Şimdilik benden bu kadar, yeni kurgu bir iki haftaya Wattpad'de olue, onun duyurusunuz da buradan yapacağım.

Kendinize iyi bakın, sizi çook seviyorum 🧚‍♀️💜🦋

İMGE - IWhere stories live. Discover now