- 2 -

29.8K 711 141
                                    

Fiecare fata începea ușor ușor să se dezmeticească, așa că nu mai dura mult pana panica va pune stăpânire.
Hayden aștepta în camera de supraveghere, privind pe monitoare cum reacționa fiecare. Era al naibii de mândru și emoționat că visul lui devenea realitate. Avea propriile lui păpuși umane! Ei, pentru el asta însemna să fi realizat.
În paturile lui se aflau cele mai inocente și frumoase femei, el le alesese așa, le dorise cât mai aproape de perfecțiune.
Știa ca fiecare fantezie a lui va devenii realitate. Nu mai trebuia să îi fie frică de faptul ca vreo târfă ar putea divulga presei plăcerile lui murdare.
Deși le iubea deja pe toate, în modul lui nebunesc, devenise mai obsedat de cea mai mica dintre ele: Darcy, cea care pornise nebunia, prima aleasă. Își dorea să se autotortureze, lăsând-o pe cea mai bună pentru final. Vroia să o guste din plin înainte să îi fure ce îi plăcea cel mai mult la ea: puritatea.
Cele 8 domnișoare începeau să strige după ajutor, să implore să fie lăsate să iasă, să ceară explicații. Teama se citea pe chipurile lor, căci priveau terifiate la ce le înconjoară și nu știau cum au ajuns acolo. Toate îmbrăcau cămăși de noapte subțiri, aproape transparente, fără vreun fel de lenjerie intimă. Unele dintre ele își dăduseră deja seama că cel ce le făcea asta trebuia să fie un obsedat sexual, însă majoritatea erau mult prea naive ca să se gândească măcar la una ca asta.
Bineînțeles, naivitatea lor era un avantaj pentru Hayden, căci așa le putea manipula cu ușurință.

Bărbatul devenea tot mai excitat privindu-și păpușile. Îi plăcea să le vadă neajutorate și în curând le va face să fie dependente de el.
Începuse să își frece singur mădularul când presiunea devenise prea mare.

Avea deja doua târfe în "castel" de care se va folosii deocamdată. Le luase de câteva luni însă nu se comparau cu păpușile lui de acum.
Trebuia să își duca planul la bun sfârșit, iar asta însemna că va aștepta până să le-o tragă. Până atunci, era nevoit să se folosească de cele cu care era deja obișnuit.

O chemase imediat pe Rosie, căci Kate fusese pedepsită. Nenorocita încercase să îl trădeze, vrusese să fugă. O ținuse închisă de o săptămână, lasandu-și câțiva dintre angajați să își facă de cap cu ea. În mod normal nu îi plăcea să își împartă femeile, însă Kate a întrecut măsura. Nu era nimic mai umilitor pentru ea decât să o transforme în târfa unor simpli angajați. Oamenii lui Hayden au avut o zi întreagă să profite de ea și au făcut-o la maxim. Fata nu îndrăznise nici să se opună, căci era conștientă de șansele ei inexistente de a scăpa. Și nu dorea să își enerveze stăpânul și mai mult. O putea ucide intr-o clipită. Mai făcuse asta și cu alte târfe. Prețul pe care îl plătea ea era ușor. Fusese jucăria sexuală a unor bărbați o zii întreaga.

Imediat ce Rosie intrase în camera, Hayden o trântise brutal în pat. Trecuse deja de faza cu gingășia cu ea. Lui nu îi plăcea să fie tandru, îi plăcea să fută dur și sălbatic.
Părul suvitat cu blond îi venise peste chipul îmbujorat fetei. Încerca să îl tragă, însă nu mai apucase. Hayden îi prinsese gleznele trăgând-o mai aproape de el. Nici măcar nu se mai împotrivea. Renunțase de mult, ba chiar credea că se îndrăgostise de monstrul care o abuza ori de câte ori dorea.
Îmbrăcată în aceiași cămașă transparenta, Rosie purta totuși lenjerie.
Enervat de asta, Hayden prinsese ața chilotului între degete, trăgând-o tare intre fesele fetei. O durea. Materialul intrase printre pliurile ei, incomodand-o peste măsură. Așa îi trebuia dacă purta așa ceva, gândise el.

- Ce ți-am spus despre purtatul lenjeriei, Rosie? Îi șoptește la ureche, încă torturând-o cu materialul tăios al lenjeriei.

- Te rog, murmură ea printre gemete.

- Mă rogi ce?

- Te rog, Hayden... nu o să mai port! Nu mă pedepsii! Imploră ea, știind că pedepsele lui nu sunt foarte plăcute.

Cele 8 Păpuși (18+)Where stories live. Discover now